Kultaheimon nimet

Kun pentu syntyy Kultaheimoon, hän saa vanhemmiltaan yksiosaisen nimen. Usein se kuvaa hänen ulkonäköään tai jotain erityistä; kuin normaalitkin klaaninimet. Pennun nimi voi olla vaikka Särki, Lehti, Sumu tai Tuuli

Harjoittelijan suoritettua koulutuksensa hän saa itse valita nimensä. Useimmiten kissa pitää pentunimensä osana uutta nimeään. Sen katsotaan olevan kunnioittavaa kissan vanhempia kohtaan. Usein kissat miettivät nimeään useita kuita ennen seremoniaa, eikä sitä yleensä vaihdeta enää. Usein kissan uusi nimi kuvaa tämän taitoja tai luonteenpiirteitä. Edellämainittujen pentujen uudet nimet voisivat olla vaikka Vikkelä Särki, Lehden Raita, Sumuinen Joki tai Kylmä Tuuli.

Kissat voivat myös pyytää nimeään vaihdettavaksi esimerkiksi arpeutuessaan, saavuttaessaan jotain suurta tai muistaakseen kuollutta läheistä. Lehden Raita voi vaihtaa nimensä Lehden Myrskyksi emonsa Myrskyn Huudon muistoksi tai ketun yksin päihittänyt Kylmä Tuuli saattaa olla jatkossa Ketun Surma.

Valtiailla ja valtiattarilla ei ole mitään erityistä nimen päätettä, kuin klaaneissa, mutta kissa usein vaihtaa nimensä noustessaan johtoon. Sumuisen Joen valtiasnimi saattaa olla Sumuinen Aamu.

Huom! Kannattaa miettiä kissan nimeä keksiessään, miten taivutat sitä

Advertisement