Susiviilto

Nimet: Susipentu, Susitassu, Susiviilto
Sukupuoli: kolli
Klaani: Vesiklaani
Arvot: pentu, oppilas, soturi, varapäällikkö
Mestari: –
Oppilaat: –
Ropettaja: Tähtikissa
Viimeksi roolittu: 9/22

Ulkonäkö: Susiviilto on hyvinkin komea teräväpiirteinen kolli. Kooltaan hän on keskikokoinen ja ruumiinrakenteeltaan lihaksikas. Hänen turkkinsa on keskipitkä, paksu ja pehmeä. Turkin värinä toimii harmaa, jossa on tummempaa raidoitusta. Hänen tiiviit silmänsä ovat tumman meripihkanväriset.

Luonne:

Susiviilto arvostaa kauneutta, puhtautta ja kunnioitusta suuresti. Kolli käyttäytyy ystävällisesti, kohteliaasti ja kunnioittavasti muita kissoja kohtaan saadakseen heille hyvän kuvan itsestään, mutta osaa kyllä olla ilkeä ja teräväkielinen sille päälle sattuessaan. Hän ei pidä siitä, että häntä määräillään. Ulospäin hän on uskollinen ja kohtelias kiltti kissa. Susiviilto on itsevarma omista taidoistaan ja kokee Vesiklaanin olevan ylivoimaisesti paras paikka asua. Hän on hurmaava kolli, joka pitää hyvää huolta puhtaudestaan.

Hurmaavan kuoren alla Susiviilto on kuitenkin hyvinkin tuomitseva muita kissoja kohtaan. Kolli ei pidä kissoista, jotka eivät pidä huolta ulkonäöstään ja tavoistaan. Hän kuitenkin tietää kyseisten mielipiteiden julkisesti kertomisen vahingoittavan hänen suosiotaan, joten hän kertoo niistä vain lähimmälle piirilleen.

Kollilla on tapana joskus olla yli-itsevarma omasta ulkonäöstään, taidoistaan ja siitä, miten muut kissat kohtelevat häntä. Susiviilto ajattelee ensisijaisesti omaa etuaan, ja kaikki huomaavaisuus on vain esitystä. Kolli jakaakin omia mielipiteitään juorujen muodossa, eikä välitä, jos vähän loukkaa muiden tunteita, kunhan se ei haittaa hänen omaa mainettaan. Hän onkin hieman nenäkäs ja nauttii juoruista. Susiviilto on sosiaalinen ja viettää paljon aikaa piirinsä kanssa.

Susiviilto on karismaattinen ja manipuloiva pelimies. Kolli ei pidä naaraita oikeastaan missään arvossa, he ovat vain leikkikaluja, ja aikuisena kollilla onkin paljon pentuja väliaikaisten kumppaniensa kanssa ympäri metsää. Hän tekisi mitä vain noustakseen korkeisiin asemiin ja saadakseen kunnioitusta. Ilkeä tai tyly hän ei kuitenkaan ole, hän osaa olla varsin herrasmiesmäinen sitä halutessaan. Ainut asia mistä hän on varma, on hänen uskonsa Tähtiklaaniin. Kolli luottaa näiden ohjaavan hänen käpäliään, minne ne hänet vievätkään.

VanhemmatPiikkilehti & Salamaliekki
SisaruksetNokkospentu, Saniaispentu
Kumppani
Pennut

Suhteet:

Paras ystävä: –

Ihastus: –

Ystävät: Sammalpentu, Varjopentu, Häivähdyshäntä

Neutraali: Piikkilehti

Vihamielinen: –

Sammalpentu – Susipentu tutustui naaraaseen, kun Metsäklaani kaappasi heidät omista klaaneistaan. Sammalpentu on nätti ja hyvää leikkiseuraa.

Varjopentu – Susipentu tutustui kolliin, kun tuon klaani kaappasi hänet. Varjopentu on hänen ystävänsä.

Häivähdyshäntä – Naaras kasvatti Susipennun ja tuntuu enemmän emolta kuin hänen biologinen emonsa.

Piikkilehti – Susipentu ei ole viettänyt paljoa aikaa emonsa kanssa.

Taidot: Susiviilto on loistava taistelija, ja omaa kohtalaisesti ketteryyttä ja nopeutta. Kolli on myös taidokas kalastaja, vaikkakaan ei pidä uimisesta, eikä ole siinä kovin hyvä.

Menneisyys: syntyi jo eronneille vanhemmille parantajaoppilas Piikkilehdelle ja soturi Salamaliekille.

Muuta:

  • Kasvoi rikkonaisessa perheessä pääosin Häivähdyshännän huomassa, ja ei ole oikeastaan oppinut perhetaitoja vanhemmiltaan
  • Lempiriistaa pikkulinnut
  • Pesee itseään paljon
Advertisement