Tiikerimarja

Nimet: Tiikeripentu, Tiikeritassu, Tiikerimarja
Sukupuoli: kolli
Klaani: Laaksoklaani
Arvot: pentu, parantajaoppilas, parantaja
MestariKuurapolku
Oppilaat: –
Ropettaja: –

Ulkonäkö: Tiikerimarja on ruskea kolli mustilla juovilla. Juovat ulottuvat päästä jalkoihin ja jaloista hännännipukkaan asti. Tiikerimarja on kookas kolli, jolla on lihaksiakin. Kollilla on ruskeat tupsut korvanpäissä ja hännänipukka sekä kaikki neljä tassua ovat ruskeat. Vatsanalunen on täysin ruskea, sillä juovat loppuvat kylkiluiden loppuessa. Kollilla on täydellisen jäänsiniset silmät ja katse vaikuttaa jäätävän hengiltä (vaikka näin ei ole).

Luonne: Tiikerimarja vaikuttaa oikealta taistelijalta, vaikka näin ei todellakaan ole. Kolli on itse asiassa hieman ujo, mutta ystävällinen. Tiikerimarja tykkää olla sosiaalinen ja jutella muiden kanssa. Tämä suorastaan jäätävän katseen omaava kolli olla myös rohkea tarpeen vaatiessa. Lämminhenkinen ja kaikin puolin mukava kolli, jolla riittä sinnikkyyttä ja välillä myös jääräpäisyyttäkin rutkasti!

VanhemmatApilahäntä & Jäämyrsky
SisaruksetKirsikkavarjo, Kuusimyrsky, Valkopentu
Kumppani
Pennut

Ystävät: Kirsikkavarjo, Kuusimyrsky, Heinätuuli, Pilvitassu, Koivutöyhtö, Hiekkahohde

Taidot: Vahvuudet: yrttien muistaminen, hyvä hajuaisti, metsästys

Heikkoudet: taistelu, uiminen, sukeltaminen

Menneisyys: Lähti kerran omille teilleen ja vilustui vakavasti. Sen jälkeen ei ole lähtenyt. Päätti haluavansa parantajaksi.

Muuta: Tahtoo kovasti parantajaksi. Tahtoo myös kumppanin ja pentuja. Ihastunut Simpukkanenään. 50% Metsäklaanilainen isänsä puolelta

Advertisement