Skorpioniklaani

Kuva on pixabaysta

Reviiri: Skorpioniklaanin reviiri alkaa viidakon toisesta reunasta, eli vastakkaisesta Rapuklaanin kanssa. Reviiri jatkuu vuorien taakse asti aina isolle tasangolle, mutta Skorpioniklaanin reviiri sijoittuu enimmäkseen vuorien sisään ja muutenkin maan alle, eli klaanin kissat yleensä kulkevat myös toisten klaanien reviirien alla, vaikkakin toiset klaanit yrittävät estää sen.

Leiri: Skorpioniklaanin leiri sijaitsee korkeimman vuoren sisässä heidän reviirinsä keskellä. Leiri on monitasoinen ja pesät ovat luolia ja syvennyksiä, joita on erittäin vaikea havaita pimeässä tunnelistossa. Leirin ylin taso on omistettu Johtajan pesälle ja klaanin kokouksille. Lääkitsijäkissan pesä on keskimmäisellä tasolla. Leirissä on viisi tasoa.

Riista: Skorpioniklaanin kissat syövät myyriä ja muita pikkueläimiä, jotka asuvat maan alla. He syövät myös toisinaan lintuja, jäniksiä yms, kun nousevat maalle.

Vahvuudet: Skorpioniklaanin kissat ovat hyvin solakoita ja pystyvät liikkumaan sulavasti myös ahtaissa tiloissa. Heidän näköaistinsa on myös erityisen vahva, koska he asuvat pääosin pimeässä tunnelistossa.

Heikkoudet: Skorpioniklaanin kissat ovat solakoita ja tämä on haitta taistelussa, sillä klaanin kissat eivät ole kovin vahvoja. He myös näkevät huonommin valossa, kuin toisten klaanien kissat.

Luonne: Skorpioniklaanilaiset ovat vallanhimoisia ja julmia. He ovat uskollisia omalle klaanilleen ja klaani pitää yhtä, mutta paljon erimielisyyksiä klaaniin silti mahtuu. Klaanin kissat ovat viekkaita ja osaavat juonitella erinomaisesti.

Muuta: Skorpioniklaani haluaisi hallita toisiakin klaaneja ja yrittää jatkuvasti juonittelua, jotta tämä onnistuisi.

______________________________________________________

                                          Skorpioniklaanin kissat

Johtaja: Kuuskorpioni

Johtajan kumppani: Myrkkykynsi

Enteentulkitsija: Unikyynel

Lääkitsijäkissa: Tulenmarja

Johtajan luottokissat:

Viiltoyö

Liskoviiksi

Perilliset:

Käärmesyöksy

Pikkukajo

Viisaimmat:

Tähtipimennys

Lieskahäntä

Viherkäärme

Emot:

Leikittäjät: –

Kouluttajat:

Ruoskajuova

Rotkopudotus

Keräpiikki

Käärmesyöksy

Kaartilaiset:

Myyräsydän

Siniruoto

Juonimieli

Kurjaturkki

Enteentulkitsijan alokas: varattu Pikkukajolle

Lääkitsijäkissan alokas: – Voi luoda hahmon

Alokkaat:

Alokasmulta

Alokasjuuri

Alokassora

Alokastassu

Pikkuiset:

Pikkukajo

Advertisement