Luukku 19

Hellou! Kysymys roolijoille: mikä on lempi joulukoristeenne?

Tämän luukun aiheena on ottaa jonkun toisen pelaajan hahmo ”lainaan” ja kirjoittaa tuon näkökulmasta tarina tänne luukkuun. Tarina ei vaikuta mitenkään roolipelin tapahtumiin, vaan sijoittuu ikään kuin toiseen universumiin. Voit kirjoittaa useammalla hahmolla, jos haluat.

Luukusta voi saada 5-30jp.

Advertisement

Yksi vastaus artikkeliiin “Luukku 19

 1. Mun lempi joulukoriste on ehkä joulukuusi, koska miksi ei? Ja sitten kaikenlaiset jouluvalot ja kynttilätki on kivoja (T. Moonzku joka ei osaa päättää)

  Clavo – erakkoleirin vanki

  ”Mitä sinä siinä köllöttelet, töihin!” joku huutaa. En kiinittä huutajaan mitään huomiota. Tuntuu kuin heräisin horroksesta. Löydän itseni leirin piilosta katselemassa taivasta.
  Siirryn ulkosalle saalistamaan. Aukaisen suussa ja tunnen tuulen tuovan hajua suuhuni. Haju on mieto, sen voisi luonnehtia melkein tuoksuksi, mutta se on liian ällöttävän imelä. Alitajuntani kuiskaa korvaani:
  ”Muistatko hänet, muistatko? Ai etkö? Muistele vähän!”
  Pudistan päätäni.
  ”En muista”, murahdan ja nappaan hiiren suuhuni vaivattomasti. Kyllähän minä oikeasti muistan hänet. Vaaleaturkkinen, solakka naaras. Mutta hän ei ole minulle mitään. Laiskanpulskea kotikisu vain, joka luulee olevansa erityinen. Ei hän ole.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s