Luna

NimetLuna
Sukupuoli: naaras
Klaani: –
Arvoterakko
Mestari: –
Oppilaat: –
Ropettaja: –

Ulkonäkö: Luna on sinertävä kissa hyvin lyhyellä turkilla. Naaraalla on yksi valkoinen piste otsassaan ja tämän varpaat ovat myös valkeat. Hänen turkkinsa on hyvin suittu ja kiiltävä. Lunan korvat ovat keskikokoiset ja hyvin paljolti kolmion malliset. Hän on keskikokoinen ja hyvin hoikka kissa. Naaraan turkin alta eivät hänen melkeimpä olemattomat lihaksesna oikein näy. Lunan häntä on ohut eikä erityisen pitkä tai lyhyt. Naaraan oikeassa korvassa on pieni lovi lähellä kärkeä. Hänen silmänsä ovat harmaat ja hieman tyhjän oloiset.

Luonne: Luna on ystävällinen ja lempeä kissa, vaikka pitääkin pienistä ystäväpiireistä. Häntä ei pieni juttuseura haittaa, mutta suuressa seurassa naaras saattaa tuntea itsensä ahdistuneeksi. Luna ei pidä taisteluista ja yrittääkin päästä tappelusta pikemmin puhumalla, kuin kynsillä. Naaras saattaa upouttua joskus omiin aatteisiinsa, ja onkin aikamoinen unelmoija. Hän ei viihdy yhdessä paikassa pitkään. Luna tietää jonkin verran parantavia yrttejä ja pitää niiden käyttämisestä. Hän ei halua nähdä muiden kärsivän, mutta jos on hänen oman etunsa mukaista haavoittaa tai tappaa kissa hän tekee sen. Yleisin ajatus vaaran välttämiseksi on naaraalla juokseminen. Luna on kiinnostunut kaksijaloista, mutta ei voisi kuvitellakkaan olevansa kotikisu.

VanhemmatTara & Piikki
SisaruksetRoihu, Kekäle, Tuhka, Kia
Kumppani
Pennut

Ystävät: Clavo

Vahvuudet:
+ketteryys
+notkeus
+kiipeily
+metsästys
+nopeus
+henkisen kivun kesto

Heikkoudet:
-taistelu
-voima
-puollustautuminen
-suurelle joukolle puhuminen
-uiminen
-sukeltaminen

Menneisyys: Luna luulee, että hänen koko perheensä kuoli tulipalossa, kun heidän kotinaan käyttämä lato tuikattiin tuleen. Todellisuudessa vain Tara ja Piikki kuolivat, Kia, Roihu ja Tuhka liittyivät Kyyn jengiin ja Kekäle jatkoi elämäänsä kulkukissana.

Muuta: Luna rakastaa hiljaisuutta.

Advertisement