Häivähdyshäntä

Nimet: Häivähdyspentu, Häivähdystassu, Häivähdyshäntä
Sukupuoli: naaras
Klaani: Vesiklaani
Arvot: kulkukissa, kuningatar
Mestari: –
Oppilaat: –
Ropettaja: –

Ulkonäkö: Häivähdyshäntä on kaunis naaras, jonka lyhyt turkki on pohjaväriltään valkoinen. Siinä on mustia ja kellanpunaisia laikkuja. Hän on kooltaan keskikokoinen ja ruumiinrakenteeltaan sopusuhtainen, eikä kovin lihaksikas. Naaraalla on vihreät silmät.

Luonne: Häivähdyshännällä on vahva suojeluvaisto kaikkia pentuja kohtaan, ja hän on loistava emo. Useimmiten naaras on lempeä, mutta hän osaa olla suututettuna varsin tulinen. Hänen uskonsa Tähtiklaaniin on heikko. Häivähdyshäntä haluaisi saada vielä lisää omia pentuja, mutta on iloinen auttaessa muita kuningattaria.

Vanhemmat
Sisarukset
Kumppani?
PennutVarjopyyntö, Hohtousko

Ystävät: Kiurukaiku, Järvilaulu

Taidot: Häivähdyshäntä on hyvä uimari, mutta ei osaa taistella. Hän on keskiverto saalistaja ja hyvä emo.

Menneisyys: Häivähdys sai nuorena kaksi pentua, Varjon ja Hohdon, ja nälkänsä ja vihamielisten kissojen takia hän joutui matkaamaan kauas, lopulta ajautuen Vesiklaaniin. Järvilaulu ja Omenanlehti löysivät kolme nälkiintynyttä ja heikkoa kissaa, ja Kirkastähti hyväksyi heidät klaaniin. Järvilaulusta tuli nopeasti yksi hänen parhaista ystävistään, sillä he olivat molemmat erakkosyntyisiä. Häivähdyshäntä päätti jäädä pentutarhaan, kun hänen pentunsa nimitettiin oppilaiksi.

Advertisement