Merilaulu

Nimet: Meripentu, Meritassu, Merilaulu
Sukupuoli: naaras
Klaani: Laaksoklaani
Arvot: pentu, oppilas, soturi, kuningatar, klaaninvanhin
Mestari: Sumutähti
Oppilaat: Kirsikkavarjo
Ropettaja: Tähtikissa
Viimeksi roolittu: –

Ulkonäkö: Merilaulu on valkoisen, kermanvärisen ja harmaan kilpikonnakuvioinen naaras sinisin silmin. Hän on keskikokoinen, aika lihaksikas ja hänellä on pitkät jalat sekä keskipitkä häntä. Naaraan turkki on lyhyt. Kasvoissa vaakasuora arpi silmien kohdalla.

Luonne: Merilaulu on herkkä ja aika ujo naaras, joka tarjoaa toisille tarvittaessa tukea ja apua. Naaras on hieman kömpelö. Hän rakastaa pentuja ja on hyvä emo. Merilaulu on tottunut piilottelemaan äänekkäämmän siskonsa takana, ja tuon lähdettyä klaanista naaras on hieman eristäytynyt klaanin sosiaalisesta elämästä. Etenkin juuri sodan jälkeen hän vain jurotti klaaninvanhinten pesässä, mutta hän on alkanut yrittämään saada ystäviä viime aikoina. Naaras nauttii oppilaiden ja nuorten soturien jututtamisesta ja vinkkien antamisesta. Taistelussa naaras on yllättävän pelottava ja taidokas. Hän on kärsivällinen ja hyvä mestari. Merilaulu on ollut koko elämänsä varsin pessimistinen.

VanhemmatYrttisydän & Hiekanjyvä
SisaruksetVoikukka
KumppaniSiemen
PennutHämäräturkki, Peuratassu, Punatassu, Paatsamatassu, Lumipentu, Sadepentu, Hallapentu

Suhteet:

Paras ystävä: Voikukka

Ihastus: –

Ystävät: SumutähtiKirsikkavarjo, Pajukynsi, Kirkashäntä, Punatassu, Hallapentu, Lumipentu, Sadepentu

Neutraali: Hämäräturkki, Paatsamatassu

Vihamielinen: –

Voikukka – Merilaulu pitää siskoaan yhä parhaana ystävänään, vaikka tuo jätti klaanin monia kuita sitten. He kasvoivat kiinni toisissaan, eikä naaraan menetys ollut helppoa Merilaululle.

Sumutähti – tba

Kirsikkavarjo – Merilaulun ensimmäinen ja ainoaksi jäänyt oppilas oli hänelle kuin oma pentu. Hän nautti innokkaan naaraan kouluttamisesta ja he ovat yhä ystäviä.

Pajukynsi – Merilaulu ei ollut mitenkään läheinen vanhemman naaraan kanssa ennen kuin he molemmat loukkaantuivat sodassa. He antoivat toisilleen tukea vaikeina aikoina ja ovat nykyään hyvin läheisiä.

Kirkashäntä – tba

Punatassu – tba

Hallapentu, Lumipentu & Sadepentu – Merilaulun kolmas pentue on yhä hänen hoidettavanaan päivittäin, ja naaras rakastaa näitä syvästi. He tuovat valoa hänen elämäänsä.

Hämäräturkki & Paatsamatassu – Merilaulun pennut, jotka ovat muissa klaaneissa, ovat hieman etääntyneet hänestä rajojen takia. Naaras kuulee heistä vain partioiden kautta, sillä ei itse käy rajoilla asti, mutta kaipaa heitä silti.

Taidot: Merilaulu on taitava taistelija, mutta heikompi vaanija. Hän on suhteellisen nopea ja osaa uida. Naaras ei osaa kiipeillä.

Menneisyys: Merilaulu syntyi vanhempiensa toiseen pentueeseen. Ensimmäinen pentue, kolme kollia ja naaras olivat kaikki kuolleet päivien sisällä synnytyksestä heikkouteen. Merilaulun vanhemmat kuolivat ketun kynsissä, kun hänet nimitettiin oppilaaksi ja Voikukkajalka on siitä asti ollut hänelle todella tärkeä. Nuorena soturina hän sai oppilaakseen Kirsikkatassun. Hän siirtyi klaaninvanhimpien pesään sodan jälkeen sokeuduttuaan ja menettytään läheisiään, mutta saatuaan pentunsa hän päätti jäädä asumaan pentutarhaan.

Muuta:

  • Naaras tahtoo ainakin adoptoida vielä pentuja
  • Hän myös haluaisi uuden pentueen, mutta ei tiedä, kenen kanssa sen hankkisi
Advertisement