Kynnenvarjo

Nimet: Kynsipentu, Kynsitassu, Kynnenvarjo
Sukupuoli: kolli
Klaani: Metsäklaani
Arvot: pentu, oppilas, soturi
MestariRuosteturkki
OppilaatHehkutassu
Ropettaja: –

Ulkonäkö: Kynnenvarjo on musta lyhytturkkinen kolli. Hän on keskikokoinen ja hänen häntänsä on hieman lyhyehkö. Kollin silmät ovat suurehkot ja tumman meripihkanväriset. Hänellä on suurehkot korvat ja pyöreät kasvonpiirteet. Kynnenvarjolla on arpi vasemmassa kyljessä.

Luonne: Kynnenvarjo on rohkea, mutta ei uhkarohkea ja miettii aina ennen kuin tekee. Hän rakastaa leikkiä nuorten kissojen kanssa. Vaikka kolli on useimmiten kiltti, taistelussa hän on armoton ja antaa vastustajilleen ikäviä muistoja. Mestarina hän on jämäkkä, mutta ei liian ankara ja pyrkii luomaan läheisen suhteen oppilaansa kanssa. Hän on luotettava ja osaa pitää salaisuuden, mutta jos kokee salaisuuden paljastamisen hyödyttävän sen kertojaa, hän paljastaa sen. Kynnenvarjo on uskollinen klaanilleen ja unelmoi olevansa yksi klaanin luotetuimmista sotureista.

VanhemmatLiekkisiipi & Yöturkki
SisaruksetToivotuuli, Surutoive, Ilotassu, Vihasilmä, Pelkosurma
KumppaniSadesydän
PennutLiekkitassu, Valkotassu, Toivotassu, Mahlatassu
OttopennutSurmatassu, Uhritassu, Valhetassu, Leijonatassu

Ystävät: Saniaispuro, Pihlajakynsi

Taidot: Kynnenvarjo on mestarikiipeilijä, mutta ei niin mahtava maankamaralla metsästämisessä. Hän on ketterä ja hyvä taisteluliikkeissä. Hän ei ole kovin nopea juoksija.

Menneisyys: Kynnenvarjo menetti emonsa ja sisaruksensa Toivotuulen ja Ilotassun sodassa.

Muuta: Kynnenvarjon lempiriista on orava.

ääni

Lue Kynnenvarjon tarinoita

Advertisement