Roolijan tietosivu

Täällä voit kirjoittaa tietoja itsestäsi, jotka lisätään roolijasivullesi Liittyneet-sivulla. Älä jaa mitään liian henkilökohtaista, kuten nimeäsi tai kouluasi!

4 vastausta artikkeliin “Roolijan tietosivu

 1. Hellou. Täällä kirjoitelee semi epäaktiivinen usva, usvi, usa. Miten haluat sanoa mutta tottelen jos sanoi ettää usva tai usvis. Monelle tai edes joillekin olen tuttu soturikissat fani wikistä (https://soturikissat-fani.fandom.com/fi/wiki/K%C3%A4ytt%C3%A4j%C3%A4:Usva?useskin=fandomdesktop) hehee. Ja kaikki tuntevat minut koska olen aina kadonnut:’) tovottavasti tulett ja liitytte, niinkuinrakas ystäväni tuulituiske. (Muistajat muistaa)

  Hei heii! No ei ehkä heippa mutt näkyillään jossankin päin chattia ja ek:ta!

  Tykkää

 2. Helou! Taco täällä! Mä kirjoittelen tänne EK:seen pääasiassa Huomenklaanin Kukkaistassulla, mutta mulla on myös Metsäklaanissa Okapentu. Vanhoja hahmoja on Kolibri sekä Sienipentu; saatat muistaa jotain niistä, jos olet pitkäaikaisempi pelaaja. Liityin tosiaan 2022 keväällä, mutta pidin kesällä pitkän tauon. Multa saa vapaasti tulla kysymään roolimisseuraa, on parasta roolia yhdessä toisen kanssa🤍💚

  Pidän myös kaverini kanssa tarinablogia, Tarinaplaneettaa, (https://tarinaplaneetta.wordpress.com), sieltä sä voit käydä lukemassa mun muita tarinoita – ja saatat bongata Kukkaistassun joistain! :3

  Liked by 1 henkilö

 3. Terve!
  Käärmehäntä palveluksessanne ja hei tuotaa… niin kun ootte mun kaa tekemisissä kannattaa muistaa aina olla varovainen ei sitä koskaan tiedä vaikka mä sekoaisin lopullisesti. Okei siis multa saa aina pyydellä piirroksia sun hahmoista koska mä RAKASTAN piiträmistä ♥. Ei täs vielä muuta ehkä se et joskus mun kisuista saattaa tulla erikoisseikkailuja tänne.
  Täs oli varmaan kaikki kiva et kävit lukee tän

  Tykkää

 4. Terve! Täällä tätä kirjoittelee Kuu. Tai no,tarkemmin sanottuna ylläpitäjät kyllä tämän tänne sivuille lisäsivät mutta kuten näkyy niin kyllä niitä vitsejä löytyy. Tulehan juttelemaan chattiin vaan! Nyt kerron vähän tiestäni ek:n maailmaan. Kaikki alkoi noin kahdeskymmeneskahdeksas päivä kuudetta(rakastan pitkiä ja vaikeita sanoja)tai näin minä muistan. Eräs Oululainen tyttö selaili nettiä eikä hänellä ollut tekemistä. Siinä samassa hän näki ilmoituksen soturikissat roolipelistä. Innostuin ja sitten löysin sen google-haulla. Ek oli heti ensimmäisten joukossa. Silloin kun aloin tehdä ensimmäistä hakemustani käytin nimeä Piikki – joskin siinä oli kirjoitusvirhe joten se oli Piiki – enkä ole varma näkivätkö ylläpitäjät sen. Sitten unohdin koko ek:n. Kun löysin tänne noin Tammikuun alussa niin tulin tänne ensimmäisellä hahmollani,Lehvätassulla/-tuulella. Tämän kirjoitushetkellä noin satapisteinen harmaa raidallinen naaras sinisillä silmillä oli minun ehkä neljäskymmenes nimi minkä löysin/keksin. Nyt varmaan kuulit minusta tarpeeksi joten heippa!

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s