Pakkasvarjo

Nimet: Pakkaspentu, Pakkastassu, Pakkasvarjo
Sukupuoli: kolli
Klaani: Laaksoklaani
Arvot: pentu, oppilas, soturi
Mestari: –
Oppilaat: –
Ropettaja:
Viimeksi roolittu: 8/22

Ulkonäkö: Pakkasvarjo on korkea kolli, joka on lihaksikas, mutta kuitenkin laaksoklaanilaisen tapaisesti hoikahko. Kollin turkki on keskipitkää ja hieman harvahkoa. Väriltään se on siniharmaata täplikästä. Pakkasvarjon hännänpää ja etutassut ovat valkoiset. Kollin silmät ovat jäänsiniset. Hänen käpälänsä ovat isot. 

Luonne: Pakkasvarjolla on ongelmia kokea minkäänlaisia tunteita. Suuressa pentueessa ei emolla luonnollisesti ollut aikaa kaikille pennuille, ja kolli kasvoi epävarmana itsestään, kyvyistään ja tulevaisuudestaan. Hän vaikuttaa kylmältä ja tunteettomalta, ja sitä hän onkin. Kollin lähelle on todella vaikea päästä, eikä hän oikein osaa ilmaista välittävänsä. Taisteluissa kolli on armoton, eikä oikein osaa lopettaa. Ainut asia, mistä kolli saa iloa, on muiden kunnioittavat sanat ja eleet. Salaa hän kaipaakin vain kunnioitusta. Pelottavaltakin vaikuttava soturi on kuitenkin syvästi uskollinen klaanilleen ja tekisi melkein mitä vain päällikkönsä käskystä. Pakkasvarjo ei oikein tiedä luottaako Tähtiklaanin mahtiin: jos he ovat muutakin kuin vain kuolleita nauttimassa elämästään, miksi he eivät auta klaaneja? Sisimmässään kolli haaveilee löytävänsä jonkun rinnalleen, jonka kanssa perustaa perhe ja johon luottaa. Mestarina ja vanhempanakin kolli olisi etäinen ja vaativa, mutta tekisi tehokasta työtä. Pakkaspentu oli pelokas ja yksinäinen pentu, jolla ei ollut ystäviä ja joka vietti päivänsä pesässä makoillen.

VanhemmatSinitaivas & Ruskasydän
SisaruksetRuusupentuLehtipentuHavupentuSienipentuSammalpentu
Kumppani
Pennut

Ystävät: ei vielä

Taidot: Pakkasvarjo on taitava taistelija ja omaa raakaa voimaa. Hän on hyvä vaanimaan, mutta heikompi juoksemaan kanien perässä. Kolli ei osaa kiipeillä. Kollilla on hieman heikohko nimimuisti.

Menneisyys: ei vielä

Muuta:
– Aiemmat nimet olivat Punapentu ja Hiekkapentu, sittemmin päädyin Pakkaspentuun
– Nauttii kävelylenkeistä
– Vihaa hiiren makua ja syö hiiriä vain pakon edessä
– Pentueensa kolmanneksi nuorin
– gay demisexual&romantic

Advertisement