Hehkupyörre

Nimet: Hehkupentu, Hehkutassu, Hehkupyörre
Sukupuoli: naaras
Klaani: Metsäklaani
Arvot: pentu, oppilas, soturi
MestariKynnenvarjo
Oppilaat: –
Ropettaja: –

Ulkonäkö: Hehkupyörre on hieman tavallista kissaa pienempi punaruskean Turkin omaava neitokainen. Rakenteltaan tämä on kevyt mutta sporttinen.Tämä omaakin kokoonsa nähden pitkät ja voimakkaat jalat.Karva on lyhyttä ja hiukan kiharaa . Hehkupyörteellä on valkoista molemmissa etujaloissa sekä vasemmassa takatassussa, Hänellä on myös rinnasta löytyy pyörteen muotoinen merkki , Josta kissa on saanut osittain nimensäkkin.Pää tällä on siro ja sitä koristaa kauniin kullankeltaiset silmät. Korvat ovat suuret ja teräväkärkiset. Häntä on pitkä, Eikä erityisen pörröinen.

Luonne: Hehkupyörrettä voisi kuvailla nopealla tutustumisella klaanilleen lojaaliksi ja lämminhenkiseksi naaraaksi, Joka omaa myös ilkikurisen puolen.Hän on suoraan sanottuna aikamoinen poskisolisti, Ja erityisesti nuorempana tämä tulee nopeasti ilmi. Naaras on itsevarma ja luottaa kivenkovasti taitoihinsa, Joten tämä saattaa alkaa helposti sooloilemaan . Hän ei myöskään helposti käännä päätäänsä, Ja jos hän päättää jotain, Se useimmiten pysyy. Tämä on myös usein äänessä, eikä tämä ole kovinkaan vetäytyväistä sorttia. Luonteeltaan Hehkupyörre on puhdas metsäklaanilainen, ja tämän mielestä metsäklaani on puhdas ykkönen, ja sen asiat ovat aina edellä. Naaras ei ole kovin kiinnostunut pennuista, Vaikka ne ovatkin hänen mielestään suloisia. Usko sijoittuu vahvasti pimeyden metsän puolelle.

VanhemmatVillisielu & Pähkinäturkki
SisaruksetKarhutassu
Kumppani
Pennut

Ystävät:

Taidot:
+metsästys
+kiipeily
+nopeus
+helposti lähestyttävä

taistelu
-uinti
-yrttitieto
-johtaminen
-keskittyminen

Menneisyys: Hehkupyörre ei omaa kovin kiinnostavaa menneisyyttä, Mutta olkoon. Naaras oli itseasiassa pentuna aika arka, eikä oikein pitänyt muiden kanssa puhumisesta. Onneksi tämän veli Karhupentu, opetti tämän pienoisista peloistaan, Ja nopeasti naaras oli hankkinut jo turhankin paljon itseluottamusta..

Advertisement