Kultamyrsky

Nimet: Kultapentu, Kultatassu, Kultamyrsky, Kultatähti, Kultainen Myrsky
Sukupuoli: naaras
Klaani: Metsäklaani Kultaheimo
Arvot: pentu, oppilas, soturi, varapäällikkö, päällikkö, valtiatar
Mestari: Synkkäsielu
Oppilaat: Vihasilmä, Toivotassu
Ropettaja: Tähtikissa
Viimeksi roolittu: 10/22
Päällikkyys päättyy: 24.2.2024

Ulkonäkö: Kultamyrsky on erittäin kaunis ja todella pieni sopusuhtainen naaras. Hänen keskipitkä turkkinsa on kullanruskea ja hänellä on selässä musta raita. Hänellä on pitkähköt jalat ja häntä kokoonsa nähden. Naaraan silmät ovat kauniin meripihkanväriset. Hänen nenänsä ja polkuanturansa ovat mustat. Kultamyrskyllä on pelottava ja mystinen aura.

Luonne: Kultamyrsky on hiljaa. Siinä asiassa hän muistuttaa pentuetoveriaan yllättävän paljon. He molemmat ovat laskelmoivia ja rauhallisia. Siihen yhteneväisyydet sitten loppuvatkin. Kultamyrsky on kunnianhimoinen ja tekisi, ja tekeekin, mitä tahansa saadakseen valtaa. Hän on hyvä näyttelemään ja piilottamaan todelliset ajatuksensa. Hän ei pidä pennuista ja oppilaista, ajatellen nuorten olevan heikkoja. Kultamyrsky rakastaa olla huomion keskipisteenä ja rakastaa katsella muiden kärsivän. Naaras on etenkin päälliköksi noustuaan vainoharhainen ja epävarma siitä, keneen luottaa. Vanhetessaan miettii yhä vähemmän ennen kuin tekee ja ajautuu johtamaan klaaniaan huonosti. Ei hyväksy kritiikkiä itseään kohtaan ja on nopeasti valmis hiljentämään tuon kissan. Kultamyrsky on pitkävihainen kissa eikä anna helposti anteeksi kenellekkään. Hän uskoo Synkkään Metsään.

VanhemmatVillisielu & Pähkinäturkki
SisaruksetLampisydän, Vapaaloikka, Toivetuulahdus, Hehkutassu, Karhutassu, Kuurapentu
KumppaniPihlajakynsi
PennutUhritassu, Valhetassu, Leijonatassu, Kuolema

Ystävät: Sadesydän, Pihlajakynsi, Vihasilmä

Taidot: Kultamyrsky on mestaritaistelija ja käyttää pientä kokoaan ja ketteryyttään taitavasti hyväksi. Hän on keskiverto kiipeilijä ja saalistaja. Naaras on parempi hyökkäämään kuin puolustamaan.

AntajaLahjaMenetetty
Roihusotakunnianhimon hallinta
Vihmavarjoanteeksiantamisen taito
Muurahaistassukyky oppia ja opettaa
Synkkäsieluylpeys
Keräheinäluottamus
Susihammasoikeudenmukaisuus
Tuhkaviiltorakkaus
Yötähtijokaisen edun ajatteleminen
Kostotähtitoivo

Menneisyys: Karkasi pentuna veljensä Toivepennun kanssa seuraamaan taistelua. Isänemonsa Roihusota on kouluttanut häntä Synkässä Metsässä hänen oppilasajoistaan asti. Tappoi Vihmavarjon, koska halusi veljensä lopettavan pehmoilun, mikä ei oikein onnistunut. Sai vahinkopentuja Pihlajakynnen kanssa ja synnytti ne klaanin ulkopuolella. Hän toi ne klaaniin ja kertoi heidän olevan erakkopentuja. Hän löysi matkalla Surmapennun, joka oikeasti olikin erakkosyntyinen, ja toi pennun klaaniin. Veljeili kulkukissajengin kanssa ja houkutteli nämä murhaamaan Kostotähden, lopulta vieden häneltä yhteensä kolme henkeä. Hän yritti kyllä myrkyttää päällikön kuolonmarjoilla sivellyllä hiirellä, mutta Muurahaistassu söi sen ja kuoli. Päälliköksi noustuaan hyökkäsi melkein heti Huomenklaanin leiriin pienen rajaloukkauksen takia, suututtaen monet.

Muuta:

  • Vihollisia Kalmasydämen kanssa oppilaisajoista asti
  • Omaa monimutkaisen kumppanisuhteen Pihlajakynnen kanssa. Julkisesti he ovat rakastavaisia ja kolli kyllä rakastaa naarasta, mutta Kultamyrsky ei tunne mitään muuta kuin ystävyyttä, jos sitäkään
  • On kumppaneita Pihlajakynnen kanssa vain, koska kolli on komea ja korviaan myöten rakastunut Kultamyrskyyn
  • Suunnittelee hankkivansa pentuja julkisesti Pihlajakynnen kanssa
  • Klaani ei tiedä Uhripennun, Valhepennun ja Leijonapennun olevan hänen pentujaan, heitä luullaan erakkosyntyisiksi
  • Kokee Vapaaloikan, Lampisydämen ja Toivetuulahduksen olevan pehmoja pelkureita, koska lähtivät Huomenklaaniin
  • Ei ole varsinaisesti ystäviä Sadesydämen kanssa, mutta he kasvoivat yhdessä ja naaras on hieman luotettavampi kuin muu klaani
  • Koulutti Vihasilmän itselleen uskolliseksi ja vasta toissijaisesti vahvaksi
  • aromantic bisexual
  • Lempiriistaa oravat

Tapetut kissat: Vihmavarjo, Synkkämieli, Muurahaistassu (myrkytti, tarkoitettiin Kostotähdelle)

ääni

Älä lue Kultamyrskyn tarinoita

Saavutukset: Kuukauden hahmo 2/22, 3/22

Advertisement