Pilvinenä

Nimet: Pilvipentu, Pilvitassu, Pilvinenä
Sukupuoli: naaras
Klaani: Laaksoklaani
Arvot: pentu, oppilas, soturi, kuningatar, klaaninvanhin
MestariTammisydän
Oppilaat: Viimatassu
Ropettaja: Tähtikissa
Viimeksi roolittu: 8/22

Ulkonäkö: Pilvinenä on keskikokoinen naaras, joka on hieman tukevahko laaksoklaanilaiseksi, mutta kuitenkin sopusuhtainen. Hänellä on pyöreähköt kasvot ja siniset silmät. Naaraalla on lyhyt ja tiheä valkoinen turkki. Tällä on pitkä häntä. Pilvinenä on enemmän pehmeä kuin lihaksikas. Naaraan oikea silmä on sokea. Hänellä on suurehkot korvat. Pilvinenällä on pinkit polkuanturat ja nenä. Naaraalla on hieman pieniä taisteluarpia, mutta ei mitään suurempaa.

Luonne: Pilvinenä on ahkera ja seikkailunhaluinen naaras, jonka rohkeus muuttuu joskus uhkarohkeudeksi. Hän on utelias ja kokee tarvetta todistaa itsensä. Naaras on kaikkien kaveri eikä pyri pahoittamaan kenenkään mieltä. Oma klaani ja perhe ovat naaraalle erittäin tärkeitä, eikä hän näitä pettäisi mistään hinnasta. Kumppani ja perheen perustaminen ei ole ensisijainen asia naaraan elämässä, mutta kyllä hänen haaveensa on kasvattaa ainakin yksi pentue pienokaisia. Pilvinenä ei hyväksy itseltään epäonnistumisia, mutta on kannustava mestari ja ystävä. Naaras nauttii juoruista ja rakastaa seurata oppilaiden draamaa – kunhan ei ole itse juorujen kohteena. Hän ei pidä riitelystä ja antaa anteeksi helposti. Naaras uskoo Tähtiklaaniin. Hän on melko itsevarma, mutta jos joku mainitsee hänen puolisokeutensa, se madaltaa hieman hänen itseluottamustaan. Pilvinenä, varsinkin oppilaana ja nuorena soturina, usein tekee ennen kuin ajattelee ja se ajaa hänet säännöllisesti vaikeuksiin. Hän on kilpailunhenkinen ja toisinaan hieman huono häviäjä. Naaras on positiivinen ja innokas ja useimmiten noudattaa annettuja käskyjä, hän ei toimi niiden mukaan vain silloin kun ajattelee sen olevan hyödykästä. Pilvinenä pitää muiden seurasta eikä nauti yksinolosta. Hän on hyvä kuuntelemaan muiden huolia, mutta se, pysyvätkö ne naaraan omana tietona, ei ole niin varmaa… Pilvinenä välttää termiä ’vihollisklaani’, eivätkä muiden klaanien kissat ole hänelle kovin erilaisia oman klaanin kissoista. Naaraalla onkin ystäviä joka puolelta klaaneja. Hän omaa hyvän huumorintajun. Jos naaras jotain haluaa, hän yrittää kaikkensa sen eteen, eikä tykkää antaa periksi. Pilvinenä tylsistyy melko helposti eikä oikein halua vain olla tekemättä mitään.

VanhemmatSumutähti Vaahterahäntä
SisaruksetKuiskevirta, Sinitaivas, Koivutöyhtö, Heinätuuli, Marjatassu
Kumppani
Pennut

Ystävät: Ruusutassu, Myrskytassu, Punatassu

Taidot: Pilvinenällä on normaalia parempi kuulo- ja hajuaisti, mutta puolisokeutensa takia rajoittunut näköaisti. Naaras on keskiverto saalistaja ja taistelija. Hän on hieman keskivertoa laaksoklaanilaista hitaampi, mutta ei kuitenkaan missään nimessä hidas. Pilvinenä kokeili kerran uimista Ruusupilven yllyttämänä, ja naaraan taidoilla se jääkin kertaan.

Menneisyys: Pilvinenä syntyi tulvan aikaan neljän pennun pentueeseen sisarustensa Heinäpennun, Koivupennun ja Marjapennun kanssa. Hän syntyi puolisokeana. Pentueen oppilasnimityksen jälkeen Marjatassu lähti Metsäklaaniin ja sittemmin kuoli sodassa. Pilvinenä ei hirveämmin kaipaa siskoaan, sillä he erosivat melko nuorina. Heinätuuli ja Koivutöyhtö nimitettiin sotureiksi ennen naarasta hänen puolisokeutensa vuoksi. Se oli kova isku Pilvinenälle.

Muuta:

 • Pilvinenä nimettiin vastikään kuolleen parantajaoppilaan Pilvisydämen mukaan
 • On läheisempi emonsa kuin isänsä kanssa
 • Haluaisi kouluttaa paljon oppilaita
 • Toivoo pystyvänsä olemaan hyvä ja arvostettu soturi puolisokeudestaan huolimatta
 • Rakastaa syömistä eikä ole nirso, mutta rakastaa erityisesti kania
 • Arvostaa syntyperäänsä päällikön tyttärenä, mutta ei kuitenkaan tahdo seurata emonsa elämänpolkua päälliköksi
 • Pelkäsi saavansa soturinimekseen Pilvisilmä
 • Pitää lumisateesta
 • Vihaa vesisadetta
 • Ystävystyi Ruusupilven kanssa kummankin ensimmäisessä kokoontumisessa
 • Kokee olonsa ahdistuneeksi puiden keskellä
Advertisement