Metsäklaani varastaa pentuja – Tapahtuma

JUONIKUVIO ON PELATTAVA ENNEN SEURAAVAA KOKOONTUMISTA 13.8.

Metsäklaanin pentutarhassa on liikaa tyhjää tilaa, ja Kuurapennun ja Varispennun (NPC) sairastuttua Kultatähti (Tähtis) päättää, että klaaniin tarvitaan lisää pentuja.

Miten? Tietenkin varastamalla muiden klaanien pentutarhoista. Kultatähti (Tähtis) lähettää muutaman kissansa yön suojassa vierailemaan leireissä ja ottamassa mukaansa muutaman pennun. Vain valitut kissat tietävät tehtävästään.

Vesiklaanissa kaappaus sujuu ongelmitta, Uhrikarva (Tähtis) ja Mahlatassu (Mistle) saavat napattua mukaansa veljekset, jotka nukkuvat siskonsa kanssa erillisellä pedillä. He päättävät jättää Nokkospennun (Usvis) pentutarhaan, koska on helpompi, että kumpikin kantaa yhtä pentua.

Huomenklaanin partio onnistuu saamaan vain yhden pennun mukaansa. Matkalla he yrittävät jutella Kaarnapennulle (Moonzku), mutta saavat pian selville, että naaras on kuuro ja jättävät hänet metsään, palaten leiriin tyhjin käsin.

Laaksoklaanin partio ottaa pesästä huimat neljä pentua. Kaapattujen pentujen lisäksi heitä lähtee seuraamaan Sadepentu (Umbrella), joka huomaa tunkeilijat. Hetken heitä seurattuaan ja myös muut partiot huomattuaan hän palaa leiriin ja kertoo emolleen (Tähtis), joka kertoo Sumutähdelle (NPC), joka käy kysymässä Vesiklaanin ja Huomenklaanin päälliköiltä asian laitaa. Selviää, että jokaiselta klaanilta on viety pentuja, vaikkakin Huomenklaani on jo saanut omansa takaisin.

Päälliköt tapaavat toisensa yksityisesti ja miettivät, kuinka pennut saataisiin takaisin. Kirkastähti (Umbrella) ehdottaa Metsäklaaniin hyökkäämistä pentujen palauttamiseksi, mutta Kaikutähti (NPC) ei usko sen olevan oikea ratkaisu. Kultatähden (Tähtis) kanssa neuvotteleminenkaan ei vaikuta hyvältä vaihtoehdolta, joten he päättävät iskeä takaisin samalla mitalla ja lähettää muutamia kissoja hakemaan pentuja takaisin. Kaikutähti (NPC) ei halua kissojensa osallistuvan vaaralliseen tehtävään, koska Kaarnapentu (Moonzku) on turvassa. Kirkastähti (Umbrella) ja Sumutähti (NPC) sopivat lähettävänsä partion pieniä, hiljaisia ja ketteriä kissoja, jotka kuitenkin pärjäävät taistelussa, heti ensi yönä.

Partio pääsee Metsäklaanin leiriin asti rauhassa, mutta leirin vahti Pelkosurma (Tähtis) huomaa heidät ja on aikeissa varoittaa klaania, mutta Rämeyö hyökkää hänen kimppuunsa pitääkseen hänet kiireisinä. Loput kissat lähtevät hakemaan ylimääräiset pennut pentutarhasta ja lähtevät kauas leiristä. Rämeyö seuraa heitä, kun pennut ovat jo kaukana turvassa. Pelkosurma (Tähtis) ilmoittaa Kultatähdelle (Tähtis), mutta on jo liian myöhäistä lähteä perään.

Pennut eivät haluaisi jättää uusia ystäviään, mutta lopulta surumieliset nuorukaiset jaetaan alkuperäisiin klaaneihinsa. Vanhempiensa onneksi he ovat täysin kunnossa ja heillä on yksi jännittävä seikkailu takanaan. Nyt he haluavat vain nukkua.

Lopputulos on se, että muutamat Metsäklaanilaiset menettävät luottamusta päällikköönsä ja aloittavat vallankaappauksen suunnittelun ensin pienellä ryhmällä, joka toimii piilossa klaanin johdolta.

Pentuja kaappaavat kissat

Laaksoklaanin partio

Pimeysjoki (Oona)

Karhutassu (NPC)

Vesiklaanin partio

Uhrikarva (Tähtis)

Mahlatassu (Mistle)

Huomenklaanin partio

Rotkoturkki (Umbrella)

Toivotassu (Usvis)

Kaapattavat pennut

Mikäli haluat, että hahmosi lisätään tähän listaan, kommentoi alas

Laaksoklaani

Lumipentu (NPC)

Pihkapentu (Kuu)

Pakkaspentu (Tähtis)

Sammalpentu (Usvis)

Vesiklaani

Saniaispentu (Apila)

Susipentu (Tähtis)

Huomenklaani

Kaarnapentu (Moonzku)

Palautuspartion kissat

Laaksoklaani

Hunajaloiste (Hunaja)

Lehvätuuli (Kuu)

Orvokkitassu (Apila)

Vesiklaani

Rämeyö (Mistle)

Varjopyyntö (Tähtis)

Ukkostassu (Oona)

Metsäklaanin vastustajajoukko

Leijonatassu (Omppu)

Pimeysjoki (Oona)

Pelkosurma (Tähtis)

Kaikkia suunnitelmia voi muuttaa, etenkin kysymysmerkillä merkittyjä. Ilmoita vain kommenteissa, niin tätä postausta päivitetään.

Advertisement

7 vastausta artikkeliin “Metsäklaani varastaa pentuja – Tapahtuma

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s