Hämähäkkikauhu

Nimet: Hämähäkkipentu, Hämähäkkitassu, Hämähäkkikauhu
Sukupuoli: kolli
Klaani: Laaksoklaani
Arvot: pentu, oppilas, soturi
Mestari: –
Oppilaat: –
Ropettaja: –

Ulkonäkö: Hämähäkkkauhu on lyhytturkkinen pikimusta kolli, jonka ainoa väripilkku turkissa on tämän pieni valkoinen laikku otsassa kuin ”silmänä”. Kollista huokuu omituista kauhua, ja moni pitääkin tuota hiukan pelottavana. Rakenteltaan hän on sporttinen, ja hän omaa pitkät jalat. Hämähäkkikauhu on myös aika isokin katti. Pää on hänellä siro, jota koristavat vaalean vihreät silmät. Viikset ovat pitkät ja vaaleat. Häntä on pitkä ja turkki on siinä hiukan pitempää kuin muualla.

Luonne: Vaikka Hämähäkkikauhu vaikuttaa monen mielestä pelottavalle, hän oikeasti on ujo ja herkkä persoona. Hän on hiukan arka, ja puhuessaan saattaa änkyttää. Kolli ei tahdo pahaa kärpäsellekään ja tutustuessa hänestä paljastuukin rauhaa rakastava kissa, ei mikään pelottava hirviö. Sosiaalisissa tilanteissa tämä on pelokas, mutta jos klaaninpuolustus on kyseessä, hän on eturivissä. Hämähäkkikauhu uskoo tähtiklaaniin. Vaikka Hämähäkkikauhu on yleisesti hyvin kiltti, mutta suuttuessaan hän on jopa vaarallinen. Onneksi hän suuttuu todella harvoin. Jos hänellä on ystäviä, hän pitää niistä kiinni. Niitä hän kyllä ujoutensa takia kehno hankkimaan.

VanhemmatYösydän & Laikkujalka
SisaruksetKuurapolku, Hopearoihu, Hiekkahohde, Viljatassu, Orvokkipentu
Kumppani
Pennut

Ystävät: ?

Taidot:
Hämähäkkikauhu on yllättävän nopea niin suureksi kissaksi, ja pysyykin hyvin riistan perässä. Hänellä on myös raakaa voimaa, jota hän ei kyllä ole tottunut käyttämään. Sen sijaan uiminen ei ole hänen juttunsa. Hän ei myöskään ujoutensa vuoksi sovellu ainakaan vielä johtaviin tehtäviin.

Menneisyys: Hämähäkkikauhu ei ole kokenut vielä mitään kovin dramaattista.

Muuta:
-Ei pidä kovista äänistä
-omaa hyvän kuulon

Advertisement