Ulkonäöstä

Tällä sivulla on tietoa kissojen yleisimmistä ulkonäöistä. Ek ei ole kovin realistinen kissojen ulkonäköjen osalta, ropessa on useampia kilpikonnakuvioisia kolleja ja kissoja vaaleammilla raidoilla. Kaikki nämä ovat vain yleisimpiä, ja voit kyllä tehdä Vesiklaaniin yksivärisen mustan kissan tai Metsäklaaniin suuren vaalean kilpikonnakuvioisen kissan, mikäli haluat. 

Laaksoklaani

Laaksoklaanin kissat ovat korkeita, mutta siroja ja laihoja. Heillä on pitkät jalat ja hännät ja lyhyet turkit. Valkoiset kissat ovat yleisimpiä, mutta punaiset ja ruskeat ovat myös yleisiä. Useimmiten kissat ovat kaksivärisiä, mutta toinen väri esiintyy vain ruskeana korvana, valkoisina tassuina tai pilkkuna rinnassa, ja raidat ja pilkut ovat harvinaisempia, joskin yhtä yleisiä. Siniset silmät ovat yleisimpiä, mutta vihreää esiintyy myös paljon. 

Vesiklaani

Vesiklaanin kissat ovat ruumiinrakenteeltaan tanakoita ja vahvoja ja kooltaan keskikokoisia. Heillä on paksut turkit ja monilla on ikään kuin räpylät tassuissaan. Ruskea ja harmaa ovat yleisimpiä pohjavärejä, mutta usein kissat ovat kaksi- tai kolmivärisiä raidallisia sotureita, joilla on valkoista kehossaan. Kilpikonnakuvioiset ja sinertävätkin kissat ovat yleisiä, mutta mustia kissoja ei ole klaanissa lähes ollenkaan. Vihreä ja meripihkanvärinen ovat yleisiä silmien värejä. 

Metsäklaani

Metsäklaanin soturit ovat pieniä, mutta erittäin lihaksikkaita. Heillä on lyhyet tai keskimittaiset turkit, jotka ovat useimmiten yksivärisiä. Raitoja tai laikkuja esiintyy vain harvoin, ja usein mahdollinen toinen väri esiintyy Laaksoklaanin tapaan vain pienenä alueena. Mustat, ruskeat ja kullanväriset kissat ovat yleisimpiä. Keltaiset ja meripihkanväriset ovat yleisimpiä silmien värejä. 

Huomenklaani

Huomenklaanilaiset ovat suuria ja leveälapaisia. Heillä on pitkät turkit, jotka ovat usein raidallisia. Yksiväriset kissat ovat myös yleisiä. Kissat ovat harvoin kolmivärisiä. Punaruskeat, harmaat ja ruskeat kissat ovat yleisiä, mustiakin löytyy klaanista useampia. Kullanruskeat ja valkoiset ovat harvinaisempia. Vihreät silmät ovat yleisiä klaanissa. 

Advertisement