Klaanien koulutustavat

Laaksoklaani

Koulutuksessa panostetaan saalistustaitoihin ja tietoon. Oppilaille opetetaan sekä vaanimista että saaliin kiinni juoksemista. Taisteluharjoituksia on melko vähän, ja niissä käydään läpi pääosin perusasioita. Oppilaiden on hoidettava paljon vanhuksia ja vietävä ensin yksi saalis vanhuksille, kuningattarille tai parantajille, ennen kuin saavat ottaa itse.

Vesiklaani

Aivan ensimmäiseksi oppilaat opetetaan uimaan ja sitten kalastamaan. Maalla saalistamista opetetaan vähemmän, mutta se kuuluu oppilaan koulutukseen. Oppilaat opetetaan taistelemaan sekä maalla että vedessä. Koulutuksessa sovelletaan paljon kilpailua, ja saalistuskilpailut ja leikkitappeluturnaukset ovat yleisiä.

Metsäklaani

Pääpaino on taistelutaidoilla ja kiipeilyllä. Oppilaat opetetaan taistelemaan valossa ja pimeässä, yksin ja ryhmässä. Klaanista huolehtimista ja uskonnollista koulutusta on vain vähän. Saalistusharjoitukset keskittyvät kiipeilyyn ja hiljaiseen vaanimiseen. Kyseisiä tekniikoita sovelletaan myös taistelussa.

Huomenklaani

Oppilaille opetetaan paljon Tähtiklaanista. Tärkeä osa koulutusta on myös alkeiskurssi yrteistä, jotta oppilaat oppivat hoitamaan yleisimmät vammat. Saalistuskoulutus on monipuolista ja sitä pidetään lähinnä oppilaan kiinnostuksen ja taitojen mukaan. Ei ole epätavallista, että oppilaat vaihtavat mestareitaan saalistussession ajaksi, koska toinen haluaa kiipeillä ja toinen kalastaa. Taistelussa keskitytään tiimityöhön ja nopeaan viimeistelyyn.

Advertisement