Kirsikka

Nimet: Kirsikka
Sukupuoli: Naaras
Klaani:
Arvot: kotikisu
Mestari:
Oppilaat:
Ropettaja: Kultasydän

Ulkonäkö: Kirsikka on kaunis ja ruumiinrakenteeltaan siro. Kirsikka on vahva ja lihaksikas, mutta silti hän on todella solakka. Kirsikka on isokokoinen. Kirsikalla on kaunis, tuuhea tulenoranssi turkki, jossa on tummemman oransseja läikkiä. Naaraalla on kauniit tummanvihreät silmät. Hänen korvansa ovat aika suuret, hänen pieneen päähänsä verrattuna. Kirsikan häntä on aika pitkä ja tuuhea.

Luonne: Kirsikka on urhea ja riehakas, utelias ja älykäs. Rakastaa tutkimusmatkoja. Kirsikka on jatkuvasti näyttämässä kolleille että naaraat ovat voimakkaita, usein jopa voimakkaampia kuin kollit. Olisi tiukka emo ja suojelisi pentujaan agressiivisesti. Ei anna kenekään katkaista karvaakaan läheisiltään, vaan kuolisi mielummin itse. Vihaisena hän voi olla jopa hengenvaarallinen, minkä vuoksi häntä ei kannata ärsyttää. Jos Kirsikka alkaa tekemään jotain, hän ei voi jättää sitä kesken. Toivoo että hänestä tulisi oikea soturi.

VanhemmatTiina ja Kohu
SisaruksetLaku ja Papu
Kumppani
Pennut

Ystävät: Papu, Laku

Taidot:

Taisteleminen 5/5

Kiipeäminen 4/5

Juokseminen 3,5/5

Metsästäminen 2,5/5

Piiloutuminen 2/5

Kärsivällisyys 0,5/5

Menneisyys: Muutti pentuna veljiensä kanssa kaksijalkalaan lähelle klaaneja

Muuta: Joku voisi luulla Kirsikkaa kolliksi, sillä hänen äänensäkin kuulostaa hieman matalemmalta kuin naarailla normaalisti. Jos Kirsikka menisi johonkin klaaniin se olisi todennäköisimmin Metsäklaani.

Advertisement