Tähtikissan grande suunnitelma eli seuraava suuri juonikuvio

Käytännössä kaikki ovatkin tästä jo chatissa kuulleet, mutta teen nyt virallisenkin ilmoituksen.

Kostotähti (NPC) kuolee ja Kultamyrskystä (Tähtikissa) tulee Metsäklaanin päällikkö. Pihlajakynsi (NPC) nimitetään varapäälliköksi.

Huomenklaanin Iltatassu (🍏 Omppu), Kukkaistassu (Taco) ja Aamutassu (Tähtikissa) ylittävät vahingossa Metsäklaanin rajan seikkailuillaan, ja Kultatähti ei ole siitä iloinen. Metsäklaani hyökkää Huomenklaanin leiriin.

Kultatähti on agressiivisempi päällikkö kuin kukaan oletti, ja vaatii lisää reviiriä jo valmiiksi suurimmalle alueelleen. Muut klaanit eivät tähän suostu, ja seuraa monia taisteluita. Yksityiskohdat selviävät myöhemmin.

Muut klaanit ja osa Metsäklaanista saa tarpeekseen, ja Kultatähti seuraajineen häädetään klaanista. Päällikkö ei kuitenkaan luovuta, vaan perustaa uuden heimon, Kultaheimon, joka asuu pääosin tunneleissa ja niiden päällisessä maassa Laaksoklaanin reviirin itäpuolella. Klaanihko imperiumi omaa omat tapansa ja uskomuksensa, ja siihen liittyy kulkukissoja.

Kultatähden jälkeen Metsäklaanin päälliköksi nousee Pimeystähti (Oona). Varapäälliköksi nimitetään Pelkosurma (Tähtikissa) ja klaanin uusi parantaja on Leijonaloisto (🍏 Omppu).

Kultatähteä Kultaheimoon seuraa Jääsielu (Tähtikissa), Pihlajakynsi (NPC), Vihasilmä (NPC) sekä kulkukissat Kotka, Loisto, Noki ja Kekäle (kaikki NPC)

Suunnitelma on vielä hyvin auki ja otamme mielellämme vastaan uusia ideoita ja ehdotuksia!

Advertisement

3 vastausta artikkeliin “Tähtikissan grande suunnitelma eli seuraava suuri juonikuvio

  1. Voisko kulta käskee muita antaan reviiristä palan ja sit myös huijaa et antaa ite sellaisen palan? Oisko hyvä ehdotus

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s