Superpalkintojen tulokset

Tervetuloa tänne vuoden 2022 palkintojenjakoon! Monia titteleitä jaetaan ja kamppailu on ollut todella tiukkaa. Tulokset ovat kuitenkin nyt selvillä ja listattu alla. Muista onnitella voittajia kommenteissa 🙂

Vuoden chattailija

Tässä kategoriassa kolme ääniä saanutta henkilöä ovat Kultasydän, Käärmehäntä ja Tähtikissa. Heistä vähiten sai… rumpujenpärinää… Käärmehäntä kahdella äänellä. Toisella sijalla on Tähtikissa neljällä äänellä. Täten tittelin voittaa Kultasydän kuudella äänellä! Onnea vuoden chattailija Kultasydän!

”Käärmehäntä on tosi aktisti chatissa ja sen kans saa hyvät keskustelut aina.”

”Tähtis – pitääkö edes kysyä miksi!?”

Sininaamaspämmijä

Sininaamaspämmijän tittelistä taistelu oli erityisen tiukka. Olemme varmaan kaikki joskus syyllistyneet vahingollisiin sininaamoihin, mutta mieliimme jäivät eniten Hunaja, Kultasydän, Käärmehäntä, Moonzku, Omppu, Taco ja Tähtikissa. Joo, sanoinhan, että moni sai ääniä. Toiselle kierrokselle etenivät Hunaja, Käärmehäntä, Omppu ja Taco kaikki kahdella äänellä. Toisella kierroksella yhden äänen saivat Käärmehäntä ja Taco, kaksi ääntä Hunaja ja kategorian voitti Omppu neljällä äänellä! Onnea sininaamaspämmijä Omppu!

”Hunaja aina vahingossa onnistuu laittamaan sininaamoja ja se on aina huvittavaa Hunajan reaktioiden takia <3”

”Emmä tiedä Käärmehäntä vaan saa niitä aina tungettua jotenkin sinne”

”Koska koko ajan tulee Ompulta sininaamoja”

”Ompun viesteistä löytyy joskus sininaamoja”

”Huutaa SININAAMAA (Omppu)”

”Taco onnistuu aina muuttamaan kaikki hymiöt sininaamoiksi”

Aktiivisin pelaaja

Aktiivisin pelaaja ja vuoden chattailija ovat molemmat saaneet samat ehdokkaat, Kultasydämen, Käärmehännän ja Tähtikissan. Tällä kertaa kilpailu ei tosin ollut niin tiukka. Sekä Kultasydän että Käärmehäntä saivat kaksi ääntä ja Tähtikissa voitti seitsemällä äänellä. Onnea aktiivisin pelaaja Tähtikissa!

”Tähän on pakko laittaa Tähtikissa, joka pyörii täällä 24/7”

Hauskin pelaaja

Hauskimman pelaajan tittelistä taistelivat Apila, Käärmehäntä, Moonzku, Tuuliturkki ja Tähtikissa. Heistä yhden äänen saivat Apila, Tuuliturkki ja Tähtikissa. Moonzku sai kolme ääntä ja Käärmehäntä voitti neljällä äänellä. Onnea hauskin pelaaja Käärmehäntä!

”Moonzku, ehdottomasti”

Avuliain pelaaja

Tästä tittelistä taisteli jälleen todella moni. Cecci, Kultasydän, Moonzku, Omppu, Taco ja Tähtikissa saivat kaikki ääniä. Yhden äänen saivat Kultasydän, Moonzku, Omppu ja Taco. Toiseksi sijoittui Cecci kahdella äänellä ja vuoden avuliain pelaaja on Tähtikissa kolmella äänellä. Onnea avuliain pelaaja Tähtikissa!

”Tähtistä avuliaampaa saa hakea eikä löydy!”

Kehittynein pelaaja

Vuoden kehittyneimmän pelaajan arvonimestä taistelivat tänä vuonna Apila, Kuu, Käärmehäntä, Taco ja Tähtikissa. Tässäkin kategoriassa tuli itse asiassa tasapeli, mutta taisin ohittaa sen, kun vahingossa en lisännyt sitä toiselle kierrokselle. No, olkoon tässä nyt kaksi voittajaa. Apila ja Taco saivat yhden äänen, Kuu kaksi ja voittajamme Käärmehäntä ja Tähtikissa kumpikin kolme. Onnea kehittyneimmät pelaajat Käärmehäntä ja Tähtikissa!

”Apila on mun mielestä kehittyny tosi paljon!”

Muistuttelija

Tämänkin olisi voinut ehdottomasti antaa monelle, mutta nyt ehdokkaiksi pääsivät Apila, Kultasydän, Käärmehäntä ja Tähtikissa. Yhden äänen saivat Apila ja Tähtikissa, Kultasydän sai kolme ja Käärmehäntä neljä. Onnea muistuttelija Käärmehäntä!

”Käärmehäntä, vaikkei mulla oo kyllä mitään sanomista…”

”Tähtis. Ei pahalla : D”

”LMAO vitsi saispa äänestää itteään. Pov: Tähtiisss millon roolit? Tähtiss ootko jo roolinu? (olet) En tiiä”

Vastuun välttelijä

Edellisen tittelin vastapainoksi käsittelemme nyt vastuun välttelijän titteliä. Tänä vuonna ehdokkaiksi pääsivät, tai ehkäpä joutuivat, Cecci ja Tähtikissa. Lisäksi tämä kategoria sai ehdottomasti eniten itsensä äänestämistä. Cecci sai kaksi ääntä ja Tähtikissa neljä. Onnea vastuun välttelijä Tähtikissa!

”Cecci ehkä XD ❤ (ei pahal <3)”

”Krhm… Tähtis välillä vähän tuota noin…”

”Jos vain voisin äänestää itseäni xd”

”Minä! (ei saanu äänestää itseään mutta joo)”

Hulluimmat ideat

Olen kirjoittanut tätä jo niin kauan, että en keksi mitään luovaa. Se onkin melko ironista (spoilers), kun mietitään tämän kategorian palkittuja. Ääniä saivat Kultasydän, Käärmehäntä, Taco ja Tähtikissa. Taco sai yhden, Käärmehäntä kaksi, Kultasydän kolme ja Tähtikissa viisi. Onnea hulluimpien ideoiden keksijä Tähtikissa!

”*siristää silmiään* Kultasydän maybe?”

Paras hahmontekijä

Tämä on yksi lempikategorioistani. Tähänkin moni roolija sai ääniä ja moni ansaitsisi tämän palkinnon. Ehdokkaina olivat Apila, Cecci, Hunaja, Kultasydän, Käärmehäntä ja Tähtikissa. Vähiten ääniä saivat Hunaja, Kultasydän ja Käärmehäntä kaikki yhdellä äänellä. Apila ja Cecci saivat kaksi ja Tähtikissa kolme. Onnea paras hahmontekijä Tähtikissa!

”Käärmehäntä joka sai justiinsakin mut katkeroitumaan sen pennuilla jotka kaikki meni heti…”

Paras tarinoitsija

Paras tarinoitsija oli toinen niistä, jotka etenivät toiselle kierrokselle. Apila, Cecci, Hunaja, Tuuliturkki ja Tähtikissa saivat ääniä tähän titteliin. Apila ja Hunaja saivat yhden ja Tuuliturkki kaksi. Toiselle kierrokselle etenivät Cecci ja Tähtikissa molemmat kolmella äänellä. Toinen kierros päättyi Tähtikissan voittoon kuudella äänellä Ceccin yhtä vastaan. Onnea paras tarinoitsija Tähtikissa!

”Äääää… Tähtis vai Cecci… Okei ööööö… Cecci. Sovitaan niin mut rakastan myös Tuiskeen rooleja <3”

”Koska kivat tarinat ja ihanat hahmot (Cecci)”

”Tähtiksen hahmot on niin kiinnostavia ja kaikki tarinat tuo mukaan käänteitä.”

”Tähtikseltä on tullut enemmän tarinoita, joita olen lukenut, ne ovat hyviä.”

”Rakastan Tuiskeen rooleja ❤ (Tähtikissa)”

”Tähtiksen tarinoista löytyy mielikuvitusta, eikä se autohittaa : )”

”Aktiivinen, pidemmät tarinat (Tähtikissa)”

Jäämme kaipaamaan

Tätä kategoriaa käytetään muistelemaan kaikkia ihania liittyneitä, jotka syystä tai toisesta ovat jättäneet Ensimmäiset klaanit tänä vuonna. Dodock, Linnea, Mistle, Oona ja Umbrella saivat kaikki ääniä ja todellakin jäämme kaipaamaan heitä kaikkia.

”Umbrellan lähtö oli surullinen tapahtuma…”

Vuoden paluuntekijä

Tämä ja seuraava kategoria tulivat vasta toiselle kierrokselle, sillä ne olivat teidän ehdotuksianne. Vuoden paluuntekijäksi ehdolla olivat Hiljaisuuspyyntö, Taco ja Tuuliturkki. Sekä Taco että Tuuliturkki saivat neljä ääntä, joten he voittavat yhdessä. Onnea vuoden paluuntekijät Taco ja Tuuliturkki!

”Koska se tuli takas melko pitkästä aikaa (Taco)”

”Taco on luultavasti ainoa näistä jonka tunnen Ensimmäisistä Klaaneista, ja olin tosi ilonen kun Taco palas.”

”Ku Taco tuli takasin nii kaikki oli siitä niin innoissaan, että luulisin että sillä oli iso merkitys, vaikken ite kyllä ollukkaan missään tekemisissä Tacon kans täällä sen eroa ennen jos ees olin liittyny, en muista xd”

”Oma kissa ojassa, mutta Tuuli&Puna ❤ (Tuuliturkki)”

”Tuulis alkoi heti roolimaan aktiivisesti”

”Ihanaa, että Tuulitassun roolija on palannut. Tuuletin kaipasikin jo siskoaan.”

Vuoden ylläpitäjä

Vuoden ylläpitäjäksi ehdolla olivat luonnollisesti ylläpitäjämme Cecci, Kultasydän ja Tähtikissa. Cecci sai yhden äänen ja Tähtikissa seitsemän. Onnea vuoden ylläpitäjä Tähtikissa!

”Koska Tähtis on ollu tosi akti”

”Ilman Tähtistä EK olisi romahtanut täysin, siis aivan mahtavaa panostusta! <3”

”Harvemmin täällä tulee Cecciä nähtyä kuin Tähtistä ja Kultasydän on ollu apulaisena niin vähän aikaa.”

”Tähtis on tehny hurjasti töitä tänä vuonna, upeaa!”

”Aktiivinen (Tähtikissa)”

”Tähtis on yksinkertaisesti pitänyt EKn pystyssä koko vuoden, toki ei yksin, mutta kukaan muu ei tätä paikkaa ansaitse paremmin kuin hän!”

Vuoden pelaaja

Tämä on luonteeltaan ikään kuin pääpalkinto ja tämän kriteerit olivat kaikista laajimmat. Jokainen on varmasti tulkinnut tämän vähän eri tavalla. Kultasydän, Käärmehäntä, Tuuliturkki ja Tähtikissa ovat kaikki saaneet ääniä vuoden pelaajaksi. Tuuliturkki sai yhden äänen ja toiseksi sijoittuneet Kultasydän ja Käärmehäntä saivat molemmat kaksi. Palkinnon voitti Tähtikissa neljällä äänellä.

”Käärmehäntä on ollut todella aktiivinen ja tullut toimeen kaikkien kanssa! Hän ansaitsee tämän paikan enemmän kuin kukaan muu!”

Aktiivisin hahmo

Huhhuh, nyt on pelaajapalkinnot käyty. Olen jo aivan liian väsynyt, mutta kirjoitan nyt tämän loppuun, jotta en olisi tänäkin vuonna vastuun välttelijä :’D Tässä kategoriassa yhden äänen saivat Käpypentu, Käärme, Tuulitassu ja Orvokkikukka. Kolmella äänellä voitti Saniaispuro! Onnea aktiivisin hahmo Saniaispuro!

”Saniaispuro, en oikeesti oo varma, on monia joilta tulee tosi usein tarinoita”

Hauskin hahmo

Vaikka sanoinkin, että näihin äänestetään vain liittyneiden hahmoja, silti päästin toiselle kierrokselle npc-hahmon. Heh. Toiselle kierrokselle tosiaan pääsivät kaikki yhdellä äänellä Hehkutassu, Repotassu, Pisarapentu, Pikitassu ja Saniaispentu. Toisella kierroksella Hehkutassu, Repotassu ja Saniaispentu saivat yhden äänen ja Pisarapentu sai kaksi. Onnea hauskin hahmo Pisarapentu!

”Repo on ihana vaikka tuli vasta”

Kiinnostavin hahmo

Tämäkin kategoria eteni toiselle kierrokselle. Dream, Kermakuono, Kultatähti, Pelkosurma, Punatassu, Sinitaivas, Toivetuulahdus ja Tuisketassu saivat kaikki äänen. Toisella kierroksella Punatassu ja Sinitaivas saivat yhden äänen ja Dream ja Kultatähti kaksi. Onnea kiinnostavimmat hahmot Dream ja Kultatähti!

”Dreamin tarinoita on varmaan eniten näistä tullut luettua, kiinnostavia.”

”Kultis on vaan ihanan seko”

Paras hahmosivu

Tämä on jälleen yksi suosikkititteleistäni. Tämäkin eteni toiselle kierrokselle. Hunajaloiste, Kultatähti, Toivetuulahdus, Pelkosurma ja Varjopyyntö saivat kaikki äänen.

Toisella kierroksella Kultatähti ja Pelkosurma saivat yhden äänen ja Hunajaloiste ja Varjopyyntö kaksi. Onnea parhaat hahmosivut Hunajaloiste ja Varjopyyntö!

”En paljoa niitä katsele…”

”En vaan kestä sitä emojia siellä xdd (Hunajaloiste)”

”Kultsi on aivan ihan kiehtova hahmo ja se näkyy sivuillakin”

”Pelkosurman sivu on täynnä kaikkea tietoa ja kuvia”

”Tosi hyvin tehty sivu – panostettu & pitkästi kerrottu! (Varjopyyntö)”

Traagisin elämä

Seuraava on traagisin elämä. Tämänkin palkinnon olisi ansainnut vähän valitettavan moni hahmo. Jatketaan draamailua myös ensi vuonna! Hallapentu, Kuiskevirta, Kukkaistassu, Kultatähti, Myrttiaskel, Pakkaspentu ja Sinitaivas saivat kaikki ääniä ensimmäisellä kierroksella. Heistä Kukkaistassu ja Sinitaivas saivat kaksi ja etenivät toiselle kierrokselle. Sinitaivas voitti niukasti 3-2. Onnea traagisin elämä Sinitaivas!

”Koska kauheet pläänit sille xd (Sinitaivas)”

”En mä paljoo oo seurannut, mut Sineä on kuulema traumatisoitu niin paljon joten…”

”Sini on og kärsijä ja lisää on tulossa : D”

Vuoden lempinimi

Jälleen ihana kategoria! Ensimmäisellä kierroksella yhden äänen saivat Hämypennun lempinimi Hämeenlinna, Kermakuonon lempinimi Kermis, Malvan lempinimi Majava ja Pimeysjoen lempinimi Pimme. Kaksi ääntä saivat ja toiselle kierrokselle etenivät Lakun, Papun ja Kirsikan lempinimi Lapursikka ja Tuisketassun lempinimi Tuuletin. Toisella kierroksella Tuuletin sai kolme ääntä ja Lapursikka viisi. Onnea vuoden lempinimi Lapursikka!

”Tämän kunnian saa kyllä Hämeenlinna!”

”Joo. Tiedän, että tarkotettiin yhtä kissaa mut Lapursikan nimi on luova ja hyödyllinen.”

”Upea nimi, joka auttaa muistamaan roolimisjärjestyksen Lakulle, Papulle ja Kirsikalle.”

”Koska se on aika hassu (Lapursikka)”

”Tää kolmikko, Lapursikka. Mahtava”

”Pakko sanoa että aika kaunis nimi kyllä xd (Lapursikka)”

”Tuuletin tuntuu tosi kodikkaalta xd”

”Hauska (Tuuletin)”

Vuoden klaanilaiset

Energiani on todellakin vähissä, ja teen nämä kategoriat yhdessä.

Laaksoklaani

Yhden äänen saivat Hunajaloiste, Kultatassu, Orvokkikukka, Punatassu, Ruskasydän, Sumutähti ja Valkearoihu. Vauhtisydän sai kaksi ääntä. Onnea vuoden laaksoklaanilainen Vauhtisydän!

Vesiklaani

Yhden äänen saivat Käpypentu, Susipentu, Tulitassu ja Varjopyyntö. Kaksi ääntä sai Rämeyö. Pääskytassu sai neljä ääntä. Onnea vuoden vesiklaanilainen Pääskytassu!

Metsäklaani

Yhden äänen saivat Pelkosurma ja… Varjopyyntö? Kaksi ääntä sai Saniaispuro. Kultatähti sai kuusi ääntä. Onnea vuoden metsäklaanilainen Kultatähti!

Huomenklaani

Yhden äänen saivat Iltataivas, Toivetuulahdus ja Tuisketassu. Kaksi ääntä sai Kukkaistassu. Tuulitassu sai kolme ääntä. Onnea vuoden huomenkaalilainen Tuulitassu!

Klaaniton

Ensimmäisellä kierroksella yhden äänen saivat Clavo ja Papu. Kaksi ääntä sai Käärme. Dream ja Malva saivat kolme ääntä. Toisella kierroksella Malva sai kaksi ääntä ja Dream viisi. Onnea vuoden klaaniton Dream!

”Kiehtova hahmo (Dream)”

”En ole Malvan kanssa vielä roolinut, joten ääneni menee Dreamille”

”Koska tunnen sen paremmin (Malva)”

”Mitäää sen on vaa nii söpö <33 (Punatassu)

Kuollut

Sekä Kastemieli että Kiiltotassu/Kanitassu saivat kaksi ääntä. Onnea vuoden kuolleet Kastemieli, Kanitassu ja Kiiltotassu!

”Kukkiksen mestari, kaunis nimi + ihana luonne… 😦 (Kastemieli)”

”Draamaa Kuiskeelle : D (Kiiltotassu/Kanitassu)”

NPC

Ensimmäisellä kierroksella yhden äänen saivat Kivivirta, Kuoriaistassu, Kuurapolku, Lasisilmä ja Närhipentu. Toisella kierroksella Kivivirta sai yhden äänen, Lasisilmä sai kaksi ja Kuurapolku neljä. Onnea vuoden NPC Kuurapolku!

”Tämähän on minulle todella vaikea valinta, mutta jostain syystä olen rakastunut Kivivirtaan viimeisen vuoden aikana ja jopa herättänyt hänet kuolleista.”

”Koska se on noist ainoo jonka tunnen (Kuurapolku)”

”Kuurapolkua oon eniten käyttäny, joten ^^”

”Kuurapolku on mun lempi NPC.”

Vuoden pahis

Tässä kategoriassa ainoa ääniä saanut hahmo oli Kultatähti kolmella äänellä. Onnea vuoden pahis Kultatähti!

”Hyökkäys Huomeneen ja pentujen ryöstö”

”Eiköhän kykene perustelemaan itse, mutta se on varastanut pentuja, hyökkännyt Huomeneen…”

Vuoden hahmo

Jälleen pääpalkinto! Tässä kategoriassa yhden äänen saivat Orvokkitassu, Punatassu, Toivetuulahdus ja Tuulitassu. Kultatähti sai kolme ääntä. Onnea vuoden hahmo Kultatähti!

Vuoden pentue

Olen jo melkein valmis! Enää ryhmäpalkinnot. Niistä ensimmäinen on vuoden pentue. Yhden äänen saivat Kuoriaistassu, Pääskytassu ja Tulitassu sekä Nokkospentu, Saniaispentu ja Susipentu. Tuisketassu ja Tuulitassu sekä Kirsikka, Laku ja Papu saivat molemmat kolme ääntä. Toisella kierroksella Tuuli ja Tuiske saivat kaksi ääntä ja Lapursikka sai neljä ääntä. Onnea vuoden pentue Lapursikka!

”Ne on jotenkin hasu kolmikko, tykkään lukea niiden tarinoita (Lapursikka)”

”En oikeen hirveenä oo noita Tuskeen ja Tuulen rooleja kyhllä lukenu”

”Emt ne on kivoja”

”rakastan”

Vuoden kumppanipari

Tässä kategoriassa yhden äänen saivat Kultatassun xy-homma, johon liittyvät ainakin Valkearoihu ja Viimatassu, Kaikutähti ja Ratamoturkki, Tuulitassu ja Punatassu ja Orvokkikukka ja Karhutassu. Pelkosurma ja Pimeysjoki saivat kolme ääntä. Onnea vuoden kumppanipari Pelkosurma ja Pimeysjoki!

Vuoden mestari ja oppilas

Yhden äänen saivat Vauhtisydän ja Lehvätuuli, Hunajaloiste ja Vadelmatassu, Toivetuulahdus ja Kirjotassu ja Kastemieli ja Kukkaistassu. Kaksi ääntä saivat Kuiskevirta ja Kaarnatassu ja Kermakuono ja Tuulitassu. Toisellakin kierroksella äänet menivät tasan 3-3. Onnea vuoden mestarit ja oppilaat Kuiskevirta-Kaarnatassu ja Kermakuono-Tuulitassu!

Vuoden ystävykset

Viimeinen. Vihdoin! Tässä postauksessa kesti aivan liian kauan. Yhden äänen saivat Käpypentu ja Pisarapentu, Sammalpentu ja Susipentu, Kukkaistassu ja Iltataivas ja Lapursikka. Kaksi ääntä saivat Pelkosurma ja Pimeysjoki sekä Saniaispentu ja Pääskytassu. Toisella kierroksella Saniaispentu ja Pääskytassu saivat kaksi ääntä ja Pelkosurma ja Pimeysjoki neljä. Onnea vuoden ystävykset Pelkosurma ja Pimeysjoki!

Advertisement

5 vastausta artikkeliin “Superpalkintojen tulokset

  1. Siis aivan sairaan paljo onnee kaikille voittajille ❤ Toivottavasti jokainen sai ees yhen voiton jostaki näistä, sillä itelleni se oli semmonen JEE MUN HAHMO ON EROTTUNU JOUKOSTA ja ihan sairaan paljo kiitoksia niille jotka äänesti mua tai mun hahmoja🥰

    Tykkää

  2. Onnea voittajille, erityisesti Tähtikissalle ja Käärmehännälle jotka saivat monia palkintoja ja tottakai itselleni : D

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s