Joulukalenterista + muita

Joulu on jo lähellä, hyvät ek-laiset! Tämä vuosi on ollut todella mahtava roolipelillemme, ja olemme aktivoituneet valtavasti. Monia mahtavia ihmisiä on liittynyt ja valitettavasti osa on myös lähtenyt vuoden aikana. Toivottavasti seuraavakin vuosi menee yhtä hyvin!

Ikään kuin tätä juhlimaan ja joulunodotusta nopeuttamaan on luotu ek-joulukalenteri. Joka päivä julkaistaan uusi luukku tänne ilmoituksiin, jossa on jokin pieni tehtävä. Luukuista saa joulupisteitä, joilla voi sitten ostaa erilaisia palkintoja joulukuun lopussa.

Lisäksi vuoden lopussa äänestetään vuoden hahmo kaikista vuoden aikana äänestyksen voittaneista kuukauden hahmoista!

ps. Tähtikissa aktivoituu itsenäisyyspäivän jälkeen

Advertisement

2 vastausta artikkeliin “Joulukalenterista + muita

 1. Nää tulee ussimmasta vanhimpaan järkässä. : )

  Ilvestassu(mieli): Ilvesmieli odottaa joulua AINA siis parasta joulussa kollin mielestä on läheisten kanssa ulkona olo etenkin pulkkamäessä. ”Muita on kiva kiusata kun itse sulaudun lumen sekaan hyvin” kolli on sanonut. Ilvesmieli on sitä mieltä, että joulua ei ole ilman jouluruokaa tai lunta lahjoilla ei ole niinkään väliä, mutta joulutunnelmaa on pakko olla ja siksi jolli soittaa joululauluja aivan täysillä. Ilvesmieli odottaa aina talvea ja joulua mutta alkaa valmistelemaan vasta itsenäisyyspäivää edeltävänä päivänä.

  Papu: Papu joulun aikaan makaa monesti mahd. lämpimissä paikoissa. Papu viettää joulua perheensä kanssa ja kollista tuntuu, että kirsikan yli innokkuus jouluun on vähän liian suurta, mutta ei hän siitä pistä pahakseen. Papu on aina sitä mieltä, että kaikki mitä ikinä tapahtuukaan mitään pahaa ei saa käydä jouluna.

  Käpypentu(kuohu): Käpy on ollut aina innoissaan joulusta vaikka lumi on kylmää. Käpy rakastaa joulussa kaikkea ja tämän joulukoristelut ylettävät jo melkein vesiklaanilta metsäklaaniin ja huomenklaaniin. Käpy vetää kunnon kilarit jos joku ei laita jouluna tonttulakkia ja parasta tämän mielestä on kaikkien vesiklaanin kissojen tai perheen jäsenten yhteen kokoontuminen. Käpy rakastaa jouluruokia ja juhlii joulua vähän liiankin tosissaan välillä. Hän saattaa jopa joskus piilottaa tonttuja ympäri vesiklaanin reviiriä.

  Kaukotassu(usva): Kaukousva ei juuri välitä joulusta Kaukousva on sitä mieltä, että se vaan vie aikaa tärkeästä harjottelusta ja siksi tämä on melko huonoa seuraa jouluisin. Kaukousva on sitä mieltä, että jouluun ei ole aikaa pitää harjoitella taisteluliikkeitä ja kestävyyttä jne. Kaukousva on joulun pilaaja, mutta tosiasiassa tämä ei pidä joulusta, koska hänestä tuntuu siltä että hän karsealla ulkomuodollaan pilaa kaiken ja, että hänen pitää näyttää kaikille olevansa vahva.

  Himmeätassu(viiksi): hän on se joka jakaa miljoona mahdottoman kallista tai vaikeasti saatavaa lahjaa kaikille ja hänen mielestä on pakko olla kiltti kaikille se vain kuuluu jouluu. Himmeätassu iloitsee aina, kun näkee jonkun hymyilevän saadessaan tämän antaman lahjan tai kortin. Himmeätassu rakastaa joulua yli kaiken.

  Tarupentu(mieli): kolli on joulun aikaan aivan ylivilli. Tämän kaikki into on aivan yli. Tarupentu juhlii niin että kaiken täytyy liittyä täydellisesti jouluun tai joulu on pilalla. Tarupentu on se joka tuhlaa kaiken rahansa valmisteluihin, kutsuu paljon kavereita ja sitten tajuaa, ettei hänellä ole lahjoja, pyytelee anteeksi ja kaikki vaan sanovat: ”nämä pienet juhlat ovat ne lahjat. Se että toit meidät kaikki tänne yhteen koolle on tarpeeksi hyvä lahja.”

  Varjopentu(katse): kolli pitää joulusta, mutta antaa muiden järjestellä itsensä puolesta. Varjopentu mielellään vaan vetäytyy lämpimään lekottelemaan ja juttelee iloisesti muille. Varjopentu ei ole ehkä maailman näppärin tassuistaan, mutta uurastaa kuitenkin kovasti jotta saa aikaan ihania joulukortteja. Varjopentu tykkää viettää jouluna aikaa perheensä kanssa ja mielellään vaeltelee päiväsaikaan metsässä koska, kun lumi on peittänyt koko metsän se on aivan mahtavan näköinen.

  Käärme: Naaraalle joulu on ystävien kanssa vietettävä juhla koska ei itse omista sisaruksia. Käärme mielellään koristelee ja jakelee lahjoja ja kortteja muttei siedä sitä jos joku sanoo että joulua on pakko viettää vain perheen kanssa. Käärme käyttää aikaa aina koristeluun ja saa aikaan jotain maagisen kaunista. Käärme on innokas joulun viettäjä ja jos hän olisi ihminen hän olisi koko joulukuun joko kotona koristelemassa tai kaupungilla karkki sekä lahja ostoksilla.

  Siinä ne olikin toivottavasti piditte ja hyvää joulun odotusta kaikille. : )❤️

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s