Muurahaislehti

Hahmon nimet: Muurahaispentu, Muurahaistassu, Muurahaislehti, Muurahaistähti

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Metsäklaani

Arvo: oppilas

Tuleva arvo: soturi, varapäällikkö, päällikkö

Mestari: Haamukorva

Ulkonäkö: Muurahaislehti on pitkäkarvainen, pehmeäturkkinen ja lihaksikas. Hänellä on pitkää ja pehmeää karvaa, joka on väriltään ruskeavalkoista ja hyvin vettä sekä likaa hylkivää. Omaa lihaksikkaat lavat, jalat sekä muun ruumiin ja keskikokoisen pään, pienet korvat. Kollilla on pieni vaaleanpunainen nenä ja suuret, kiltit meripihkanväriset silmät.

Luonne: Muurahaislehti on tosi kipakka ja komenteleva, mutta sisimmässään todella kiltti ja avulias. Uusia kissoja kohtaan äkäinen ja hermostunut, syynä pelko sekä ahdistus, hyväksytäänkö hänet sellaisena kuin hän on? Muurahaislehti komentelee todellakin kaikkia kissoja ja ärsyyntyy sekä suuttuu helposti, muttei ole kovinkaan usein pitkävihainen. Harvemmin hän kuitenkin onnistuu näyttämään sisäisen, sosiaalisen puolensa, ja siinä hän myös epäonnistuu aina välillä, pelätessään kaikkea mitä voi tapahtua. Hänellä on ”mielenhäiriöongelma”, joka vaikuttaa paljon kollin ajatusmaailmaan sekä tekoihin ja tilanteisiin, joissa hän tapaa vieraita kissoja (mm. kokoontumiset). Välillä hänelle tulee eräänlaisia kohtauksia, joissa hän vaipuu hetkeksi tajuttomuuteen, mutta palaa omaksi itsekseen myöhemmin. Kohtauksien jälkeen kolli on todella hiljainen ja usein menee omaan pesään rauhoittumaan, ettei vahingota muita.Ystäviään, perhettään ja klaaniaan hän puolustaisi vaikka hengellään, eikä haluaisi koskaan vaarantaa klaanitoveriensa henkeä, vaikka olisi kohtauksessa.

Sukulaiset: Emo: Kaninjuoksu. Isä: Taivassini. Siskot: Ketunvalhe, Vihersiipi. Veli: Susihammas

Ystävät:

Vahvuudet: Juokseminen, Saalistaminen, Johtaminen, Isänvaisto

Heikkoudet: Kuuntelu, Oman kehon ja sanojen hallinta, Sosiaaliset tilanteet, Kohtauksien hallinta

Menneisyys: Syntyi Metsäklaanin rajojen ulkopuolella, mutta avattuaan silmät näki ensimmäisen kerran joukon kissoja hänen ympärillään, he tuoksuivat Metsäklaanille. Kasvoi hurjasta pennusta kuuntelevaiseksi oppilaaksi.

Muuta:
• Inhoaa: Vettä, Kokoontumisia, vieraiden kissojen tapaamista, Kohtauksia, mielenhäiriöongelmaansa
• Rakastaa: Perhettään, ystäviään, Klaanitovereitaan, Saalistamista, Omaa rauhaa

Advertisement