Kivivirta

Nimet: Kivipentu, Kivitassu, Kivivirta
Sukupuoli: kolli
Klaani: Vesiklaani Metsäklaani
Arvot: pentu, oppilas, soturi, klaaninvanhin
Mestari: –
OppilaatLimesilmä
Ropettaja: –

Ulkonäkö: Kivivirta on keskikokoinen kolli, jolla on leveät lavat ja tassut. Hänen harva turkkinsa on harmaa, ja siinä on mustia raitoja. Hänellä on litteät kasvot ja keltaiset silmät. Kivivirran häntä on harvinaisen lyhyt.

Luonne: Kivivirralla on vaikeaselkoinen luonne. Useimmiten kolli on kohtelias ja hyvätapainen ja hän rakastaa kuunnella muiden huolia. Hänellä on kuitenkin ulkokuorensa alla paljon mielipiteitä muista, eivätkä ne usein ole positiivisia. Yleensä Kivivirta kuitenkin pitää ne omana tietonaan, paitsi jos hänet suututetaan. Silloin hän onkin totaalisen raivoisa, eikä anna helpolla anteeksi. Ystäviensä ja kumppaninsa seurassa kolli on humoristinen ja puhelias. Klaanissaan hän on vesiklaanilaisjuurtensa takia hieman ulkopuolinen, mutta on hänellä muutama hyvä ystävä. Kollin usko sijoittuu jonnekin Tähtiklaanin ja Synkän Metsän välille.

VanhemmatMustikkavirta &
SisaruksetTiikerisydän, Kiurukaiku, Kyyhkytassu
KumppaniArpisydän
PennutTarupentu, Tarinapentu

Ystävät: Arpisydän, Tiikerisydän, Pähkinäturkki

Taidot: Kivivirta on hyvä uimari. Hän on voimakas, mutta nopeutta ja kestävyyttä ei kollilta oikein löydy. Kivivirta on keskiverto saalistaja ja kiipeilijä, ja hänellä on hyvä tasapaino

Menneisyys: Kivivirta syntyi Vesiklaaniin veljensä Tiikerisydämen kanssa. Hänen emonsa sai myöhemmin toisen pentueen. Hän muutti sodan aikana Metsäklaaniin ja sittemmin rakastui Arpisydämeen. Kivivirtaa ei heti hyväksytty kaikkien metsäklaanilaisten puolesta, mutta hän on sopeutunut ja nyt kissat sietävät häntä.

Muuta:

  • omaa oudon tavan astua tarkoituksella kuivien lehtien päälle – muulloin kuin saalistaessaan. Hän pitää niiden pitämästä äänestä.
Advertisement