Seljataivas

Nimet: Seljapentu, Seljatassu, Seljataivas
Sukupuoli: naaras
Klaani: Vesiklaani
Arvot: pentu, oppilas, soturi
MestariTulikatse
Oppilaat: –
Ropettaja: Tähtikissa
Viimeksi roolittu: 8/22

Ulkonäkö: Seljataivas muistuttaa ulkonäöltään emoaan. Naaraan turkki on hopeansinertävä, ja se on paksu ja lyhyt. Hänen kehonsa on siro ja hän on perinyt isänsä pitkät jalat. Seljataivaan silmät ovat suuret ja vihreät. Hänellä on valkoiset tassut ja rinta.

Luonne: Naaras on siunattu luonnollisella lahjakkuudella monissa asioissa, mutta hänen jaksamisellaan hän yltää vain hieman tavallista parempiin suorituksiin. Seljataivas on mukavuudenhaluinen ja laiska naaras, joka on itsekäs ja ylpeä. Naaras pyrkii olemaan suosittu ja hankkimaan paljon ystäviä. Ei häntä haittaisi saada joku kolli rinnalleen hellimään, ja on positiivinen pentujen hankkimiselle. Naaras ei ole kovin luotettava ja käyttää tietojaan mielellään oman etunsa hyväksi. Seljataivas nauttii hallinnan tunteesta ja ei pidä siitä, että häntä pomotellaan. Ei hän kuitenkaan päälliköksi halua, sillä päällikön pitää tehdä paljon asioita ja olla vastuussa. Naaras uskoo Tähtiklaaniin, mutta joskus ’unohtaa’ kiittää heitä. Seljataivas rakastaa olla huomion keskipisteenä, kunhan huomio on positiivista, ja naaras osaakin olla aika moinen kerskailija. Valehtelu on hänelle helppoa, eikä naaras epäröi käyttää taitoaan, mikäli kokee sen tarpeelliseksi. Emonsa ja mestarinsa erakkosyntyisyyden takia naaras on melko positiivinen klaaninsa ulkopuolisia kissoja kohtaan. Naaras on kuitenkin ensisijaisen uskollinen omalle klaanilleen, eikä halua kumppania tai edes niinkään ystäviä klaaninsa ulkopuolelta. Suhteitaan ulkopuolella hän käyttää lähinnä saadakseen kriittisiä tietoja niitä tarvitessaan. Hän ei voisi kuvitellakaan hylkäävänsä klaaninsa lämpöä ja turvaa. Seljataivas arvostaa kauneutta ja puhtautta suuresti.

VanhemmatJärvilaulu & Palmukarva
SisaruksetUkkostassu, Purotassu, Laventelipentu
PuolisisaruksetUnikuiske, Korsipentu
Kumppani
Pennut

Ystävät: Tulikatse

Taidot: Seljataivas on loistava uimari ja kalastaja, ja taistelukin luontuu mallikkaasti. Naaras ei kuitenkaan osaa kiipeillä, eikä ole kaikista nopein.

Menneisyys: Seljataivaan menneisyydessä ei vielä ole tapahtunut mitään sen erityisempää. Hän syntyi Vesiklaaniin vanhempiensa ensimmäiseen pentueeseen yhdessä sisarustensa Ukkospennun ja Puropennun kanssa.

Muuta:
– Rakastaa kalan makua
– Omaa erakon verta, sillä hänen emonsa syntyi erakoksi
– Alustava suunnitelma on se, että Seljataivas joutuisi jotenkin raadelluksi
– Syntyi toisena pentueestaan
– Hakeutuu mielellään ilopillerien seuraan, ja luottaa näiden kertovan hänelle päivän tärkeimmät jutut
– Kutsuu kyseisiä kissoja ystävikseen, mutta ei oikeastaan omaa ketään läheistä ystävää
– Välittää perheestään syvästi, vaikka ei aina muista näyttää sitä
– Saatte sanoa Seljukseksi (Seljus)
– Omaa lähinnä sisarellisen suhteen nuorehkon mestarinsa kanssa

Advertisement