Kiiltokynsi

Nimet: Kiiltopentu, Kiiltotassu, Kiiltokynsi
Sukupuoli: kolli
Klaani: Huomenklaani
Arvot: pentu, oppilas, soturi
MestariViiltokuu
Oppilaat: –
Ropettaja: –

Ulkonäkö: Kiiltokynnellä on vaaleanruskea turkki jossa on tummanruskeita raitoja. Kollin turkki on keskipitkä ja hyvin tiheä. Hänen korvansa ovat suuret ja pyöreähköt. Kollin vartalo on solakka, mutta Kiiltokynsi ei ole mitenkään erityisen pienikokoinen. Häntä saattaisi ensin luulla vesiklaanilaiseksi, koska hänen turkkinsa on sileä ja kiiltävä. Kollilla on nimensämukaiset pitkät ja terävät kynnet. Omaa keltaiset silmät.

Luonne: Kiiltokynsi on ehkä hieman tosikko kissa, mutta osaa olla hauskakin. Suuressa porukassa hän saattaa olla se järkeilevä ja hiljainen. Pienessä seurassa hän puhuu enemmän ja tuo keskusteluun ehkä hieman villinpiäkin aiheita. Kolli on hyvin lojaali perheelleen ja klaanilleen. Kiiltokynsi on hyvin suojelevainen sisartaan (Harmaakukka) kohtaan. Kiiltokynsi ei pidä valehtelusta ja vihaa kuumaa ilmaa.

VanhemmatKuiskevirta & Tammisydän
SisaruksetHarmaatassu, Kanitassu
Kumppani
Pennut

Vahvuudet:
+Pitkät kynnet
+tasapaino
+fyysisen kivun kesto

Heikkoudet:
-voima
-nopeus
-henkisen kivun kesto

Ystävät:

Menneisyys: Kiiltokynsi muutti emonsa ja pentuetoveriensa mukana Huomenklaaniin. Hän lähti ensimmäisenä oppilasyönään sisarustensa kanssa seikkailulle, joka päättyi siihen, että Kuolonmarja tappoi ensin Kanitassun ja sitten siskonsa vuoksi itsensä uhranneen Kiiltotassun.

Muuta: Kiiltokynsi vihaa lintua

Advertisement