Luodaan hahmo

Täällä voit pelata luodaan hahmo-peliä. Pelin idea on luoda yhdessä hahmo. Ensimmäinen antaa hahmolle nimen, seuraava klaanin, kolmas ulkonäön, neljäs luonteen, viides perheen, kuudes hieman elämää/menneisyyttä/tapahtumia elämässä ja seitsemäs jonkin mielenkiintoisen faktan. Sen jälkeen peli alkaa alusta.

Peli alkaa nimestä Liljasiipi

Advertisement

15 vastausta artikkeliin “Luodaan hahmo

 1. Todella sekasortoinen ja kiivas. Ei suostu ikinä mihinkään, mitä muut ehdottaa, mutta ehdottaa sitten itse sitä. Uskoo Tähtiklaaniin ja Synkkään Metsään, mutta jos joku kysyy häneltä mihin hän uskoo, hän sanoo ettei mihinkään. Tuntee olevansa paras ja silti huonoin kaikessa. Haluaa päälliköksi, mutta silti toivoo ettei hän koskaan saa valtaa. Tahtoo kumppanin, mutta ajattelee silti ettei siinä olisi mitään järkeä. Toivoo saavansa pentuja, mutta vihaisi silti niitä. Äkkipikainen ja muuttaa todella nopeasti mieltään. Saattaa välillä olla todella vihainen ja samalla sekunnilla nauraa koko jutulle. Jos joku on sekaisin niin tämä katti.

  Tykkää

 2. Muuta: Jos häneltä kysyttäisiin, mitä hän nyt toivoo elämältään, hän ei osaisi vastata, sillä uskoo kaiken olevan jo menetettyä.

  Tykkää

 3. Syntyi leirin ulkopuolelle talvella ja yksi pentuetoveri menehtyi. Oppilasaikoinaan ihastui kolliin, joka piti toisesta naaraasta ja pettyi paljon kun sai kuulla siitä. Ei saanut uutta ihastusta nopeasti, mutta soturiksi tultuaan alkoi pitää eräästä oppilaasta. Oppilaan tultua soturiksi ihastus kuitenkin oli kadonnut, eikä hän pitänyt sitten oikein kenestäkään. Hänen isänsä vaihtoi klaania, kun Huomenklaani perustettiin, mutta muu perhe jäi Vesiklaaniin. Hän ei saa kumppania, eikä tahdokaan sitä.

  Tykkää

 4. Luonne: hiljainen ja yksinäinen. Ei pidä lainkaan muille juttelemisesta ja on todella ujo. Toivoo että kaikki unohtaisivat hänet. Ei tahdo olla missään tekemisissä muiden klaanien kissojen kanssa ja pelkää muita klaaneja. Pelkää olevansa liian heikko ketä tahansa vastaan, joten luovuttaa helposti.

  Tykkää

 5. Ulkonäkö:
  Turkin pohjaväri on vaaleanruskea ja siinä on hieman tummempia pisteitä. Valkoista on vatsassa, rinnassa ja tassuissa on ”sukat”. Häntä on paksu ja melko lyhyt. Silmät ovat harmaansinistet. Kissan jalat ovat lyhyehköt, mikä tekee hänestä melko matalan.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s