Sorasilmä

Nimet: Sorapentu, Soratassu, Sorasilmä
Sukupuoli: naaras
Klaani: Vesiklaani
Arvot: pentu, oppilas, soturi, kuningatar
Mestari: –
OppilaatVarjopyyntö
Ropettaja: –

Ulkonäkö: Sorasilmä on pienikokoinen, mutta lihaksikas naaras. Hänen turkkinsa on vaaleanharmaa, ja siinä on tummempia pilkkuja. Hänellä on vihreät silmät ja paksu turkki.

Luonne: Sorasilmä on innokas ja energinen naaras, joka rakastaa oppimista. Hän haaveilee paljon ja on aikamoinen romantikko. Naaraalla ei ole mitään erakkosyntyisiä vastaan. Sorasilmä kuitenkin suuttuu helposti, eikä hän pidä muista klaaneista. Naaras haastaa usein riitaa rajoilla ilman sen suurempaa syytä.

VanhemmatTuulisade & Punavarjo
SisaruksetVesiliito, Lehtitassu, Kalvotassu, Kiilutassu, Kiilatassu
OttosisaruksetLiljakukka
KumppaniVärekajo
Pennut

Ystävät: Liljakukka, Unikkomarja, Varjopyyntö

Taidot: Sorasilmä on hyvä taistelija ja uimari. Naaras ei kuitenkaan aina ajattele, ennen kuin tekee ja haaveilee paljon, eikä hän osaa kiipeillä.

Menneisyys: Sorasilmä syntyi Vesiklaaniin kahdelle arvostetulle soturille Vesipennun ja Lehtipennun kanssa. Heidän kanssaan kasvatettiin myös erakkosyntyinen Liljapentu. Nelikko nimitettiin oppilaiksi tulvan aikaan ja sotureiksi, kun sota oli juuri aluillaan. Lehtitassu hukkui nuorena oppilaana. Sodan aikana naaraan vanhemmat muuttivat Huomenklaaniin sodan aikana, mikä oli suuri isku Sorasilmälle. Varjotassusta tuli Sorasilmän ensimmäinen oppilas, ja naaraista tuli erittäin läheisiä koulutuksen aikana. Sittemmin hän ihastui itseään nuorempaan Värekajoon, ja heistä tuli kumppaneita.

Muuta:
– Lempiriistaa särjet

Advertisement