Kuurataival

Nimet: Kuurapentu, Kuuratassu, Kuurataival
Sukupuoli: kolli
Klaani: Metsäklaani
Arvot: pentu, oppilas, soturi
Mestari: –
Oppilaat: –
Ropettaja: –

Ulkonäkö: Kuurataival on musta kolli, ja hänellä on kermanvärisiä raitoja. Hänellä on yksi meripihkan värinen silmä ja yksi vaaleanvihreä. Hän on roteva, mutta ei kovin iso. Häntä ei kuitenkaan voi pieneksikään kutsua. Kuurataivalella on kermanvärineset, ympyränmuotoiset kuviot rinnan kohdalla. Kollin häntä on pitkä ja pörröinen. Hänellä on isot korvat, hieman tavallista pidempi kuono ja kaksi pientä ympyrää silmien yläpuolella. Hänen tassuissaan on valkoiset ”sukat”. Kuurataivaleella on melko lyhyt, sileä turkki. Hänen nenänsä ja polkuanturansa ovat melko tummat, ei kuitenkaan mustat, hieman punertavat.

Luonne: Kuurataival on karismaattinen ja rohkea. Hän osaa olla kyllä pisteliäs, mutta tarvittaessa saattaa lopettaa tiuskimisen hetkeksi. Hän luottaa vain muutamiin kissoihin. Hän kunnioittaa Synkkää metsää paljon enemmän kuin Tähtiklaania. Hän on ovela ja osaa peittää tunteensa hyvin. Kolli pystyisi tappamaan kissan, mutta hän ei tee sitä ellei koe sen olevan tarpeen. Kun hänet kerran pettää, häntä ei koskaan saa luottamaan uudelleen kissaan, joka hänet petti.

VanhemmatVillisielu & Pähkinäturkki
SisaruksetVapaaloikka, Lampisydän, Toivetuulahdus, Kultatähti, Hehkutassu, Karhutassu
Kumppani –
Pennut 

Ystävät: – (katotaan sit jossain vaiheessa xd)

Taidot: Hyvä kiipeilemään puissa. Hyvä tasapaino. Kuurataival on nopea juoksemaan. Hän ei ole hyvä luottamaan toisiin, eikä ole hyvä uimaan.

Menneisyys:

Muuta:

Advertisement