Aamusydän

Nimet: Aamupentu, Aamutassu, Aamusydän
Sukupuoli: naaras
Klaani: Vesiklaani
Arvot: pentu, oppilas, soturi, kuningatar
Mestari: –
OppilaatPaatsamatassu
Ropettaja: –

Ulkonäkö: ruumiinrakenteeltaan vähän hoikka, mutta sulavalinjainen tosin pitkä turkki peittää sen. Kullankeltainen naaras. Naaraan päälaki, selkä ja hännänpäällys ovat tummemman oranssihtavia. Muu keho on valkoista. Naaras pitää turkkinsa puhtaana ja takuttomana. Naaraalla on pinkki nenä, korvansisustat ja anturat. Tassut pienet, kynnet terävät. Naaraan naama on hiukan litteä. Silmät ovat tuoreen lehden väriset.

Luonne: enimmäkseen ystävällinen ja ymmärtäväinen. Välillä hiljainen ja tykkää olla omassa rauhassa aina silloin tällöin. Naaras käveleskelisi mieluusti itsekseen joilla, mutta ilman lupaa se ei onnistu ja hän on hiukan ujo tätä kysyäkseen. Naaras ei tykkää taistella hirveästi ja siksi yrittääkin vältellä taisteluita ja taisteluharjoituksia. Ystävistä naaras ei niin piittaa eikä niinkään heidän kanssaan olisikaan niin paljon.

VanhemmatVaaleakukka & Rastaanliito
Sisarukset-pentu, -pentu
KumppaniPöllöviiksi
PennutRuusutassu, Hahtuvapentu, Aurinkopentu

Ystävät:

Taidot:
Saalistus: 4/5
Kalastus: 1/5
Taistelu: 3/5
Puolustus: 4/5
Parantaminen: 2/5
Uiminen: 1/5
Kiipeily: 3/5
Hyppiminen: 4/5
Nopeus: 4/5
Ketteryys: 4/5
Hiippailu: 3/5
Näkö: 4/5
Kuulo: 3/5
Haju(aisti): 4/5

Menneisyys: Syntyi ihan normaalina pentuna. Muut sisarukset kuolivat syntyessään. Aamupentu menetti emonsa 4kk iässä ja hänet kasvatti hänen isänsä ja toinen kuningatar. Aamupennusta tullessa oppilas, hänen isänsä piti hänta tarkkaan silmällä. Mutta Aamutassun ollessa 10 kk isä kuoli ketun aiheuttamiin haavoihin. Siitä eteenpäin Aamutassu on keskittynyt ainoastaan koulutukseensa eikä tuhlaa aikaansa muuhun.

Muuta:

Lempiasiat
Ruoka: varpunen
Tuoksu:
Ääni: joen solina
Väri: punaruskea
Marja:
Puu: Tammi
Yrtti: Kissanminttu
Vuodenaika: kevät
Sää: aurinkoinen, mutta ei liian
kuuma

Ominaistuoksu: savuinen

Advertisement