Tuiskekatse

Nimet: Tuiskepentu, Tuisketassu, Tuiskekatse
Sukupuoli: naaras
Klaani: Huomenklaani
Arvot: pentu, oppilas, soturi
MestariKettusydän
Oppilaat: –
Ropettaja: Tähtikissa
Viimeksi roolittu: 9/22

Ulkonäkö: Tärkein asia? Naaras on lyhyt ja pörröinen. Tuiskekatse on oranssin ja ruskean kilpikonnakuvioinen naaras. Hänellä on suuret meripihkanväriset silmät ja valkoiset varpaat. Naaraalla on paksu ja pitkä turkki. Hän on pienehkö eikä kovin lihaksikas. Tuiskekatseella on pitkähkö ja erittäin paksu häntä.

Luonne: Tuiskekatse on oman elämänsä päähenkilö. Hän uskoo olevansa muita parempi ja omaa liiaksikin itseluottamusta. Naaras kokee olevansa lahja Tähtiklaanilta, josta on tuleva Huomenklaanin päällikkö. Onhan hän kuitenkin päällikön tytär. Hän saattaa puhua joskus hieman mitä sattuu, eikä pelkää ilmaista omaa mielipidettään. Hän ei tykkää noudattaa muiden käskyjä vaan mieluummin johtaa muita. Tuiskekatse vaikuttaa itsekeskeiseltä hiirenaivolta joka ei välitä muista. Naaras on epäkohtelias ja tyly, ja hänen kunnioituksensa on vaikea ansaita, mutta helppo menettää. Hän on rohkea. Naaras ei ihastu helposti.

VanhemmatKaikutähti & Ratamoturkki
SisaruksetLintutassu, Pihlajaraita, Tuulitassu, Harhapentu
Kumppani
Pennut

Suhteet:

Paras ystävä: haussa

Ihastus: –

Ystävät: Tuulitassu, Kalvotassu

Neutraali: Ratamoturkki, Kaikutähti, Punatassu

Vihamielinen: Hehkutassu, Kettusydän

Tuulitassu – Naaraan sisko. Ovat erittäin läheisiä ja pystyvät kertomaan toisilleen mitä vaan. Tuulitassun alettua tapailemaan Punatassua he riitautuivat hetkellisesti, mutta ovat korjanneet välinsä

Kalvotassu – Tuisketassu oli jutellut kollin kanssa muutamaan otteeseen, ja hän oli aivan mukava. Ystävätasolle kollin tyrkkäsi yöllinen retki reviirin rajalle, jossa he joutuivat yleisöksi murhalle. Kalvotassu on ihastunut naaraaseen, mutta Tuisketassulle hän on ainakin vielä pelkkä ystävä

Ratamoturkki – Pentuaikoina Tuisketassu oli läheinen isänsä kanssa, mutta oppilasaikoinaan hän on etääntynyt molemmista vanhemmistaan.

Kaikutähti – Tuisketassu ei ole koskaan ollut läheisin emonsa kanssa.

Punatassu – Tuisketassu on tavannut siskonsa laaksoklaanilaisen ihastuksen vain kerran, joten hän ei ole ehtinyt muodotaa sen kummempaa mielipidettä hänestä.

Hehkutassu – Tuisketassu tapasi metsäklaanilaisnaaraan rajalla, ja tuo ihastui häneen heti ensi silmäyksellä. Naaras häiritsi häntä kokoontumisessa, eikä hänestä jäänyt Tuisketassulle kovin hyvää kuvaa. Hän ei voinut olla kokematta pientä iloa kuullessaan naaraan kuolleen.

Kettusydän – Naaraan suhde mestariinsa ei ole kaikista ruusuisin. Tuisketassu ei osaa kunnioittaa pehmoa mestariaan, joka ei kykene pitämään häntä kurissa.

Taidot: Tuiskekatse on erittäin nopea, mutta ei kovin voimakas. Hän omaa hyvän muistin ja on luova. Hän osaa liikkua ketterästi metsässä, mutta ei osaa kiipeillä. Hän ei osaa uida. Tuiskekatse on taidokas metsästäjä, mutta ei niin hyvä taistelija.

Menneisyys: Pentuaikoina Kaikutähti suosi Tuulipentua yli Tuiskepennun, mutta naaraan aivot käänsivät sen siihen, että emo ajatteli, että Tuulipentu tarvitsi ohjausta, mutta Tuiskepentu pärjäsi itsekin.

Muuta:

  • Tuulipentua nuorempi
  • Läheisempi isänsä kuin emonsa kanssa, vaikkakin toivoisi asioiden olevan toisin

Saavutukset: Kuukauden hahmo 8/22

Advertisement