Harmaakukka

Nimet: Harmaapentu, Harmaatassu, Harmaakukka
Sukupuoli: naaras
Klaani: Huomenklaani
Arvot: pentu, oppilas, soturi
MestariSaukkosydän
Oppilaat: –
Ropettaja: –

Ulkonäkö: Harmaakukka on hiukan normaalia pienikokoisempi naaras. Hän on pitkäjalkainen ja solakka. Hänen korvansa ovat suuret. Harmaakukan turkki on pehmeää, vedenkestävää ja lyhyttä. Naaraalla on hämäävän kauniit kasvonpiirteet, suhtellisen kokoiset kokoon nähden. Naaraan silmät ovat pienet ja siniset. Turkin värinä toimii kaunis vaaleanharmaa. Harmaakukan turkissa on tummanharmaita juovia koristamassa sitä.

Luonne: Harmaakukka uskoo Tähtiklaaniin ja tekee paljon klaaninsa takia. Tuo suojelisi klaaniaan henkensä uhalla. Soturitar on hyväsydäminen ja uskollinen kissa. Naaras on luotettava ja pitää salaisuudet. Harmaakukka on innokas ja energinen ja nauttii klaaninsa palvelemisesta. Naaras on hyvin äidillinen kaikkia itseään nuorempia kohtaan. Hän on erittäin suloinen ja joskus hieman tyhmän oloinen, mutta tarkoittaa hyvää.

VanhemmatKuiskevirta & Tammisydän
SisaruksetKanitassu, Kiiltotassu
Kumppani
Pennut

Ystävät: saa tulla puhumaan

Taidot: Harmaakukka on erittäin taidokas soturi, joka on lahjakas saalistaja. Hän on myös hyvä taistelija. Naaras ei ole kovin nopea, eikä osaa uida, mutta hän on hyvä kiipeilijä.

Menneisyys: Syntyi sodan aikaan

Muuta: kumppaniksi mielellään oma oppilas

Advertisement