Ruusupilvi

Nimet: Ruusupentu, Ruusutassu, Ruusupilvi
Sukupuoli: naaras
Klaani: Vesiklaani
Arvot: pentu, oppilas, soturi
MestariJärvilaulu
Oppilaat: –
Ropettaja: –

Ulkonäkö: Ruusupilvi on kaunis punertavankultainen naaras kilpikonnakuviolla ja säihkyvillä meripihkanvärisillä silmillä. Ruusupilvi on keskikokoinen naaras, jonka tassut ovat vaaleat, mutta eivät täysin valkoiset. Naaraan turkki on sileä ja kiiltävä.

Luonne: Luonteeltaan Ruusupilvi on äidillinen ja myötätuntoinen, joskus myös hieman sinisilmäinen ja kollien suhteen hieman naiivi. Ruusupilvi on usein iloinen ja hän on uskollinen ystävä. Ruusupilvi rakastaa juoruja ja tietääkin niistä kaiken tietämisen arvoisen.

VanhemmatAamusydän & Pöllöviiksi
SisaruksetHahtuvapentu, Aurinkopentu
PuolisisaruksetKäärmekieli
Kumppani
Pennut

Ystävät: Liljakukka, Unikuiske, Sorasilmä, Vesiliito, Pilvitassu

Taidot: Ruusupilven vahvuuksiin kuuluu hyvä hajuaisti ja näin myös saalistaminen niin maalla, kuin vedessä. Naaras on myös nopea ja ketterä. Ruusupilvi pitää uimisesta ja on myös hyvä siinä. Ruusupilven heikkouksiin kuuluu taisteleminen sillä hän ei halua satuttaa muita. Naaras ei osaa juuri kiivetä ja säikähtää helposti yhtäkkisiä ääniä.

Menneisyys: Ruusupilvi syntyi juuri ennen suurta tulvaa ja hänen lisäkseen syntyivät myös hänen sisarensa Hahtuvapentu ja veljensä Aurinkopentu jotka tosin kuolivat tulvassa. Ruusupilvi ei muista pentuetovereitaan, mutta suree silti joskus heidän menetystään. Hänen emonsa Aamusydän ja isänsä Pöllöviiksi järkyttyivät syvästi kahden pentunsa menettämisestä ja varjelivat sen jälkeen ainoaa jäljelle jäänyttä pentua. Ruusupilvellä on hyvät ja tavallista läheisemmät välit emoonsa ja isäänsä.

Muuta: Liljatassu ja Unikuiske ovat hänen lähimpiä ystäviään, tosin hänen on joskus vaikea olla molempien ystävä, sillä nämä tavoittelevat samaa kollia ja eivät siksi tule aina toimeen.
Ruusupilvi on myös Sorasilmän ja Vesiliidon ystävä.

Advertisement