Mielipiteet

Täällä voit pelata mielipidepeliä. Pelin idea on kertoa, mitä mieltä olet hahmosta. Voit kertoa mielipiteesi aivan niin pitkästi kuin haluat. Anna aina uusi kissa samassa viestissä, josta seuraava sitten kertoo mielipiteensä.

Peli alkaa hahmosta Orvokkikukka.

8 vastausta artikkeliin “Mielipiteet

 1. Tuulis on sellanen normaalia ihanempi persoona, konka tarin a on tosi jänniä, joissain tapahtuu tuota joissain tätä. En tiiä jos pitäis valita mun hahmojen ja tuuliksen välillä:)

  Seukki: kirjotassu

  Tykkää

 2. Saniaispuro on ihana kissa. Se on semmonen rehellinen ja kiltti ja ystävällinen, mä tykkään siitä<3 Saniaispuro ja Saniaispentu on nii söpöijj 😍

  Tykkää

 3. Kuiske on mulle silleen tärkee hahmo, että se oli mun eka oc ikinä ja myös eka ek-hahmoni. En tiedä olenko ainoa, joka tähän ilmiöön törmäsi, mutta tuntuu, että silloin 2017-2018-aikoihin joka toisella sk-fanilla oli harmaa tummajuovainen sinisilmäinen ujo ja hiljainen Kuiskevirta. Sellainen minunkin omani oli aluksi, ainakin hahmosivunsa perusteella. Se, miten hänellä kirjoitin, oli enemmän nykyluonteen mukainen: yhdellä sanalla dramaattinen. Kuiskeella oli draamaa milloin siskonsa, milloin kumppaninsa, milloin koko maailman kanssa. Dramaattisin kaikista oli ehdottomasti Kuiskeen ja Tammen ero, josta en ole vielä ikinä kirjoittanut : D Rakastan myös vähän kiduttaa rakkaitani, kuten esimerkiksi tappamalla 2 poikalasta. Se jätti jäljelle Harmaan, jonka kanssa minun ehdottomasti pitäisi kirjoittaa enemmän. Ja Kermakuonon, Kuiskevirran uuden kumppanin, jolle olen vihdoin löytänyt roolijan! Yay! He tulevat saamaan pian pentuja, joita olen vähän liikaakin hehkuttanut chatissa. Odottakaa vaan, KuiskeKermat valtaavat maailman :’D Niin, ja Kaarnatassu. Kuiskeen pikkuinen kuuro lapsi eikun siis oppilas. Pitäisi vihdoin roolia Kuiske opettamaankin sille jotain. No, katsotaan… Toinen asia, josta olen chatissa puhunut, on ek rewrite. Olen ideoinut sitä (lähinnä aivan liian myöhään yöllä), mutta sillä tasolla se tulee pysymään vielä pitkään. Olen sitäkin tietysti lähtenyt rakentamaan Kuiskeen tarinan pohjalta, ja alustavan suunnitelman mukaan hän tulee saamaan ainakin ripauksen Vesiklaanin verta ja lisää draamaa. Kuiske näyttää aivan stereotypiseltä vesiklaanilaiselta, ainakin omissa kuvitelmissani! Joo, olen puhunut jo tarpeeksi. Lopetan : D En : D Sen vielä sanon, että vaikka Kuiske ei ole enää lempihahmoni, hänellä on erityinen paikka sydämessäni : D

  seuraavana……………… Saniaispuro!

  Tykkää

 4. Usvapentu on aika raukka ja siksi myös rakastettava pentu, mut ei yllä mun lemppareihin.

  Seuraavana Kuiskevirta

  Tykkää

 5. Tuisketassu on kiva hahmo koska sen persoona muistuttaa vähän mun omaa : D. Tykkään sen ja tuulitassun sekoilujen lukemisesta.

  Seuraava on usvapentu.

  Tykkää

 6. Voi Viimis. Myrttiaskeleen elämäntarkoitus, joten ihan kiva : D Ja ihana kun kiusaa Hallaa, niin sekin saa elämän. Odotan innolla, minne tämän pikkupahiksen elämä hänet viekään.

  seuraavaksi vaikka Tuisketassu

  Tykkää

 7. Orvokkikukka on mun mielestä ihan kiva. Tulee mieleen sellanen mukava kaveri ja tavallinen elämä, ilman isoja riitoja.

  Seuraava on Viimatassu

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s