Kuolemakorppi

Nimet: Kuolonmarja, Kuolema, Kuolontuoja, Kuolemakorppi
Sukupuoli: naaras
Klaani: Kyyn jengi
Arvot: kulkukissa, jäsen, soturi
Mestari: Isla
Oppilaat: –
Ropettaja: Tähtikissa
Viimeksi roolittu: 8/22

Ulkonäkö: Kuolemakorppi on keskikokoinen naaras, jolla on pitkät ja paksut karvat. Naaraan oikea puoli on musta ja vasen valkoinen. Lisäksi hänen oikea etutassunsa on valkoinen ja häntä musta. Hänen silmänsä ovat siniset ja nenä ja polkuanturat vaaleanpunaiset, paitsi mustan tassun polkuanturat ovat mustat. Vanhempana vahvistaa kyntensä koiran kynsillä.

Luonne: Kuolemakorppi on todellakin vaikea persoona. Hän ei luota kehenkään. Vähäpuheinen, silloin kun puhuu, puhuu mitä sattuu, eikä mieti sanomiaan, ja pahoittaa helposti muiden mielen. Ei koe nautintoa, mutta ei myöskään pelkoa tai ahdistusta. Ainoa asia, joka tuo pienintäkään nautinnon hiventä, on tappaminen ja veri. Naaras kuulee päässään ääniä, jotka antavat hänelle ohjeita ja kritisoivat häntä. Elämäntavoite hänellä on aiheuttaa muille mahdollisimman paljon kärsimystä ja olla syy kaaokselle. Ei usko voivansa kuolla, eikä usko mihinkään kuolemanjälkeiseen elämään. Ei omaa minkäänlaista halua saada kumppania tai pentuja. Ei varsinaisesti pidä ohjeiden kuuntelusta, mutta jonkun toisen ohjeiden mukaan toimiminen on yllättävän rauhoittavaa, tästä syystä pysyi Kyyn jengissä. Kuolemakorppia on vaikea tulkita ulospäin, eikä kukaan tiedä hänen aikeitaan, ei edes hän itse. Naarasta ei kiinnosta, mitä muut hänestä ajattelevat. Naaras näkee vain itsensä eikä hänen omakuvaansa mahdu muita, vain hän hallitsemassa kaikkia lähialueen kissoja. Kasvaessaan hän ei oikein enää erota, mikä on totta ja mikä kuuluu vain oman pään sisällä. Vajoaa omaan itseensä ja ääniin päänsä sisällä vanhetessaan yhä enemmän. Vaikuttaa pelottavalta ja mystiseltä ulospäin.

VanhemmatKultatähti & Pihlajakynsi
OttovanhemmatIsla &
SisaruksetUhrikarva, Valhetassu, Leijonatassu
Kumppani
Pennut

Ystävät: ei ole

Taidot: Kuolemakorppi on tappavan tarkka taistelija ja kelpo saalistaja pitääkseen itsensä hengissä. Hän kykenee hiipimään hiljaa. Kiipeilyssä ja uimisessa hän on keskiverto, kalastus ei ole hänen juttunsa. Sosiaalisia taitoja häneltä ei löydy ollenkaan.

Menneisyys: Kasvatusta ei voi kutsua mitenkään parhaaksi. Kuolonmarja syntyi sisarustensa kanssa Metsäklaanin reviirin rajalle, mutta hukkui pimeässä yössä. Kultamyrsky vei leiriin kolmen pentunsa lisäksi Islan pennun, ja Isla taas otti Kuolonmarjaksi nimeämänsä pennun hoitoonsa. Kuolonmarja opetettiin uskomaan, että kaikki heikot pennut ympäri metsää jätettiin metsään. Se opetus jäi Kuolonmarjan alitajuntaan, ja ottoemonsa opetuksella hän opiskeli vahvaksi taistelijaksi ja loistavaksi saalistajaksi. Seitsemän kuun ikäisenä hän koki olevansa valmis ja tappoi Islan tämän nukkuessa, ajautuen lopulta Kyyn jengiin. Hän myös vaihtoi Kuolonmarja-nimensä pelkkään Kuolemaan, vaikka häntä kutsuttiinkiin etenkin kaksijalkalan muiden kissojen toimesta myös Kuolontuojaksi. (tulevaisuus alkaa tästä) Naaraasta tuli yksi Kyyn luottotappajista. Naaras haastoi jo vanhaksi käyneen Kyyn tullakseen johtajaksi, mutta lauma ei hyväksynyt sitä ja Kuolema joutui häädetyksi. Seuraava kohde hänellä oli metsän klaanit, joita hän ensin seurasi sivusta vaihtaen itselleen klaaninimen Kuolemakorppi. Sittemmin naaras liittyi klaaniin ainoana tavoitteenaan tuhota ne.

Muuta:
-vibes biisi: Ring X Ring – Billlie
-kärsii jonkinasteisesta skitsofeniasta
-chat-lempinimi Korpse; -korppi loppuliitteenä ja Corpse tarkoittaa ruumista
-omaa koko elämänsä ajan mieltymyksen ’pahoihin’ nimiin ja etuliitteisiin, Paholais-, Kirous-, Tappaja-, Arpi-, Kuolema-, Veri- tai Viilto-etuliite kuulostaa hänestä yhtä kauniilta kuin Ruusu- tai Täplä- jostakusta toisesta.

Tapetut kissat: Isla, Kiiltotassu, Kanitassu, ruskeavalkoinen kotikisukolli

Advertisement