Unikyynel

Hahmon nimet: Viilto, Kyynel, Unikyynel

Sukupuoli: naaras

Klaani: Skorpioniklaani

Arvo: enteentulkitsia

Vanha arvo: erakko

Mestari: tuntemattomasta paikasta tuleva esi-isä nimeltään Korsitähti

Oppilas: Pikkukajo

Ulkonäkö: Unikyynel on pieni naaras pitkällä ja tuuhealla hännällä. Naaraan vatsa, rinta, kaula ja kuono ovat valkoiset. Hänen häntänsä, selkänsä, kylkensä, niskansa, päänsä, naaman yläosan ja korvat peittää mustat sekä punertavat laikut. Kehonrakenteeltaan Unikyynel on hoikka, lyhytkarvainen ja sirojalkainen. Naaras ei ole lihaksikas, mutta hyvin ketterä ja vetreä. Unikyyneleen korvat ovat pitkät ja melkein aina pystyssä, kuin hän olisi koko ajan valppaana. Hänen turkkinsa on aika lyhyt, mutta näyttää harvoin täysin suitulta. Naamassaan Unikyyneleellä on arpi, joka kulkee silmän halki ylhäältä alas. Omaa keltaoranssit silmät, jotka näyttävät karmivilta mielipuolisen hymyn kanssa, joka hänellä joskus ”unohtuu” naamalleen.

Luonne: Unikyynel on yksi niistä kissoista, jotka eivät päästä monia kissoja lähelle sydäntään. Ainoa asia, joka hänestä kunnolla jää mieleen on mielipuolinen katse. Jos joku voittaa Unikyyneleen luottamuksen, löytää hän kovan kuoren alta kultaisen sydämen. Tunteiden peittäminen on johtanut siihen, että Unikyynel saattaa ”unohtaa” miltä tunteet tuntuvat tai miten pitäisi tuntea joissain tilanteissa. Naaras vihaa päivää, mutta rakastaa yötä. Hän tuntee itsensä ulkopuoliseksi ja saattaa herätä joskus valveilla ollessaan ”horroksesta”. Aikoina jolloin Unikyynel ei ole kuin mielipuoli hän on asiallinen, joskin hyvin sulkeutunut naaras. Unikyynel uskoo molempiin Notkoihin, muttaa ei tidä kumman puolella on.

Sukulaiset: Emo: Arpi. Isä: Raivo. Veljet: Varis. Siskot: Jää

Ystävät: Unikajo

Vahvuudet:
+Erityisen hyvä pimeänäkö, joka onkin luontaista useille skorpioniklaanilaisille
+Henkisen kivun kesto

Heikkoudet:
-Voimakkuus
-Äänet päässä
-Uimistaito

Menneisyys: Viilto syntyi heikkona murhanhimoisen perheen keskelle. Pienenä hän näytti paljon tunteita ja oli kova nyyhkyttämään. Hänen pilkaakseen sisarukset ja emo vaihtoivat hänen nimekseen Kyynel ja tekivät tälle arven. Sen jälkeen Kyynel opetteli peittämään tunteensa.
Perheen kuoltua Kyyneleen omissa kynsissä hän rupesi kuuleman kuolleiden ääniä päässään, kun ne käskivät häntä tappamaan. Hänellä alkoi olla hetkiä jolloin äänet syyttivät häntä kuolemastaa, huusivat hänelle ja kehottivat tappamaan kaiken elävän. Lopulta hänelle monta kertaa unissa ilmestyny Korsitähti, kehotti Kyyneltä etsimään valmisteilla olevan Skorpioniklaanin ja ilmoittautumaan sen enteentulkitsijaksi.

Muuta: Skorpioniklaaniin liityttyään Unikyynel on alkanut nähdä kuolleita perheensä jäseniä harhoina.

Ropettaja: –

Advertisement