Saniaishäntä

Nimet: Saniaispentu, Saniaistassu, Saniaishäntä
Sukupuoli: kolli
Klaani: Vesiklaani
Arvot: pentu, oppilas, soturi, klaaninvanhin
Mestari: –
Oppilaat: –
Ropettaja: Apila
Viimeksi roolittu: 10/22

Ulkonäkö: Saniaishännällä on pitkä ja tuuhea kellanpunavalkoinen turkki. Valkoinen vatsa ja valkoiset tassut. Vihreät silmät. Pitkä ja pörröinen häntä. Hän on keskikokoinen. Melko lihaksikas, mutta sitä ei paksun turkin läpi helposti huomaa.

Luonne: Yleensä tyyni ja ystävällinen. Joskus ystävien seurassa myös riehakas ja hieman uhkarohkea. Noudattaa soturilakia ja on uskollinen Vesiklaanille. Uskoo Tähtikaanin. Osaisi olla hyvä isä, ja tahtoisi pentuja. Rohkea, luotettava ja avulias. Ei kunnianhimoinen.

VanhemmatPiikkilehti & Salamaliekki
SisaruksetSusipentu, Nokkospentu
Kumppani
Pennut

Ystävät: Kuoriaispentu, Pääskytassu

Taidot: Saniaishäntä on hyvä taistelemaan ja johtamaan. Uimisen ja kalastamisen opettelussa kesti kauan, mutta lopulta hänestä tuli kohtuullisen hyvä kalastaja, ja uiminen alkoi sujua todella hyvin. Hänellä on hyvä muisti ja näkö. Väijyminen ja piiloutuminen tuottavat Saniaishännälle vaikeuksia. Varsinkin lehtikadon aikaan.

Menneisyys: Saniaispentu syntyi Vesiklaaniin Piikkilehdelle ja Salamaliekille. Hän ei ole kovin läheinen vanhempiensa kanssa vaan täysin Häivähdyshännän kasvattama. Saniaispentu siepattiin Metsäklaaniin, missä hän tutustui Saniaispuroon ja sai muitakin uusia ystäviä.

Muuta: Inhoaa lehtikatoa. Saa piirtää

Saavutukset: Kuukauden hahmo 8/22 & 9/22

Advertisement