Reporoihu

Nimet: Repopentu, Repotassu, Reporoihu
Sukupuoli: kolli
Klaani: Huomenklaani
Arvot: pentu, oppilas, soturi
MestariLimesilmä
Oppilaat: –
Ropettaja: Tähtikissa
Viimeksi roolittu:

Ulkonäkö: Reporoihu on melko tavanomainen kissanalku. Hän on keskikokoinen ja hänen kehossaan on nuorempana hieman kotikisun pehmeyttä, joka tosin hälvenee hänen vanhetessaan. Kolli omaa keskipitkän, hieman lyhyehkön turkin. Väriltään se on punertava raidallinen ja hänellä on hieman valkoista rinnassaan ja vatsassaan. Kollin silmät ovat vihreät.

Luonne: Reporoihu on yleisesti optimistinen, energinen ja reipas nuori kissanalku. Kollin kasvoilla on lähes aina hymy. Oma klaani on hänelle todella tärkeä ja hän pyrkii olemaan hyvissä väleissä jokaisen kanssa. Kolli haluaa uskoa kaikista hyvää, ja jos olet saanut hänet vihaamaan sinua, olet epäonnistunut elämässä. Sinisilmäisyytensä vuoksi kollia on helppo johtaa harhaan. Reporoihu on todella uskollinen ystävä ja yrittää aina saada läheisensä hyvälle tuulelle. Innostuessaan Reporoihu saattaa unohtaa antaa muille puheenvuoroa ja muutenkin on hieman äänekäs kissa. Kolli kunnioittaa muita kissoja suuresti, mutta saattaa vahingossa astua heidän varpailleen sitä tajuamatta. Hän ei niinkään pidä partioinnista, koska se on hänen mielestään tylsää. Taistelut ovat paljon mielenkiintoisempia. Vaikka hän pitää taisteluista, hän ei ajattele sitä niinkään muiden vahingoittamisena vaan pitää ennemmin harjoitustaisteluista, joissa kenellekään ei satu mitään. Reporoihu kuitenkin yrittää aina parhaansa, vaikka ei niinkään pitäisi tekemästään asiasta ja on hyvin tunnollinen soturi. Kolli ei ole kovin hyvä odottamisessa ja kärsivällisyyttä vaativissa asioissa ja hän pitkästyy helposti. Hän uskoo Tähtiklaaniin. Reporoihu toivoo joskus saavansa omia pentuja ja tutustumaan sukulaisiinsa sekä Metsäklaanissa että kaksijalkalassa.

VanhemmatOrkideahäntä & Kolikko
Sisarukset
Kumppani
Pennut

Ystävät: katotaan sitten. Jos se on Reporoihusta kiinni, kaikki

Taidot: Reporoihun suurin vahvuus on voima ja taisteluliikkeet. Niiden kehittämiseen hän käyttää eniten aikaa, sillä niistä hän pitää eniten. Kuten aiemmin mainittiin, kärsivällisyys ei todellakaan kuulu hänen vahvuuksiinsa. Hän on myös hieman hitaammanpuoleinen, eikä oikein jaksa vaania täydellisesti. Reporoihu on kelpo kiipeilijä ja pystyy uimaan pakon vaatiessa.

Menneisyys: Hänen emonsa Orkideahäntä tapaili kotikisua nimeltä Kolikko useiden kuiden ajan ja siitä seurasi Repopentu. Hän oli pentueensa ainoa, ja ajautui viettämään aikaa muiden pentueiden kanssa. Kolli eli normaalin pentuajan Huomenklaanissa ja nimitettiin sitten oppilaaksi mestarinaan Limesilmä. Hän on ollut oppilas jo muutaman kuun.

Muuta:
– Tulee tutustumaan Tupsupentuun/-korvaan ja on hänen tuleva mestarinsa ja kumppaninsa
– Sekä hänellä että hänen mestarillaan Limesilmällä on kotikisun verta
– Joskus leikkii ymmärtävänsä muiden eläinten kieliä ja kuvittelee keskusteluja niiden kanssa

Advertisement