Pihlajakynsi

Nimet: Pihlajapentu, Pihlajatassu, Pihlajakynsi
Sukupuoli: kolli
Klaani: Metsäklaani
Arvot: pentu, oppilas, soturi, varapäällikkö
MestariHaamukorva
OppilaatSammalraita, Valkotassu
Ropettaja: –

Ulkonäkö: Pihlajakynsi on komea kolli. Hänen turkkinsa on todella tummanruskea, mutta ei kuitenkaan musta. Värin huomaa siitä, että hänellä kulkee mustia raitoja selässään. Hänen häntänsä on juuri sopivan pituinen ja hän on ruumiinrakenteeltaan lihaksikas. Pihlajakynsi on suuri kolli,ja hänen kasvoissaan on huomiota herättävät jäänsiniset silmät. Pihlajakynnen kynnet ovat tappavan terävät ja pitkät.

Luonne: Pihlajakynsi on luonteeltaan ilkeä ja itsekäs. Hänen kielensä on terävä ja hän käyttää jokaisen mahdollisen tilaisuuden muiden nälvimiseen. Pihlajakynnellä ei ole ystäviä, ja ainut jonka kanssa hän juttelee on hänen sisarensa Sadesydän. Hekään eivät kyllä paljon puhu. Pihlajakynsi ei kaihda tappamista ja hänen kunnianhimossaan ei ole rajoja. Hän pitää itseään ainoana tärkeänä kissana. Pihlajatassu janoaa valtaa ja voimaa, eikä hän välitä muista klaaneista, eikä usko Tähtiklaaniin. Hän pitää sitä vitsinä, Synkkää Metsää Pihlajakynsi kuitenkin kunnioittaa ja tapaa isäänsä siellä unissaan. Pihlajakynsi on komea, ja saattaa herättää siksi naaraiden kiinnostuksen, kunnes häneen tutustuu paremmin… Hän ei sulje pentuja ja kumppania pois, mutta ei ensisijaisesti tavoittele niitä.

VanhemmatValkopilvi & Harmaahäntä
SisaruksetSadesydän
KumppaniKultatähti
PennutUhritassu, Valhetassu, Leijonatassu

Menneisyys: Pihlajakynsi on aina kunnioittanut ja arvostanut isäänsä suuresti.

Muuta: Pihlajakynsi janoaa valtaa ja haluaa päälliköksi keinoja kaihtamatta. Ainoa elävä kissa, jota hän arvostaa, on hänen kumppaninsa Kultatähti. Kukaan ei tiedä, että Uhritassu, Valhetassu ja Leijonatassu ovat hänen pentujaan

Advertisement