Kettukynsi

Nimet: Kettu, Kettupentu, Kettutassu, Kettukynsi
Sukupuoli: naaras
Klaani: erakko Laaksoklaani
Arvot: pentu, oppilas, soturi
Mestari: Usvajalka, Vaahterahäntä
OppilaatOrvokkitassu
Ropettaja: –

Ulkonäkö: Kettukynsi on kaunis ja viekoitteleva melkein täysin ketun näköinen naaras. Naaras on muuten oranssi, mutta vatsassa, korvan sisuksissa, tassuissa ja hännän päässä on valkoista. Kettukynsi omaa smaragdin vihreät silmät ja vaaleanpunaisen kuonon. Turkki on hyvin pörröinen ja häntä todella tuuhea ja pitkä.

Luonne: Kettukynsi on joidenkin mielestä vastenmielinen ja ärsyttävä naaras, sillä Kettukynsi on hieman pisteliäs, yksinäinen naaras. Vain harva haluaa olla hänen kanssaan, mutta tosiystäville Kettukynnestä tulee aivan erilainen. Tosi ystävien kanssa hän nauraa iloisesti ja on erittäin ystävällinen. Vihollisille erittäin pisteliäs ja hyökkäävä. Kettukynnen emo hylkäsi tämän pienenä, joten siksi tästä tuli niin pisteliäs ja sen takia elää vain osin soturilaissa. Tosin klaanilleen naaras on uskollinen ja tekisi mitä vain sen puolesta. Osaa pettää ja valehdella ilmiömäisen hyvin. Kettukynsi ei pidä siitä, että häntä määräillään, mutta itse hän pitää määräilemisestä. 

Vanhemmat
SisaruksetRuoho
Kumppani
Pennut

Ystävät: Ei oikeastaan ole

Taidot:

Vahvuudet
~Taistelu
~Ketteryys

Heikkoudet:
~Uiminen 
~Sukeltaminen

Menneisyys: Kettukynsi, silloinen Kettu syntyi hyvin myrskyisenä yönä. Tämän sisar, Ruoho ei selvinnyt kylmästä yöstä. Hieman myöhemmin Ketun isä kuoli salaperäisessä, kauheassa onnettomuudessa ja tämän emo hylkäsi hänet, sen takia naaraasta tuli pisteliäs. Laaksoklaanin partio löysi hänet ja otti klaaniin.

Muuta:
Kettukynsi ei pidä uimisesta. Ihastunut Punatassuun

Advertisement