Pikkuhelmi

Hahmon nimet: Pikkuhelmi, Alokashelmi, Kastehelmi

Sukupuoli: naaras

Klaani: Rapuklaani

Arvo: pikkuinen

Tuleva arvo: alokas, kaartilainen, kouluttaja, emo

Ulkonäkö: Kastehelmi on lihaksikas valkoinen naaras. Tällä on selässä ja otsassa harmaita raitoja Soturikissat-kirjoista tutun Hopeavirran tapaan. Tämän turkki on lyhyttä, ohutta ja kehoa myötäilevää. Tällä on jäänsiniset silmät. Tämän nenä on myös oudon pinkki. Tällä on myös hyvin pitkät jalat ja tämän kehosta erottuvat vahvat lihakset hyvin.

Luonne: Kastehelmi on uskollinen sekä melko itsenäinen naaras. Tämä pärjää hyvin yksin mutta tykkää silti enemmän klaanissa asumisesta kuin yksin. Tämä myös rakastaa pentuja ja toivoo saavansa niitä joskus. Tämä saa helposti ystäviä ja on päällepäin hyvin mukava. Kissa ei ole mikään kaikista luotettavin salaisuuksien parissa ja voi niitä helposti kertoa eteenpäin mutta ystävilleen ei anna tapahtua mitään pahaa. Tämä saattaa myös ärsyyntyneenä tai loukkaantuneena ajatella pahaa siitä kuka tätä ärsytti tai luokkasi.

Sukulaiset: Emo: Tähtilähde. Isä: Kuurapu. Sisko: Pikkuruusu. Veli: Pikkulintu.

Ystävät: ei ole vielä.

Vahvuudet: Kastehelmi on vahva, hyvä taistelija, nopea, hyvä uimari, tällä on hyvä hajuaisti, iso kivunsieto, ei pelkää melkein mitään, nopea ajattelia, hyvä “näytteliä”.

Molemmat: Saalistus, keskittyminen.

Heikkoudet: ketteryys, tasapaino, uhkarohkeus.

Muuta:

Haju: Meri sekä kostea ruoho ja sammal.

Lempiriista: Lokinpoikanen sekä kaikki ravut.

Ropettaja: Usva123

Advertisement