Reviiri (Vieraskirja)

Vieraskirjaan kuuluuvat asiat ovat linkinvaihtoa koskevat asiat, kysymykset, ilmoitukset lomasta tai eroamisesta jne., viestit ylläpidolle ja muut tärkeät asiat joille ei löydy parempaa paikkaa. Tänne ei kuulu laittaa mainoksia, spämmejä, ketjuviestejä tai muuta turhaa tai sopimatonta eikä täällä keskustella muiden kanssa, vaan sen voi tehdä ”Klaanikokous”-osiossa tai chatissä. Kiitos!

Linkinvaihdossa olevat

Muita tapoja ottaa yhteyttä: Instagram @ensimmaisetklaanit.skrp

Turhia viestejä poistettu viimeksi: 13.1.2022

Linkinvaihto: Otamme linkinvaihtoon roolipelejä ja blogeja, sekä kaikkea siltä väliltä, eli rohkeasti vain kysymään! Otamme myös aivan uunituoreita sivuja linkinvaihtoon, kuten myös vanhempia sivuja. Ainut ehto on, että sivut ovat aktiiviset ja että niiltä löytyy vieraskirja tai chatti, johon voi ilmoittaa linkinvaihdosta. Sivuilla ei myöskään saa olla mitään sopimatonta sisältöä ja tekijänoikeudet pitää olla näkyvissä.

Y-työhön: Y-työhön otamme toisia sk-roolipelejä, joiden kanssa voimme järjestää yhdessä tapahtumia yms. Laita viestiä mikäli olet kiinnostunut!

Advertisement

130 vastausta artikkeliin “Reviiri (Vieraskirja)

 1. Tässä on muutama kysymys postaukseen jonka kirjoitan tänne: https://moninsanoin.blogaaja.fi (jos menette sinne se ei ole postauksissa sillä muokkaan sitä nyt:D)
  Mihinkään ei ole pakko vastata ja tosiaan teen tätä vaan omaksi hauskuudeksi ja olisi kivaa julkaista jotain ropettamisesta sinne blogiin🫶🏻

  – Millaista roolipelin ylläpito on?
  – EK on nähnyt monia vaiheita ja aikoja, mutta onko ikinä ollut hetkeä, jolloin pelaajat puuttuisivat kokonaan tai kaikki olisivat lomalla?
  – Mitä enemmän pelaajia, sen paremmat roolit. Pitääkö paikkaansa?
  – Mistä saitte idean perustaa soturikissat rope?
  – Voisitteko kertoa enemmän Rannikkoklaaneista? Oon vaan lukenu niistä vanhoista päivityksistä, eli tää on oikeestaan myös omaan mielenkiintoon, hehe:D

  Kiitos jo etukäteen vastauksista, laitan sitten valmiin postauksen linkin tänne!:)

  Tykkää

  1. Roolipelin ylläpitäminen on yllättävän aikaavievää, mutta siitä huolimatta todella mahtavaa ja rakastan tätä hommaa aivan valtavasti.

   Ek:n alimmat hetket olivat ehdottomasti silloin, kun muullakin maailmalla meni huonosti: vuodet 2020 ja 2021. Vuoden 2022 alussa sitten päätimme Ceccin kanssa herättää paikan henkiin, ja onneksi onnistuimme 🙂

   Sanoisin, että samaa mieltä. Jokaisella roolijalla on oma tyyli ja rakastan kirjoittaa eri tyyppien kanssa.

   Rannikkoklaanit on mun ja Ceccin brainstormausta : D Kyseessä olivat klaanit, jotka olivat melkein kun ”oikeat” klaanit, mutta eivät aivan. Kaikkea en muista itsekään, mutta ainakin parantajan asema oli jaettu hengelliseen kissaan ja lääkitsevään, klaaneissa oli ehkä jonkinlainen perinnöllisyys ja myös soturit oli jaettu useampiin kategorioihin. Nimissä vaihtui loppuosan sijaan alkuosa.

   Tykkää

  2. No voin vastata nyt pariin joistaki en edes tiiä.

   Ek:n ylläpitäminen on tosi mukavaa ja rentoa, että ei oo silleen kukaan koko ajan painostamassa jostain. (Aikasemmin minä taisin kyllä painostaa xd)

   Mun mielestä mitä enemmän porukkaa sen parempi!

   Tykkää

  3. Kuten muutkin taisi jo sanoa, ropen ylläpitäminen on aika työlästä, mutta taatusti hauskaa! On ihana nähdä miten paljon pelaajat nauttii kaikesta työstä joka ropeen menee.

   2020/1 olivat varmaan huonoimmat hetket. Oltiin juuri muutettu Suntuubista ja sen takia osa pelaajista katosi ja yleisesti kaikki hiljeni. 2021 etenkin oli melkein täysin kuollutta aikaa, mutta 2022 alussa porukkaa alko ilmestyä ja Tähtiksen kanssa heräteltiin paikka henkiin. (Tähtis ansaitsee isoimman kunnian viime vuodesta ❤ )

   Sinänsä joo, enemmän pelaajia tarkoittaa enemmän tapahtumia, mustat EK on tiettyinä hetkinä pyörinyt vain yhden tai kahden pelaajan kera oikein hyvin. Joten sanoisin että kunhan intoa on, pelaajien määrällä ei sinänsä ole paljoa väliä. Kunhan kaikilla on hauskaa!

   Olin iso SK fani ja olin itse liittynyt muutamaan ropeen ja kesäloman alkaessa (2018) päätin itse perustaa ropen. Tähtis olikin yksi ekoista liittyneistä!

   Aah, apua. Rannikkoklaanit…ne oli sellainen suuri tapahtuma kuvio jonka idea oli vähän aktivoida pelaajia and innostaa uusia hahmoja, mutta lopulta ei riittänyt aika tai energia…kehiteltiin Tähtiksen kanssa niille omat tavat, uskomukset ja roolit ja itseasiassa ne oli täällä sen aikaa että muutama rooli ehdittiin kirjoittaa.

   Ihania kysymyksiä ❤

   Tykkää

 2. Moi! Taidan ottaa nyt EK:sta vähän lomaa. Loman kestosta en oo varma. Ehkä muutama viikko, mutta palaan varmaan viimeistään maaliskuussa.

  Tykkää

 3. Aattelin et voisin ottaa sellasen noin 1kk loman ja selitykseksi sopii hyvin nämä kolme sanaa laiskuus ja motin puute. Eli tähään sit kun piipahdan taas paikalle.

  Tykkää

 4. Heips, kiitostaisiko linkinvaihto uunituoreen blogini kanssa? Se on uusi ja kaipaa hienosäätöä ja sinne tulee vielä paljon lisäyksiä. Sinne tulee tarinoita ja muutakin.

  Nimenä toimii Kultasydämen blogi.

  Linkki: https://kultasydan.blogaaja.fi/

  Tykkää

 5. Hellou! Tulin vaan ilmottamaan, että aion lyhentää lomani niin, että se loppuu tänään illalla (alkuperäinen suunnitelma olisi kestänyt koko joulukuun)
  Näette mua sitten huomenna taas! (:

  Tykkää

 6. Moii!
  Ilmoitettavaa –>
  Eli siis tuun olemaan täällä tosi vähän, koska öö rajotan siihen et mun puhelimen käyttö on vaan 1½h päivässä

  Tykkää

 7. Nyt loman aikana musta on alkanu tuntua, että mulla ei riitä aikaa. Niinku, että mulla on riittänyt aika paremmin kaikkeen irl juttuihin, ku olin lomalla, joten nyt mä taidan sanoa, et mä haluun erota täältä 😦
  Hyvää jatkoa teille ja valaiskoon Tähtiklaani polkunne! ❤
  Btw jos aiotte tappaa mun hahmoja ni jättäkää pls ainaki Pimme henkiin 😀

  Tykkää

  1. Heippa! Ikävä kuulla mutta ymmärrän hyvin. Ihana kun olit täällä ja olet aina tervetullut takaisin pelaamaan tai vain juttelemaan! Valaiskoon Tähtiklaani polkujasi! ❤

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s