Kristallin Sirpale

Nimet: Kristalli, Kristallin Sirpale
Sukupuoli: kolli
Klaani: –
Arvot: kotikisu, kulkukissa, (Kultaheimo)
Mestari: –
Oppilaat: –
Ropettaja: Kultasydän

Ulkonäkö: Kristallin Sirpaleen turkki on vaaleanharmaa ja siinä on mustia juovia, jotka näyttävät halkeamilta. Hänen turkkinsa on lyhyt, kiiltävä, sileä ja ohut. Hänellä on aika pitkä häntä, jossa on myös mustia juovia. Hänellä on tummansiniset silmät, jotka näyttävät kristalleilta. Kristallin Sirpaleella on kyljessä arpi ja lovi toisessa korvassaan. Hän on aika pienikokoinen.

Luonne: Kristallin Sirpaleella ei ole lainkaan rakkautta. Hän vihaa omaa perhettään, sillä he kaikki ovat kotikisuja. Hän vihaa kaikkia kotikisuja ja voisi tappaa jokaisen tielleen osuvan kotikisun. Hän tahtoisi kuulua voimakkaaseen ryhmään ja johtaa sitä. Hän inhoaa häviämistä, eikä luovuta ikinä. Kristallin Sirpale on kuullut klaaneista, mutta ei tahdo liittyä niistä mihinkään, sillä hän ajattelee niiden olevan heikkoja.

VanhemmatTulva & Kivi
SisaruksetKulta, Hopea, Timantti
Kumppani
Pennut

Ystävät: ei kukaan

Taidot:

Metsästys: 3/5

Taistelu: 5/5

Juoksu: 2/5

Voima: 5/5

Oveluus: 3,5/5

Kiipeily: 1/5

Hajuaisti: 2/5

Kuulo: 3/5

Näkö: 2/5

Menneisyys: Syntyi kaksijalkalassa keskellä yötä siskojensa ja veljensä kanssa. Heidät nimettiin aamulla Kullaksi, Hopeaksi, Timantiksi ja Kristalliksi. Kristalli inhosi kaksijalkoja ja muut koko ajan kiehnäsivät ja leikkivät niiden kanssa. Kristalli vietti paljon aikaa ulkona ja opetteli saalistamaan. Hän tapaili kulkukissoja, joita kuljeksi kaksijalkalassa. Hän haaveili kauan vapaudesta. Kun hän oli noin 8kk vanha, hän kyllästyi kaksijalkoihin ja perheeseensä lopullisesti. Hän päätti lähteä. Hän sanoi menevänsä ulos, mutta ei palannut takaisin vaan lähti kauas kaksijalkalasta, klaanien lähettyville. Hän päätti muuttaa nimensä itselleen sopivammaksi ja niin hänestä tuli Kristallin Sirpale, sillä hän oli vain sirpale siitä Kristallista jonka kaksijalat olivat nimenneet.

Advertisement