Uusi hahmo

Kiva että päätit liittyä seuraamme! Vielä pari juttua ennen kuin voit tehdä hakemuksen; kysy, onko haluamasi nimi vapaa. Katso myös haluamasi klaanin sivuilta, onko klaanissa tilaa pennuille ja oppilaille

Teitkö sen? Hyvä, ei muuta kuin hakemuksen kimppuun!

Huom: Aloita pennusta tai oppilaasta. Voit lisätä hakemukseen kohtia muuta-kohdan alle, jos haluat. Kohdat joissa on * pitää täyttää. Kysymyksiä? Kysy chatissä tai viekussa! Kannattaa muutenkin huikata chattiin hakemuksen teosta, sillä ylläpito ei muuten välttämättä huomaa hakemustasi

Huom 2: WordPress temppuilee usein, joten kannattaa kopioida hakemus talteen esim. Docsiin. Se on sitten turvassa, mikäli se ei lähdekkään. Usein pelaajan ensimmäiset viestit menevät kuitenkin roskapostiin, joten älä spämmi tai panikoi vaan huikkaa chattiin, niin ylläpito laittaa sen näkyviin

Hakemus

Nimet*: Esimerkkipentu, Esimerkkitassu, Esimerkkinimi. Huomioithan, että nimessä ei saa olla sanoja, joita kissat eivät tiedä, paitsi jos se on kaksijalan antama.

Sukupuoli*: Naaras vai uros/kolli

Klaani*: Laaksoklaani, Vesiklaani, Metsäklaani, Huomenklaani vai joku erakkoleiri

Arvo*: Klaanissa pentu tai oppilas. Klaanien ulkopuolella erakko, kotikisu, kulkukissa jne.

Tulevat arvot:

Vanhat arvot:

Mestari: Saa esittää toiveita, tai jos se on jo ilmoitettu tarinaosion listassa (pentuhaket yms). Laita, haluatko NPC-mestarin vai liittyneen mestarin

Ulkonäkö*: Mielellään yli 5 virkettä, vähintään 2 virkettä. Ilmoita vähintään turkin ja silmien väri ja kissan koko. Apukysymyksiä: turkin väri, turkin pituus, turkin paksuus, silmien väri, kissan koko, ruumiinrakenne, hännän pituus, jalkojen pituus, lihaksikkuus, korvien koko, kasvojen muoto, viiksien pituus, kynsien väri…

Luonne*: Mielellään yli 5 virkettä, vähintään 2 virkettä. Ilmoita ainakin, uskooko kissa Tähtiklaaniin vai Synkkään Metsään. Apukysymyksiä: usko, miten käyttäytyy tuntemattomien seurassa, entä tuttujen, kuinka ystävällinen, rohkea vai pelokas, kuinka uskollinen ja kenelle, kuinka kunnianhimoinen, kuinka päättäväinen, osaako olla emo/isä, kuinka itsevarma…

Sukulaiset*: Valitse mielellään valmiista NPC-hahmoista. Jos klaanissa on tilaa uusille hahmoille, voit tehdä myös omat, joille lähetät myöskin hakemukset tänne. Voit myös pyytää ylläpitäjiä laittamaan hahmosi johonkin perheeseen, jos et itse halua valita.

Ystävät: Hahmosi ystävät. Voivat olla NPC-hahmoja tai muiden pelaajien hahmoja. Jos listaat muiden pelaajien hahmoja, varmista, että se sopii niiden pelaajille.

Taidot*: Vähintään 2 heikkoutta ja 2 vahvuutta. Mainitse ainakin metsästys ja taistelu, sekä vesiklaanilaisella uiminen. Voit merkata plussilla ja miinuksilla, ?/5 tai sanallisesti.

Menneisyys: Kissan historia.

Muuta: jäikö jotain sanottavaa? Muuta-kohdan alle voit lisätä myös omia kohtia. Tässä kohdassa voit listata esimerkiksi kissan tuoksun, äänen, lempiriistan, tulevaisuudensuunnitelmia tai -toiveita tai kirjoittaa tarkemmin sen suhteista muihin hahmoihin

Ropettaja*: oma roolijanimesi

Kuva: onko sinulla kuva hahmollesi? Laita se tähän. Lisäksi, jos haluat hahmon sivuille jotain muita kuvia, laita ne tähän. Laita myös, saako hahmollesi piirtää kuvan. Laita myös kuvien tekijänoikeudet

Tässä vielä hakemuspohja ilman selityksiä:

Hahmon nimet*:

Sukupuoli*:

Klaani*:

Arvo*:

Tulevat arvot:

Vanhat arvot:

Mestari:

Ulkonäkö*:    

Luonne*:   

Sukulaiset*:

Ystävät:

Taidot*:

Menneisyys:

Muuta:

Ropettaja*:

Kuva:

Advertisement

343 vastausta artikkeliin “Uusi hahmo

 1. Hahmon nimet: Viimapentu, Viimatassu, Viimakaiku, Viimatähti (?)

  Sukupuoli: Naaras

  Klaani: Laaksoklaani

  Arvo: Oppilas

  Tulevat arvot: Soturi, Kulkukissa (ehkä siis hetken), Varapäällikkö (?), Päällikkö (?)

  Vanhat arvot: Pentu

  Mestari: ?

  Ulkonäkö: Viimakaiku on auringonvaalea solakka naaras, keskipaksuilla poskikarvoilla. Muuten ohut turkkinen valkoisella kuvioinnilla (vartalossa täpliä kuonon ympärys ja posket valkoiset) ja vaaleat kasvoissa. Vaalean lilat silmät, joissa on yleensä hieman viileä katse. Tummia pisteitä kasvoissa. Musta nenä.

  Luonne: Viimakaiku on äkkipikainen ja ylimielinen. Hän on ylpeä itsestään, mutta häpeää Laaksoklaania, sillä pitää Sumutähteä ja Tammisydäntä heikkoina. Hän on tiukka säännöistä ja näyttää missä on reviirin rajat. Hän hymyilee iloisena vain harvoin. Ei usko alkuun mihinkään, mutta kehittyy usko molempiin (Tähtiklaaniin ja Synkkään metsään) Olisi luultavasti emona huono esikuva.

  Sukulaiset: Emo: Sydänsade, Isä: Valkokorva, Sisarukset: Jäätassu, Hopeatassu, Hiutaletassu.

  Ystävät: —

  Taidot:
  Kiipeily: 4/5
  Notkeus: 5/5
  Nopeus/juoksu 4/5
  Metsästys:4/5
  Taistelu 4,5/5
  Uiminen 2/5
  Kiltteys 2/5

  Menneisyys: Eipäs oikeastaan muuta kuin että syntyi sisarustensa kanssa Sydänsadelle ja Valkokorvalle.

  Muuta:
  – Haju: Kylmä talviaamu, maitohorsma ja viileä syyssade.
  – Haluaa joskus päälliköksi.
  – Haluaa ehkä pentuja (ja ehkä saa), koska tahtoo seuraajia, myös omaa vertaan.

  Ropettaja: Hunaja

  Kuva: Laitan kohta

  Tykkää

   1. ARRARARARARRARARSRARARARRARSRAGHHHH no voinko laittaa tähän että suurehko

    Tykkää

 2. Hahmon nimet: Viimapentu, Viimatassu, Viimakaiku, Viimatähti (?)

  Sukupuoli: Naaras

  Klaani: Laaksoklaani

  Arvo: Oppilas

  Tulevat arvot: Soturi, Kulkukissa (ehkä siis hetken), Varapäällikkö (?), Päällikkö (?)

  Vanhat arvot: Pentu

  Mestari: ?

  Ulkonäkö: Viimakaiku on auringonvaalea solakka naaras, keskipaksuilla poskikarvoilla. Muuten ohut turkkinen valkoisella kuvioinnilla (vartalossa täpliä kuonon ympärys ja posket valkoiset) ja vaaleat kasvoissa. Vaalean lilat silmät, joissa on yleensä hieman viileä katse. Tummia pisteitä kasvoissa. Musta nenä.

  Luonne: Viimakaiku on äkkipikainen ja ylimielinen. Hän on ylpeä itsestään, mutta häpeää Laaksoklaania, sillä pitää Sumutähteä ja Tammisydäntä heikkoina. Hän on tiukka säännöistä ja näyttää missä on reviirin rajat. Hän hymyilee iloisena vain harvoin.

  Sukulaiset: Emo: Sydänsade, Isä: Valkokorva, Sisarukset: Jäätassu, Hopeatassu, Hiutaletassu.

  Ystävät: —

  Taidot:
  Kiipeily: 4/5
  Notkeus: 5/5
  Nopeus/juoksu 4/5
  Metsästys:4/5
  Taistelu 4,5/5

  Menneisyys: Eipäs oikeastaan muuta kuin että syntyi sisarustensa kanssa Sydänsadelle ja Valkokorvalle.

  Muuta:
  – Haju: Kylmä talviaamu, maitohorsma ja viileä syyssade.

  Ropettaja: Hunaja

  Kuva: Laitan kohta 😀

  Tykkää

 3. Hahmon nimet: Tyrskypentu, Tyrskytassu, Tyrskykuono,

  Sukupuoli: Kolli

  Klaani: Vesiklaani

  Arvo: pentu

  Tulevat arvot: oppilas, soturi, klaaninvanhin

  Vanhat arvot: –

  Mestari: Toiveena ois mielellään aktiivisen pelaajan kissa ja myös melko tiukka mestari ois hyvä

  Ulkonäkö: Tyrskykuono on hyvin virtaviivainen, keskikokoinen kissa. Hänen takajalkansa on huomattavasti pidemmät ja vahvemmat kuin etujalat. Hänen turkkinsa on ruskean-musta tiikerinkirjava. Tyrskykuonon silmät ovat meripihkan väriset.

  Luonne: Tyrskykuonolla on ADHD eli aktiivisuuden ja tarkkaavuuden häiriö. Hän ei pysty olemaan kauaa paikoillaan ja on myös huono keskittymään. Hän on kuitenkin kiltti ja ymmärtäväinen kaikkia kohtaan, vaikka ei aina ymmärrä omaa käytöstään.

  Sukulaiset: Tuhkasade-äiti, Tulikatse-isä, Ahvenkasvo-veli (kuoli syntyessään)

  Ystävät: –

  Taidot:
  + Juokseminen
  + Uiminen
  + Näkö/Vesinäkö
  – Saalistaminen
  – Taisteleminen
  – Keskittyminen
  – Tarkkaavaisuus
  – Muisti

  Menneisyys: Syntyi vanhemmilleen Tuhkasateelle ja Tulikatseelle yhdessä Ahvenkasvon kanssa. Ahvenkasvo oli kuollut syntyessään.

  Muuta: Tyrskykuono saa nimensä siitä että hän on kuin kiviin lyövä tyrsky. Hän loukkaantuu vakavasti taistelussa ja siirtyy omasta toimestaan klaaninvanhimmaksi.

  Ropettaja: Umbrella

  Kuva:-

  Tykkää

 4. Hahmon nimet*:Pihkapentu,Pihkatassu,Pihkamarja
  Sukupuoli*:naaras
  Klaani*:Laaksoklaani
  Arvo*:pentu
  Tuleva arvo:parantajaoppilas,parantaja
  Vanhat arvot:
  Mestari:Kuurapolku tai Tiikerimarja
  Ulkonäkö*:Vaaleanruskean,valkoisen ja pihkanvärisen kilpikonnakuvioinen kissa jolla on kirkkaat vihreät silmät.
  Luonne*:Hieman räväkkä nuori parantajanaaras. Hän ei pelkää sanoa vähänkään tylymmin. Hänellä on todella hyvä vaarantaju. Kuitenkin potilailleen hän näyttää rauhallisen puolensa.
  Ystävät:Kuurapolku,Kirkashäntä
  Sukulaiset*:emo:Kirsikkavarjo,isä:Heinätuuli
  Taidot*:
  Saalistus+-
  Taistelu-
  Uiminen+
  Yrttiteto+
  Juoksu+
  Hyppääminen+-
  Yhteys Synkkään metsään-
  Yhteys Tähtiklaaniin+
  Kiipeily+-
  Ystävät:
  Menneisyys:(tulevaisuutta)Varastetaan Kultaheimoon,karkaa sieltä(n.50 p)nimitetään parantajaoppilaaksi(n.70 p)
  Muuta:Pihkamarjalla on ollut kolme eri desingiä:Ensimmäisenä musta pihkanvärisillä läiskillä,sitten tämä sama vaaleanruskea ja sitten hopeanharmaa mutta hopeanvärinen näytti tyhmältä joten vaihdoin sen vaaleanruskeaan.
  Ropettaja*:Kuu
  Kuva:

  Tykkää

 5. Hahmon nimet: Orkideapentu, Orkideatassu, Orkidearuska

  Sukupuoli: kolli

  Klaani: Metsäklaani, mahdollisesti Kultaheimo

  Arvo: pentu

  Tuleva arvo: oppilas, soturi, mahdollisesti parantaja tai hoitaja

  Vanhat arvot: ei ole

  Mestari: katotaan katotaan

  Ulkonäkö: Orkidearuska on suurikokoinen lyhytturkkinen kolli. Hänen turkkinsa on täysin valkoinen. Hänellä on pyöreät korvat ja vaaleanpunaiset polkuanturat. Kolli on perinyt emonsa eriväriset silmät, vihreän ja meripihkanvärisen.

  Luonne: Tärkein asia on se, että Orkidearuska on mykkä. Hän ei ole ikinä puhunut elämässään, eikä kykene puhumaan. Hän on melko ujo. Kolli on lempeä ja avulias. Kolli rakastaa perhettään todella paljon ja on uskollinen heille ennen klaaniaan. Hän on luotettava ystävä ja hyvä kuuntelija. Orkidearuska uskoo Synkkään Metsään. Hän pitelee ihastustaan kuin kukkaa kämmenellä ja välittää hänestä enemmän kuin kenestäkään. Hän pitää muiden seurasta, mutta nauttii myös ajasta yksin. Orkidearuska on melko säikky, eikä halua kokeilla uusia asioita. Hän yrittää olla mahdollisimman hyvä soturi mykkyydestään huolimatta.

  Sukulaiset: Emo: Pelkosurma Isä: Salamaliekki Ottoemo: Pimeysjoki Sisko: Ohrapentu Veljet: Ohdakepentu & Oravapentu

  Taidot: Orkidearuska on onneton taistelija, mutta hyvä saalistaja. Hän on taidokas kiipeilijä ja hänellä on hyvä kuulo ja näkö. Kolli ei ole kovin nopea. Hänellä on yllättävän hyvä yrttipää.

  Ystävät:

  Menneisyys: syntyi Metsäklaaniin ja kasvoi Pelkosurman ja Pimeysjoen pentuna.

  Muuta:
  -Omaa herkät polkuanturat
  -Mykkä
  -Pitää Pelkosurmaa ja Pimeysjokea yhtä lailla emoinaan
  -Nimetty Orkideahännän mukaan

  Ropettaja: Tähtikissa

  Tykkää

 6. Hahmon nimet*:Hopea,Hopeinen kuura
  Sukupuoli*:naaras
  Klaani*:erakko,Kultaheimo
  Arvo*:pentu
  Tuleva arvo:harjoittelija,riistanpyytäjä
  Vanhat arvot:
  Mestari:?
  Ulkonäkö*:Ensiksi on kyllä sanottava että hopeanvalkean naaraskissan hohtava,pitkä,pehmeä turkki on todella kaunis. Loistavan vihreät silmät kruunaavat rauhallisen olemuksen. Terävät kynnet ovat tooodella kiiltävät.
  Luonne*:Suurimman osan ajastaan Hopeinen kuura viettää yksin. Hänellä ei ole paljoa ystäviä ja varsinkin ennen aikaansa Kultaheimossa naarasta lähinnä vihattiin erakoiden keskuudessa. Naaras on todella päättäväinen.
  Sukulaiset*:emo:Juova,isä:Ohdake(vanhemmille tulee npc-haket myöhemmin)
  Taidot*:Todella nopea ja ketterä;hyvä uimari. Ei osaa suojautua mutta puollustaa naaras osaa. Lisäksi Hopeinen kuura ei ole mikään maailman voimakkain kissa.
  Ystävät:
  Menneisyys:
  Muuta:
  Ropettaja*:Kuu
  Kuva:

  Tykkää

 7. Nyt on ehkä pakko mennä läpi tai luovutan.
  Saalistus:+-
  Taistelu:+
  Kiipeily:+
  Uiminen:-
  Nopeus:+-
  Tasapaino:+
  Ketteryys:+-
  Hyppääminen:+-
  Yrttitieto:-
  Yhteys Synkkään Metsään:-
  Yhteys Tähtiklaani:+-

  Tykkää

 8. Tässä ois tiedot Dreamista😁

  Hahmon nimet:
  Dream (Jos liittyy klaaniin, niin Toivepentu, -tassu ja -kasvo(Haluaisin siitä päällikön, joten myös Toivetähti))

  Sukupuoli:
  Naaras

  Klaanj:
  Kotikisu (Jos liittyy klaaniin, niin mieluiten Metsäklaaniin)

  Arvo:
  Kotikisu

  Tuleva arvo:
  Pentu, oppilas, soturi (Toivoisin edelleen päällikkyyttä)

  Vanhat arvot:

  Mestaritoiveita:
  Sammalraita tai ihsm kuka, mut kunhan se on uskollinen klaanille. Voi olla npc tai jonku hahmo

  Ulkonäkö:
  Naaraan turkki on lähes valkoinen. Hänellä on meripihkanväriset silmät, jotka hohtavat usein leikkisäsäti. Silmät ovat suuret ja suloiset. Hänen turkkinsa pohjaväri ei kuitenkaan ole valkoinen, vaan harmaa. Eli kun katsoo tarkasti, voi nähdä harmaata turkkia. Ennnen Dream oli melko pulska, mutta nykyään hän on solakka ja sulavaliikkeinen johtuen ahkerasta ulkoilusta.

  Luonne:
  Utelias ja tunkee kuononsa joka paikkaan. Vahvatahtoinen. Kun haluaa jotain, ei tätä naarasta voi estää. Hän on kuitenkin myös suloinen ja rohkea. Hän ei kuitenkaan piittaa soturilaista kovin paljoa. Inhoaa taisteluita, eikä ymmärrä siitä mitään. Hänen rakkautensa ruokaa kohti on hiipunut viime aikoina.

  Sukulaiset:
  Emo:
  Prinsessa
  Isä:
  Storm
  Sisarukset:
  Hope, Silver ja Rose

  Ystävät:
  Kaikki ovat Dreamin ystäviä, halusivat tai eivät.

  Taidot:
   + Vahvatahtoisuus
   + Rohkeus
   – Taistelu
   – Saalistus

  Menneisyys:
  Joutui kärsimään Rosen lähdöstä. Nykyään hän juuri ja juuri muistaa tämän olemassaolon.

  Muuta: Eipä taida olla muuta. Paitsi, että tykkää Clavosta.

  Ropettaja: Moonzku

  Tykkää

 9. Tässä uudet taidot Salvialle:Saalistus:4/5
  Taistelu:5/5
  Kiipeily:5/5
  Uiminen:2/5
  Nopeus:4/5
  Tasapaino:5/5
  Ketteryys:4/5
  Hyppääminen:5/5

  Tykkää

 10. Nimet: Sysipentu, Sysitassu, Sysikynsi
  Sukupuoli: naaras
  Klaani: Metsäklaani
  Arvo: pentu
  Tulevat arvot: oppilas, soturi, kuningatar (mahdollisesti)
  Vanhat arvot: –
  Mestari: NPC mielellään

  Ulkonäkö: Sysikynnellä on sysimusta keskipitkä turkki, josta on osittain saanut nimensä. Tämän silmät ovat kalmanväriset, melkein värittömät ja ne hohtavat pimeässä hieman oransseina. Sysikynsi on hoikka ja ketterä, mutta raakaa voimaa häneltä ei löydy. Yöllä Sysikynttä on vaikea havaita. Tämän pää on vähän kolmiomainen ja korvat terävät. Sysikynnen kynnet ovat terävät ja pitkät. Naarasta voisi sanoa kauniiksi. Tämän kuono on tummanharmaa ja pieni. Viikset kaartuvat kauniisti alaspäin.

  Luonne: Sysikynsi ihannoi jo pienenä synkkää metsää ja ”pahoja” kissoja. Tämä käyttäytyy ylimielisesti ja äkkipikaisesti, tavoittelee omaa etuaan. Sysikynsi ei aina kuuntele vanhempia kissoja vaan luottaa omaan arvostelukykyynsä. Ei saa helposti ystäviä epäluuloisuutensa takia on käytännössä aina yksin. Sysikynsi uskoo synkkään metsään ja käy siellä harjoittelemassa.
  Sukulaiset:
  Emo: Sammalraita
  Isä: Tillitöyhtö
  Sisarukset: Tihkupentu(-niitty), Hillapentu(-puro) ja Viherpentu(-valo)
  Ystävät: tulee toimeen sisarustensa kanssa, mutta ei omista varsinaisia ystäviä
  Taidot:
  Metsästys +
  Taistelu +
  Johtaminen +/-
  Kuulo +
  Näkö +
  Hajuaisti+/-
  Muisti +
  Sosiaalisuus –
  Tasapaino +
  Vahvuus –
  Nopeus +
  Yrtit –
  Muuta: Tämän tuoksu on havunneulaset (ja synkkä metsä)
  Tämä ihailee Kultatähteä ja haluaa lähteä kultaheimoon
  Ropettaja: 🍏Omppu
  Kuva: mulla on

  Tykkää

 11. Hahmon nimet*:Salviapentu,Salviatassu,Salviamyrsky
  Sukupuoli*:naaras
  Klaani*:Metsäklaani
  Arvo*:pentu
  Tuleva arvo:oppilas,soturi,kuningatar,klaaninvanhin
  Vanhat arvot:
  Mestari:Tiikerililja
  Ulkonäkö*:Pieni lihaksikas tummanharmaa naaras jolla on pitkä turkki ja vihreät silmät. Pitkät jalat.
  Luonne*:Pisteliäs ja yksinäinen naaras mutta rohkea ja ennenkaikkea uskollinen ja loistava soturi. Usein hän vajoaa mietteisiinsä,varsinkin jos joku kiusaa häntä.
  Sukulaiset*:emo:Villisielu,isä:Pähkinäturkki,vanhemmat sisarukset:Vapaaloikka,Lampisydän,Kultatähti,Toivetuulahdus,Hehkutassu,Karhutassu,Kuurapentu
  Taidot*:
  Saalistus:5/5
  Taistelu:5/5
  Kiipeily:5/5
  Uiminen:4/5
  Nopeus:4/5
  Tasapaino:5/5
  Ketteryys:5/5
  Hyppääminen:5/5
  Ystävät:
  Menneisyys:
  Muuta:
  Ropettaja*:Kuu
  Kuva:

  Tykkää

 12. Nimi Kaurapentu Kauratassu Kaurahehku

  Skpl : naaras

  Klaani: metsä

  Arvo: pentu tuleva arvo parantaja oppilas, parantaja

  Mestari : Leijonaloiste

  Ulkonäkö: Kaurapennulla on kullan oranssi turkki joka kiiltää auringossa.

  Kaurapennun silmät ovat meripihkan väriset.

  Luonne:

  Kaurapentu on luonteeltaan lempeä muita kohtaan sekä rohkea ja suojelevainen.

  Sukulaiset: emo: sadesydän isä kynnenvarjo.

  Taidot

  Taisteleminen-

  Nopeus +/-

  Aistit +

  Kiipeily –

  Ropettaja: hiljaisuuspyyntö

  Kuva: saa piirtää vapaasti

  Tykkää

 13. Hahmon nimet*:Huomenpentu,HuomentassuHuomenliito
  Sukupuoli*:naaras
  Klaani*:Vesiklaani
  Arvo*:pentu
  Tuleva arvo:oppilas,soturi,kuningatar,varapäällikkö,päällikkö
  Vanhat arvot:
  Mestari:Liljakukka
  Ulkonäkö*: Kellanpunaisen ja punaruskean kirjava naaras jolla on vihreät silmät. Turkki on pitkä. Huomenliito on lihaksikas. Pitkät jalat ja häntä.
  Luonne*:Huomenliito on iloinen ja postiivinen. Hän on ujo mutta uskollinen nuori naaras. Osaa olla hyvä emo.
  Sukulaiset*:emo:Laikkuhäntä,isä:Roihuturkki
  Taidot*:saalistus:5/5
  taistelu:5/5
  nopeus:4/5
  tasapaino:5/5
  voima:5/5
  uiminen:5/5
  kiipeily:4/5
  Ystävät:
  Menneisyys:
  Muuta:
  Ropettaja*:Kuu
  Kuva:

  Tykkää

 14. Nimet
  Harhapentu
  Harhatassu
  Harhasydän

  Sukupuoli
  naaras

  Klaani
  Huomenklaani

  Arvo
  pentu

  Tulevat arvot
  soturioppilas
  soturi

  Vanhat arvot

  Mestari
  Olisi kiva jos liittynyt, NPC käy kuitenkin ihan hyvin.

  Ulkonäkö
  Harhasydän on pienikokoinen, tummanruskea naaras. Tämän turkki on pehmeä ja tasaisen värinen kaikkialta, lukuun ottamatta pientä, kissanpennun käpälän kokoista valkoista laikkua tämän oikeassa lonkassa. Turkki on keskipitkää, ja kastuessaan turkki liimaantuu inhottavasti kissaan ja kuivuessaan takkuuntuu.
  Harhasydämen tassut ovat pienehköt ja tämän anturat ovat vaaleanpunaiset, joissa saattaa näkyä pieniä, tummanruskeita laikkuja. Pieneydestään huolimatta Harhasydämen jalat ovat melko lihaksikkaat, kuten koko kissa muutenkin. Jalat ovat kuitenkin melko lyhyet, eikä tämän häntääkään voisi kutsua kovinkaan pitkäksi.
  Kuitenkin naaraan suuret meripihkanväriset silmät vievät yleensä huomion pois tämän pieneydestä. Kissalla on pienet ja pyöreähköt korvat.

  Luonne
  Harhasydän on herkkä, rakastava ja hyväsydäminen naaras, joka tahtoo kaikille hyvää. Hän uskoo, että jokainen kissa on pohjimmiltaan hyvä, ja hän pyrkii yleisesti ottaen aina ymmärtämään jokaisen näkökulman. Kissalla onkin erinomainen empatiakyky, vaikkei hän aina osaa ainakaan sanoin lohduttaa tai auttaa.
  Harhasydän on hyvin auttavainen, vaikka hän harvoin itse oma-aloitteisesti tarjoaa apua. Naaras on nimittäin luonteeltaan hyvin mukavuudenhaluinen ja jopa laiska, mutta auttaessaan tai tehdessään annettua tehtävää hän tekee kaiken juuri niin hyvin kuin osaa.
  Harhasydän on vilpittömän ystävällinen eikä edes osaa muodostaa huonoja mielipiteitä muista kissoista, vaikka asialle olisi ehkä aihetta.
  Joskus naaraan ystävällisyyttä ja sinisilmäisyyttä käytetään hyväksi, eikä naaras usein ymmärrä tulleensa petetyksi. Hän uskoo jokaisen sanan mikä tälle kerrotaan, vaikka jokin ääni hänen päänsä sisällä takoisikin tämän päähän, että nyt kuuluisi miettiä puhutaanko hänelle ihan totta. Harhasydän ei vain tahdo uskoa, että kukaan ainakaan tahallaan valehtelisi hänelle.
  Tämä ei kuitenkaan vie Harhasydämen rajua suojeluvaistoa, joka puskee esiin silloin, kun joku on kohdellut naaraan läheistä huonosti. Sitä hän ei anna anteeksi – vaikka ymmärtäisikin toisen näkökulman. Itseään hän ei osaa kuitenkaan suojella henkisellä tasolla.
  Harhasydän on hyvin herkkä ja itsekriittinen. Hän usein moittii itseään ja ottaa muutenkin kritiikin ja moitteet hyvin vakavasti itseensä. Harhasydän ei luota itseensä tarpeeksi ja siksi saattaa jättäytyä pois asioista, joihin todellisuudessa pystyisi osallistumaan. Harmillisesti joskus epävarmuus tulee esiin marttyyriutena, jota naaras häpeää ja joka saa tämän inhoamaan itseään yhä enemmän.
  Kaiken herkkyyden ja hyväsydämisyyden seassa naaraalta löytyy jopa ilkikurinen ja kovin sarkastinen huumorintaju, jota hän ei aina välttämättä tajua hillitä. Yleisesti ottaen hän kuitenkin tulee ymmärretyksi, ettei naaras tahalleen ollut ilkeä.

  Sukulaiset
  emo
  Kaikutähti
  isä
  Ratamoturkki
  sisarukset
  Lintutassu
  Pihlajaraita
  Tuisketassu
  Tuulitassu

  Ystävät

  Taidot
  +
  saalistus
  kiipeily
  näköaisti

  nopeus
  uiminen
  taistelu

  Menneisyys
  Syntyi Kaikutähdelle ja Ratamoturkille.

  Muuta
  Harhasydämen nimi tuli jo pentuna ilmenneestä sinisilmäisyydestä.
  Naaras pelkää uimista ja inhoaa kastumista, mutta rakastaa olla veden äärellä ja kuunnella sateen ääniä.
  Harhasydän pyytelee anteeksi tolkuttoman useasti ja kiittää sitäkin useammin.

  Kuva
  Harhasydämestä saa piirtää kuvan.

  Ropettaja
  ripustettu

  Tykkää

  1. hyväksytty! Hahmo lisätään kun ehditään, ensimmäisen tarinan jälkeen. Katotaan mestaria kun ajankohtaista

   Tykkää

  1. Huomenklaanissa aukeaa aivan pian uusia mestareita, ehkä viikko max? jos haluat odottaa

   Tykkää

 15. Hahmon nimet*:Nokitassu,Nokiturkki
  Sukupuoli*:kolli
  Klaani*:Huomenklaani
  Arvo*:oppilas
  Tuleva arvo:soturi
  Vanhat arvot:
  Mestari:
  Ulkonäkö*:Musta pitkäturkkinen kissa;meripihkanväriset silmät. Hän on valtava ja leveälapainen. Pitkät viikset.
  Luonne*: Nokiturkki ei ole koskaan ollut mikään arkajalka. Hän ryntää suoraan seikkailuun. Hän osaa olla isä. Puhelias.
  Sukulaiset*:Emo:Lumikkoraita,Isä:Leppäviiksi
  Taidot*:Taistelu+
  Saalistus+
  Kiipeily+
  Uiminen+
  Seikkailunhaluisuus-
  Puheliaisuus-
  Ystävät:saa tulla moikkaan.
  Menneisyys:
  Muuta:
  Ropettaja*:Kuu
  Kuva:

  Tykkää

  1. Valitettavasti Huomenklaanissa ei ole tarpeeksi mestareita, hahmo hyväksytään kun mestari vapaantuu ❤

   Tykkää

 16. Hahmon nimet:
  Ennen: Kulta
  Nyt: Kultatassu
  Tulevat: Kultasydän

  Sukupuoli: naaras

  Klaani: Laaksoklaani

  Arvo: oppilas

  Tuleva arvo: soturi

  Vanhat arvot: kulkukissa

  Mestari: haluaisin npc mestarin

  Ulkonakö: Kultatassu on hieman pienehkö kissa, jonka tuuhea häntä on normaalin mittainen hänen kokoaan ajatellen. Hänen valkoisessa turkissaan on oransseja ja ruskeita täpliä. Kultatassun silmät ovat siniset. Hänen karvansa ovat aika pitkiä mutta hänen turkkinsa on ohut. Hänellä on myös lovi toisessa korvassaan ja silmien yläpuolella on hämmentävän pyöreitä tummia ympyröitä.

  Luonne: Kultatassu on yleensä kärsivällinen mutta joskus ei. Tuntemattomien seurassa arastelee hieman mutta tuttujen kanssa on tosi rentona. Hän on kiltti mutta jos on nukkunut huonosti tai muuten ärsyyntynyt niin saattaa olla pomotteleva tai äksy. Suhtautuu muihin myönteisesti. Uskoo tähtiklaaniin. On uskollinen klaanilleen sillä he pelastivat hänet. On ikuisesti kiitollinen siitä että hänet otettiin klaaniin. Ei ole lainkaan kunnianhimoinen eikä tahdo päälliköksi.

  Sukulaiset:
  emo: ??
  isä: ??
  veli: Tomu

  Ystävät: ei ystäviä

  Taidot:
  Metsästys: 3,5/5
  Taisteleminen: 3/5

  Vahvuudet:
  Juokseminen
  Kiipeäminen
  Myötätunto

  Heikkoudet:
  Ei osaa puhua puolestaan
  Luovuttaa helposti
  Kammoaa koiria

  Menneisyys: Kullan vanhemmat olivat hylänneet hänet ja hänen veljensä Tomun. He elivät kahdestaan kulkukissoina muutaman päivänmatkan päässä klaaneista. Kerran Kulta oli Tomun kanssa saalistamassa niityllä jonka lähellä he olivat yöpyneet. Oli hyvä saalistuspäivä ja riistaa oli paljon ja he olivat päättäneet saalistaa paljon sillä myöhemmin sataisi ja sitten ei olisi mukava saalistaa. Yhtäkkiä Kulta kuuli jostain kovaäänisen haukun. Tomukin oli kuullut sen. Kaukaa oli tulossa koira suoraan heitä kohti. He lähtivät juoksemaan pakoon ja Kulta onnistuikin siinä mutta kun hän lopetti juoksemisen hengästyneenä niin hän tajusi että oli kadottanut Tomun. Hän huusi Tomua mutta Tomu ei vastannut. Kulta kuuli jälleen koiran ja pakeni kauas metsään. Illalla hän rämpi pitkin metsää eteenpäin tietämättä mihin oli menossa ja mihin olisi pitänyt mennä. Hän ei tiennyt mistä oli tullut. Alkoi sataa mutta Kulta jatkoi siitä huolimatta. Lopulta hän oli niin väsynyt että jaksoi vain ryömiä pensaan alle suojaan ja nukahti. Aamulla hän saalisti mutta jatkoi sitten kävelemistä ja ajatteli että jatkaisi varmaan kävelemistä koko loppu elämänsä jos ei löytäisi Tomua. Mutta muutaman päivän päästä hän saapui nummelle jossa hän haistoi kissojen tuoksua. Hän jatkoi matkaansa siitä huolimatta ja oli päättänyt saalistaa sillä hänellä ei ollut koskaan ollut yhtä kova nälkä. Hän näki kanin ja lähti jahtaamaan sitä mutta hänellä oli niin nälkä ettei hän jaksanut juosta ja hän rojahti maahan. Sitten hän näki hämärästi kun joku kissa nappasi sen kanin. Seuraavan kerran hän heräsi Laaksoklaanin leirissä kissojen ympäröimänä. Klaanin päällikkö toivotti hänet tervetulleeksi jos hän päättäisi jäädä. Hän jäi sillä ei hänellä ollut enää muutakaan paikkaa. Hän kaipaa aina veljeään mutta hänen täytyi hyväksyä että he eivät ehkä tapaa enää koskaan.

  Ropettaja: Kultasydän

  Kuva: hahmolleni saa piirtää kuvan

  Tykkää

  1. Hyväksytty! Hahmo lisätään kun ehditään, ensimmäisen tarinan jälkeen. Mestari on Sydänsade

   Tykkää

 17. Hahmon nimet: Myrttipentu, Myrttitassu, Myrttiaskel

  Sukupuoli: naaras

  Klaani: Vesiklaani eläessään, nykyään Synkkä Metsä

  Arvo: soturi

  Tuleva arvo: ei ole

  Vanhat arvot: pentu, oppilas

  Mestari: Harmaatiikeri

  Ulkonäkö: Myrttiaskel on suurikokoinen ja pitkäkarvainen naaras. Hän on kermanvärisen, harmaan ja valkoisen kilpikonnakuvioinen tummemmilla pilkuilla. Hänellä on valkoinen rinta, vatsa ja jalat. Naaraan vasen silmä on pelkkä reikä ja oikea on keltainen.

  Luonne: Eläessään Myrttiaskel oli kelpo soturi, hieman tulinen ja äkkipikainen, mutta uskollinen yhtä kaikki. Hän ottaa mitä haluaa, eikä luovuta helpolla. Myrttiaskel on lellitty ja ylpeä. Naaras on erittäin huomionkipeä ja se ajoi hänet lopulta Synkkään Metsään. Pitkä aika siellä Metsässä on entisestään vahvistanut hänen raivoaan ja tehnyt hänestä tylyhkön ja vain itselleen uskollisen soturin. Naaras nauttii nuorten kissojen manipuloinnista ja pyrkii tekemään muille sitä, mitä on itse joutunut kokemaan. Rakasti Täpläloikkaa yli kaiken ja osa hänestä kuoli lopullisesti, kun kolli petti hänet.

  Sukulaiset: emo: Aamusiipi isä: Liekkitähti sisaruspuolet: Lintukukka, Piikkitassu, Kettutassu kumppani: Täpläloikka

  Ystävät: ei ole

  Taidot: Myrttiaskel on taidokas taistelija, hänen erikoisuutensa on taisteleminen vedessä. Naaras ei ollut koskaan paras saalistaja, eikä etenkään vietettyään kuita ja taas kuita Synkässä Metsässä, jossa kissojen ei tarvitse saalistaa.

  Menneisyys: Myrttiaskel syntyi lehtikadon aikaan ainoana pentuna Vesiklaanin päällikön Liekkitähden ja tämän nuoren kumppanin Aamusiiven ensimmäiseen pentueeseen. Valitettavasti tämän emo menehtyi synnytyksessä, sillä klaanin vanhempi parantaja oli rajun viheryskän kourissa, eikä kyennyt kunnolla auttamaan synnytyksessä, eikä tämän oppilas Täplätassu ollut vielä täysin koulutettu. Myrttipennusta tuli Liekkitähdelle tärkein asia koko maailmassa, eikä hän antanut naaraalle tapahtua mitään pahaa. Monien kuningattarien kasvattama Myrttipentu hankki paljon tuttuja pesätoveriensa joukosta, mutta ei ketään varsinaista ystävää. Oppilasnimensä saatuaan hänen mestarikseen tuli klaanin varapäällikkö Harmaatiikeri. Pian menojen jälkeen naaraan unissa alkoi vierailla mystinen kolli, joka esitteli itsensä Tuulihännäksi. Mustavalkoinen soturi opetti Myrttitassulle taisteluliikkeitä, joista Harmaatiikeri ei ollut kuullutkaan, ja nuoresta oppilaasta tuli nopeasti pesätovereitaan taidokkaampi taistelija ja uimari. Hän teki isänsä ja mestarinsa ylpeäksi kerta toisensa jälkeen. Eräänä päivänä Harmaatiikeri ja Myrttitassu olivat jälleen opettelemassa metsästystä, naaraan ollessa jo melkein valmis soturiksi. He törmäsivät rajalla nuoriin kaksijalkoihin, joilla oli mukanaan kovaääniset kepit, jotka päätyivät viemään Harmaatiikerin hengen ja Myrttitassun toisen silmän. Kauhistunut oppilas vietti useamman auringonkierron parantajan pesässä, jossa hän ystävystyi nuoren parantajan Täpläloikan kanssa. Kolli ei kyennyt pelastamaan Myrttitassun silmää, mutta hän pelasti tämän hermoromahdukselta. Tuulihäntä ei kuitenkaan katsonut nuorten kissojen suhdetta hyvällä, eikä varsinkaan sitä, että loukkaantumisensa takia Myrttitassun soturinimitystä siirrettiin. Kissat, joiden kanssa naaras oli kasvanut, olivat jo muuttaneet soturien pesään ja nauttivat uusista vapauksistaan, mutta loukkaantunut naaras vain vietti aikaansa parantajan pesässä. Liekkitähti oli armollinen ja antoi Myrttitassun ottaa aikansa, mutta kollin oma huomio oli pääosin uudessa, yhä nuoremmassa kumppanissa Ruskavirrassa ja heidän tulevissa pennuissaan. Vihdoin Myrttitassu sai soturinimensä, Myrttiaskel, ja muutti pois parantajan pesästä. Niihin aikoihin hän tutustui myös Tuulihännän puolisokeaan ystävään Mäyräkynteen, joka opetti nuorelle soturille, kuinka elää ilman toista silmää. Myrttiaskel kuitenkin kaipasi isänsä huomiota, eikä Täpläloikkakaan enää ollut hänen pesätoverinsa. Tuulihäntä vakuutti naaraalle, että mikäli isän pennut ja kumppani eivät olisi ongelma, saisi Myrttiaskel taas kaiken huomion. Kuut kuluivat, kun naaras laiminlöi soturintöitään käyttäen silmäänsä verukkeena, ja vietti aikaansa Täpläloikan pesässä. Nuorenparin suhde oli julkinen salaisuus, eivätkä kaikki todellakaan pitäneet sitä sopivana, mutta Myrttiaskel ei välitäänyt. Hän oli saanut Täpläloikkansa, enää hän tarvitsi vain isänsä huomion. Tuulihännän kanssa syntyi suunnitelma, jonka jälkeen nuori oppilaskolmikko emoineen saisivat jatkaa elämäänsä Tähtiklaanissa. Myrttiaskel halusi ‘viettää perheaikaa’ ja aivan vahingossa tönäisi vielä heikot uimarit kuohuvaan veteen aaltojen armoille. Säikähtänyt Ruskavirta loikkasi pentujensa perään ja tyytyväinen Myrttiaskel palasi leiriin. Hän kertoi suru-uutisen näytellen kauhistunutta ja jatkoi elämäänsä nauttien Liekkitähden ja Täpläloikan huomiosta. Valitettavasti naaraan täydellistä elämää ei kestänyt kauaa, sillä ihme oli tapahtunut ja heikko ja läpimärkä Lintutassu palasi leiriin kuoleman partaalla. Täpläloikan hoivatessa nuorta naarasta hän kertoi parantajalle, kuinka Myrttiaskel oli surmannut nuoren oppilaan perheen. Kumppaninsa raakuutta säikähtänyt kolli päätti miettiä, mitä tekisi tiedolla, ja hoivata ensin Lintutassun kuntoon. Myrttiaskel ei kuitenkaan saanut tietää, että Täpläloikka tiesi. Mikään ei kuitenkaan saanut parantajan rakkautta sammumaan, ja pian Myrttiaskel odottikin kollin pentuja. Liekkitähti piti huolta tyttärestään, jonka synnytys lähestyi päivä päivältä. Muutamaa päivää ennen synnytystä hän kuoli kumppaninsa Täpläloikan myrkyttämänä, koska kolli ei sittenkään kestänyt olla murhaajan kumppani.

  Muuta:
  Puolisokea
  Kaipaa yhä Täpläloikkaa
  Syyttää Lintukukkaa kuolemastaan ja uskoo, että ilman tätä hän olisi voinut elää pitkän elämän kumppaninsa ja pentujensa rinnalla
  Ei varsinaisesti omannut ketään ystäviä eläessään, vaan nautti isänsä ja kumppaninsa seurasta
  Kaipaa oppilaita elävien maailmasta: kysele chatissa jos sinulla on mielessä sopiva kissa
  Liekkitähti oli päällikkö ennen Kirkastähden edeltäjää

  Tapetut kissat: Ruskavirta, Piikkitassu, Kettutassu (aiheutti)

  Ropettaja: Tähtikissa

  Tykkää

 18. Nimet.Roihupentu,Roihutassu,Roihusilmä (Vaihoin sen koska Liekkihäntä)

  Sukupuoli.Kolli

  Klaani.Huomenklaani (ofc)

  Tuleva arvo.Soturi
  Vanha arvo.Pentu

  Mestari.Viimaliekki

  Ulkonäkö.Roihutassulla on mustavalkoinen turkki hän on hoikka ja nopea.Roihutassulla on kirkkaan oranssit silmät ja hänen katseensa näyttää roihuavalta tulelta

  Luonne.
  Roihutassu on rohkea ja ystävällinen.Hän on täysi vastakohta veljeensä Liekkitassuun.Roihutassu käyttäytyy viisaasti monessa asiassa Roihutassu on myös yleensä iloinen ja tosi positiivinen.

  Sukulaiset.
  Emo.Heinäturkki
  Isä.Tuiskunaama
  Veli.Liekkitassu

  Taidot.
  Kiipeily+
  Uinti-
  Saalistus+
  johtaminen+
  Keskittyminen+
  Yrttienkeruu-
  Taistelu+- (eli joskus miinusta ja joskus plussaa)
  Nopeus+
  Pimeän puolen estäminen+
  Parantaminen-
  On liian ystävällinen (Se on miinusta)
  Ystävät.Sydäntassu

  Menneisyys.Roihutassu syntyi Heinäturkille ja Tuiskunaamalle Roihutassu oli heti pentuna rohkea ja Innokas.

  Muuta.Rakastaa kokoontumisia ja Puissa kiipeilyä

  Ropettaja.Salamanteri

  Tykkää

 19. Nimet: Usvapentu Usvatassu Usvahohto
  Sukupuoli: naaras
  Klaani: Vesiklaani
  Arvo: pentu
  Tuleva arvo: oppilas soturi
  Vanhat arvot: –
  Mestari: joku kiltti npc
  Ulkonäkö: Usvahohto on kuuro ja sokea. (Aika tärkeää). Tämän silmät ovan siniharmaat ja usvaisen näköiset. Tämän turkki on vaalea ja hento, ja se aaltoilee kauniisti. Muutenkin Usvahohto on pieni ja sirorakenteinen. Tämän pää on pyöreä ja korvat pienet. Tämän kuono ja polkuanturat ovat todella vaaleanpunaiset.
  Luonne: Usvahohto on yksinäinen ja varovainen. Hän voi uppoutua ajatuksiinsa helposti. Usvahohde rakastaa vettä. Tämä on kiltti mutta ei oikein osaa auttaa muita, kun on kuurosokea. Tietää vaistomaisesti asioita, kuten kissojen nimiä ja klaanijärjestelmää.
  Sukulaiset: emo: Kiurukaiku isä: Välkevesi sisarukset: Rämeyö ja Kelohelmi
  Taidot:
  Saalistus: 1/5
  Taistelu 2/5
  Uinti 5/5
  Kalastus 4/5
  Hajuaisti 5/5
  Tasapaino 3/5
  Johtaminen 1/5
  Sosiaalisuus 2/5
  Yrttipää 3/5
  Ystävät: kaikki jotka ovat kilttejä hänelle
  Menneisyys: no hän on pentu
  Muuta: tämän tuoksu on vesiminttu ja lumi
  Ropettaja: 🍏Omppu

  Tykkää

 20. Nimi: Ohdakepentu, Ohdaketassu, Ohdakesydän

  Klaani: Metsäklaani

  Arvo: pentu

  Tuleva arvo : oppilas, soturi

  Mestari : Hehkupyörre

  Ulkonäkö: Ohdakepennulla on kultaiset silmät, valkoista kaulassa, päässä ja vatsassa sirot kasvot sekä oranssi häntä selkä ja tassut, syntyessään lihaksikas.

  Luonne: Ohdakepentu on luonteeltaan kiltti ja ymmärtäväinen, mutta jos häntä ei varoiteta hän voi vaikka ajautua ulos leiristä

  Sukulaiset : Emo Pelkosurma Isä Salamaliekki Sisarukset : Ohrapentu, Orkideapentu ja Oravapentu

  Ystävät Orkideapentu

  Taidot: saalistus+
  jäljittäminen+
  Taistelu-
  Johtaminen-

  Menneisyys ei ole edes syntyny vielä 😀

  ropettaja: Varjokynsi

  Kuva
  tähtis dodock tai mistle piirtää

  Tykkää

 21. Nimi.Liekkihäntä
  Kaikkinimet.Liekkipentu,Liekkitassu,Liekkkihäntä
  Asema.Soturi
  Vanha asema.Pentu,Opppilas
  Tuleva asema.ei ole
  Haave.Päästä kouluttamaan oppilasta
  Klaani.Huomenklaani
  Sukupuoli.Kolli
  Perhe;
  Emo.Heinäturkki
  Isä.Tuiskunaama
  Veli.Roihuhäntä
  Yksityiskohtainen kuvaus. Liekkihäntä on Oranssi kolli jolla on Tummenpia raitoja turkissaan ja Vihreät silmät.Hänellä on myös vahvat jalat joilla on helppo taistella.Liekkihännällä on myös naarmu otsassa.
  Mestari.Hilsejuoksu
  Ystävät.Mehiläiskarva,Variskynsi
  Kumppani.Yöhuuhkaja
  Luonne.Liekkihäntä epäröi monessa asiassa.Hän on jatkuvasti ihastunut muihin kissoihin.Mutta Liekkihäntä on älykäs ja Vilkas.
  Taidot. (mitä enemmän viivoja sitä parempi hän on niissä)
  Metsästys\
  Taisteleminen\\\\
  Nopeus\\
  Yrttien kerääminen\
  Leikkiminen\\\\
  Puissa kiipeily\\
  Johtaminen.hän ei osaa johtaa
  Keskittyminen.\
  Kalastus\
  Uiminen\\

  Menneisyys. Syntyi Heinäturkille veljensä Roihuhännän kanssa.Oppilaana Liekkihäntä
  alkoi tuntea outoa jatkuvaista rakastumisen voimaa.Kuitenkin Liekkihäntä jatkoi elämäänsä yrittäen päästä eroon tunteesta.(Mutta ei kyllä päässyt)

  Muuta.Rakastaa taistelua ja Leikkimistä

  Ropettaja.Salamanteri

  Tykkää

  1. Eiku siis Nimi on tällä hetkellä Liekkitassu Ja Menneisyys. Oli Pentuna
   Ja tuleva arvo on Soturi

   Tykkää

 22. Nimet: Ohrapentu, Ohratassu, Ohralaulu
  Sukupuoli: Naaras
  Klaani: Metsäklaani

  Arvo: pentu
  Tulevat arvot: oppilas, soturi
  Vanhat arvot: –
  Mestari: eipä ole väliä

  Ulkonäkö: Ohralaulun oranssin ja valkoisen kirjava turkki on melko lyhyttä, paitsi kaulan kohdalta, jossa turkki on pidempää ja paksumpaa. Naaraan vatsa, tassut, korvat ja hännänpää ovat valkoiset, ja loppu turkki onkin sitten kellanpunaista, jossa on vielä tummempia, rusehtavia kohtia. Kaulan paksumpi turkki, ‘kaulus’, on vaaleanoranssi. Ohralaulun keho on keskikokoinen ja hyvin sulava. Hän ei ole kovinkaan nopea tai ketterä, mutta lihaksia löytyy. Kissalla on kauniit vihreät silmät, ja terävät kynnet.
  Luonne: Ohralaulu ei pelkää taistelua, muiden kissojen tappamista tai johtopaikan ottamista. Hän tykkää olla huomion keskipisteenä ja pitää huolta siitä, että hänen äänensä tulee kuuluville. Vaikka tuo saattoi kuulostaa itsekkäältä, Ohralaulu on aina muiden puolella ja on hyvin äidillinen ja huolehtiva ystäviään ja sisaruksiaan kohtaan. Hän on hyvin itsevarma eikä hermoile mistään melkein koskaan. Tämä saattaa koitua ongelmaksi, sillä välillä naaras saattaa aliarvioida jonkun tilanteen tai vastustajan. Ohralaulu on melko kapinallinen ja tykkää koetella rajoja. Hän uskoo Synkkään Metsään.

  Sukulaiset:
  Emo: Pelkosurma
  Isä: Salamaliekki
  Ottoemo: Pimeysjoki
  Veljet: Orvokkipentu, Ohdakepentu ja Oravapentu
  Puolisisarukset: Susipentu, Saniaispentu ja Nokkospentu

  Ystävät: sisarukset, Pelkosurma ja Pimeysjoki

  Taidot:
  + voimakkuus
  + taistelu
  + metsästäminen
  – ketteryys
  – aliarvioiminen
  – kapinallisuus

  Menneisyys: Syntyi Pelkosurmalle vahinkona, ja Pelkkis ja Pimme kasvattaa hänet ja veljensä.

  Muuta: Ohralaulu pitää Pelkosurmaa ja Pimeysjokea molempia yhtä lailla emoinaan ja kutsuu heitä molempia emoiksi, eikä oikeastaan edes ajattele, että hänellä pitäisi olla isä.

  Ropettaja: Mistle

  Kuva: https://aijaa.com/q9caGb (mun itseni piirtämä)

  Tykkää

 23. //Viekut ei toimi Umbrellalla, joten lähetin hänen puolestaan//

  Hahmon nimi: Kielo

  Sukupuoli: Naaras

  Klaani: Kulkukissa

  Arvo: Soturin ikäinen

  Ulkonäkö: Kielo on vitivalkoinen ja sen silmät ovat punaiset. Kielo on siis albiino kissa. Kielon turkki on lyhyt ja todella siisti. Kielo on keskikokoinen kissa. Hänen anturat ja nenänpää, sekä korvien sisälmykset ovat vaaleanpunaiset. Kielon lavassa on kolme viiltoa, jotka hän on saanut siskoltaan. Vaikka Kielo onkin täysin valkoinen, hänen tassunsa on silti usein punertavat. Verestä.

  Luonne: Kielo on hieman psykopaatti ja hän nauttii yli kaiken tuhosta, tappamisesta, sekä veren vuodattamisesta. Kuoleman partaalla oleminen on hänelle yhtä ihanaa kuin toiselle rakkaus tai ilo. Hän ei tunne surua, eikä katumusta. Kielon ääni on usein maltillinen ja ylirauhallinen. Se saa vastustajan veret seisautumaan. Kielo ei usko mihinkään kuoleman jälkeiseen elämään. Hän ei luota muihin kissoihin, eikä kukaan hänen vielä tapaamansa ole ollut luottamuksen arvoinen (Kielon mielestä).

  Sukulaiset: Tappanut oman äitinsä ja isänsä, sekä pentuetoverit

  Taidot:
  +Taisteleminen
  +Saalistaminen
  +Ympäri puhuminen
  +Uhkailu ja kiristäminen
  -Uiminen
  -Ylimielisyys
  -Sosiaalisuus

  Ystävät: Ei luota muihin kissoihin

  Menneisyys: Kielo on tappanut perheensä vailla katumusta. Hän uskotteli itselleen, että se oli ensimmäinen koetus raa’asta maailmasta. Kielo jätti viimeiseksi siskonsa, joka oli heistä heikoin. Sisko Lootus pisti vastaan ja raapaisi häntä lapaan. Siitä jäi ikuinen arpi, kolme viiltoa. Kielo kuitenkin voitti pienemmän. Hän pakeni pois vanhan kotinsa luota ja asettui klaanien alueille asumaan. Siellä hän on oppinut metsästämistä ja hengissä pysymistä. Hän uskoo elämäntehtäväkseen muiden kiduttamisen.

  Muuta: Ei halua pentuja ja jos joskus hankkii niitä hän jättää ne yksin elämään tai vain tappaa ne.

  Ropettaja: Umbrella

  Kuva: Sivuille jos piirrän tai löydän sopivan

  Tykkää

 24. Nimet: Oravapentu, Oravatassu, Oravatoive
  Sukupuoli: Kolli
  Klaani: Metsäklaani
  Arvo: Pentu
  Tulevat arvot: Oppilas, soturi
  Mestari: Toiveena olisi, että mestari ei olisi kovin ilkeä. Vaikka Sammalraita, Vihasilmä tai joku nuori soturi. Liittynyt mestari olisi myös kiva, mutta NPC-mestarikin käy.
  Ulkonäkö: Oravatoiveen turkki on punertavanruskea, jossa on tummempia raitoja. Vatsassa sekä kaulassa on valkoista. Vasen etutassu on lähes täysin valkea. Turkki on pitkää, etenkin hännässä, joka on pitkä ja hieman pörröinen. Pitkät kynnet ovat terävät ja väriltään vaaleat. Jalat ovat vahvat, mutta melko lyhyet. Polkuanturat sekä nenä ovat mustat. Viikset ovat melko tavallisen mittaiset. Silmien värinä toimii tummansininen. Korvat ovat melko suuret ja haavoittuvaiset. Oravatoive on erittäin pienikokoinen ja näyttää soturinakin hieman pentumaiselta.
  Luonne: Ujo ja hiljainen. Puhuessaan saattaa änkyttää. Rakastaa oppia uutta eikä ole ollenkaan kunnianhimoinen. Varovainen. Huono johtamaan ja päättämään. Ystävien seurassa puhuu hieman, mutta jos mukana on joku vähänkin tuntematon, Oravatoive pysyy yleensä hiljaa. Jos häneltä kysytään jotain, hän vastaa mielellään, jos tietää vastauksen. Uskollinen Metsäklaanille, vaikka salaa haluaisi, että se olisi edes hieman ystävällisempi. Osaisi olla ihan hyvä isä ja uskoo Synkkään Metsään.
  Sukulaiset: Vanhemmat: Pelkosurma ja Salamaliekki, sisarukset: Ohdakepentu, Oksapentu ja Ohrapentu, puolisisarukset: Susipentu, Saniaispentu ja Nokkospentu.
  Taidot:
  + Kiipeily
  + Tasapaino
  + Hyppääminen
  + Metsässä metsästäminen
  +/- Taistelu
  – Muualla kuin metsässä metsästäminen
  – Johtaminen
  – Uusiin kissoihin tutustuminen
  – Suurelle joukolle puhuminen
  Ystävät: Pentuetoverit
  Ropettaja: Apila

  Tykkää

 25. Hahmon nimet: Kuolonmarja, Kuolema, Kuolontuoja, Kuolemakorppi

  Sukupuoli: naaras

  Klaani: –

  Tuleva klaani: Kyyn jengi, joku klaani

  Arvo: kulkukissa

  Tuleva arvo: jäsen, soturi

  Vanhat arvot: –

  Mestari: Isla (epävirallinen)

  Ulkonäkö: Kuolemakorppi on keskikokoinen naaras, jolla on pitkät ja paksut karvat. Naaraan oikea puoli on musta ja vasen valkoinen. Lisäksi hänen oikea etutassunsa on valkoinen ja häntä musta. Hänen silmänsä ovat siniset ja nenä ja polkuanturat vaaleanpunaiset, paitsi mustan tassun polkuanturat ovat mustat. Vanhempana vahvistaa kyntensä koiran kynsillä.

  Luonne: Kuolemakorppi on todellakin vaikea persoona. Hän ei luota kehenkään. Vähäpuheinen, silloin kun puhuu, puhuu mitä sattuu, eikä mieti sanomiaan, ja pahoittaa helposti muiden mielen. Ei koe nautintoa, mutta ei myöskään pelkoa tai ahdistusta. Ainoa asia, joka tuo pienintäkään nautinnon hiventä, on tappaminen ja veri. Naaras kuulee päässään ääniä, jotka antavat hänelle ohjeita ja kritisoivat häntä. Elämäntavoite hänellä on aiheuttaa muille mahdollisimman paljon kärsimystä ja olla syy kaaokselle. Ei usko voivansa kuolla, eikä usko mihinkään kuolemanjälkeiseen elämään. Ei omaa minkäänlaista halua saada kumppania tai pentuja. Ei varsinaisesti pidä ohjeiden kuuntelusta, mutta jonkun toisen ohjeiden mukaan toimiminen on yllättävän rauhoittavaa, tästä syystä pysyi Kyyn jengissä. Kuolemakorppia on vaikea tulkita ulospäin, eikä kukaan tiedä hänen aikeitaan, ei edes hän itse. Naarasta ei kiinnosta, mitä muut hänestä ajattelevat. Naaras näkee vain itsensä eikä hänen omakuvaansa mahdu muita, vain hän hallitsemassa kaikkia lähialueen kissoja. Kasvaessaan hän ei oikein enää erota, mikä on totta ja mikä kuuluu vain oman pään sisällä. Vajoaa omaan itseensä ja ääniin päänsä sisällä vanhetessaan yhä enemmän. Vaikuttaa pelottavalta ja mystiseltä ulospäin.

  Sukulaiset: vanhemmat Kultatähti & Pihlajakynsi, sisarukset Uhritassu, Valhetassu ja Leijonatassu, ottoemo Isla

  Taidot: Kuolemakorppi on tappavan tarkka taistelija ja kelpo saalistaja pitääkseen itsensä hengissä. Hän kykenee hiipimään hiljaa. Kiipeilyssä ja uimisessa hän on keskiverto, kalastus ei ole hänen juttunsa. Sosiaalisia taitoja häneltä ei löydy ollenkaan.

  Ystävät: ei ole

  Menneisyys: Kasvatusta ei voi kutsua mitenkään parhaaksi. Kuolonmarja syntyi sisarustensa kanssa Metsäklaanin reviirin rajalle, mutta hukkui pimeässä yössä. Kultamyrsky vei leiriin kolmen pentunsa lisäksi Islan pennun, ja Isla taas otti Kuolonmarjaksi nimeämänsä pennun hoitoonsa. Kuolonmarja opetettiin uskomaan, että kaikki heikot pennut ympäri metsää jätettiin metsään. Se opetus jäi Kuolonmarjan alitajuntaan, ja ottoemonsa opetuksella hän opiskeli vahvaksi taistelijaksi ja loistavaksi saalistajaksi. Seitsemän kuun ikäisenä hän koki olevansa valmis ja tappoi Islan tämän nukkuessa, ajautuen lopulta Kyyn jengiin. Hän myös vaihtoi Kuolonmarja-nimensä pelkkään Kuolemaan, vaikka häntä kutsuttiinkiin myös Kuolontuojaksi. Naaraasta tuli yksi Kyyn luottotappajista. Naaras haastoi jo vanhaksi käyneen Kyyn tullakseen johtajaksi, mutta lauma ei hyväksynyt sitä ja Kuolema joutui häädetyksi. Seuraava kohde hänellä oli metsän klaanit, joita hän ensin seurasi sivusta vaihtaen itselleen klaaninimen Kuolemakorppi. Sittemmin naaras liittyi klaaniin ainoana tavoitteenaan tuhota ne.

  Muuta:
  -vibes biisi: Ring X Ring – Billlie, vähän myös Snake – Medusa ja Hip – Mamamoo
  -kärsii jonkinasteisesta skitsofeniasta
  -chat-lempinimi Korpse; -korppi loppuliitteenä ja Corpse tarkoittaa ruumista
  -omaa koko elämänsä ajan mieltymyksen ’pahoihin’ nimiin ja etuliitteisiin, Paholais-, Kirous-, Tappaja-, Arpi-, Kuolema-, Veri- tai Viilto-etuliite kuulostaa hänestä yhtä kauniilta kuin Ruusu- tai Täplä- jostakusta toisesta.

  Ropettaja: Tähtikissa

  Kuva: tulee sivuille

  Tykkää

 26. Nimi: sara, saraloiste
  Sukupuoli: naaras
  Klaani: erakko, kultaheimo
  Arvo: erakko
  Tuleva arvo soturi, kunigatar, erakko
  Mestari: joku liittynyt opettaisi sitä??
  Ulkonäkö: saraloisteen turkki on vaaleanharmaa jossa siellä täällä on sinertäviä läiskiä. Häntä on todella pitkä ja pörröinen. Silmät ovat täysin siniset.naarasta voi sanoia oppilaaksi soturina pien kokoisuutensa takia. Koko turkki on todella rähjäinen ja takussa.naaras näyttää heikolta mutta sissimmässään on vahva.

  Luonne:naaras ärsyyntyy helposti minkä näkee sisältä ja ulkoa päin. Sisarensa tavoin vauhdissa eikä jää miettimään tarkkaan.todella vallanhimoinen ja koittaa saada koko ajan valtaa. Tuntemattomien/ puoli tuttujen kanssa epäilyttävä ja hyökkääväinen.tuttujen kanssa ilonen j a reipas.
  Sukulaiset: emo&isä:tuntemattomat.
  Sisko: loiste
  Ystävät: loiste
  Taidot:
  +metsässä saalistaminen
  =taisteleminen metsässä
  -taistelu Nummella
  =saalistus Nummella
  Muuta: –
  Ropettaja:Usvis

  Tykkää

 27. Nimi: Kaaospentu, Kaaostassu. Kaaoskuiskaus
  Sukupuoli: Kolli
  Klaani: Vesiklaani

  Arvo:Oppilas
  Mestari: Npc , joka kuolee että Rämeyö pääsee tilalle.
  Vanhat arvot :Pentu
  Tulevat arvot: Soturi…?

  Ulkonäkö: Kaaoskuiskaus on keskikokoinen, hiukan hontelon oloinen kolli, jolla on kylmänsiniset silmät. Turkki on haalean harmaata, turkin väri tummenee jalkoihin mennessä. Kollilla on myös tummemman harmaita pilkkuja ympäri kehoaan. Karva on lyhyttyttä, mutta tiivistä, jolloin uiminen ei ole niin kylmää. Häntä on keskipitkä,ja suhteellisen ohut. Hännänpäässä karvat sojottavat sinne tänne kuin piikit. Kasvot ovat pyöreähköt, ja korvat pienet ja pyöreät. Toinen (oikeanpuolimmainen) korvista on taipunut ”luppamaiseksi” kuin joillain koirilla. Viikset ovat vaaleat. Anturat ovat vaaleanpunaiset ja niissä on tummempia laikkuja. Kynnet ovat vaaleat. Nenä on vaaleanpunainen.

  Luonne: Kaaoskuiskaus ei oikein itsekkään tiedä, minkälainen hän on. Hänen mielensä saattaa heilua todella kiivaaseen tahtiin. Joskus tuo tuntee olevansa maailman herra, ja on tuolloin töykeä ja itsekäs, kun taas yhtäkkiä hän saattaa tuntea itsensä riittämättömäksi ja epäonnistukneeksi. Tuo ihannoi suuria johtajia, ja haluaisi itsekkin saada johtaa omaa klaaniaansa. Kollin on vaikea tehdä päätöksiä, ja ne ovat usein impulsiivisia ja epävakaita. Kaaoskuiskaus pelkää jäävänsä hylätyksi jälleen, ja siksi haluaa miellyttää muita. Hän myös stressaantuu helposti. Hän haluaa esittää vahvaa, ja piilottelee tunteitaan useimmiten muilta. Siitä soturinimen loppupäätekkin tulee. Muihin luottaminen on tuolle hankalaa ja suhteet ovat useimmiten epävakaita.
  Tuo uskoo ”muodon vuoksi” tähtiklaaniin. Kaaoskuiskaus ei ehkä ole uskollisin kissa klaanissa, vaan arvostelee joskus mielessään (ja joskus ääneenkin.) päällikön tekemiä päätöksiä.

  Sukulaiset:
  Isä: Pöllöviiksi (Huomenklaani)
  Emo: Sorasilmä (Vesiklaani)

  Ystävät: Ei ole ainakaan vielä.

  Taidot:
  + Uiminen, jossa Kaaoskuiskaus on hyvä.
  + Hyvä hajuaisti
  +Osaa hypätä korkealle

  -Stressaantuu helposti
  -Taistelu, koska saattaa joutua paniikkiin yrittäessään taistella.

  Menneisyys: Olipas kerran eräs pariskunta, johon kuului huomenklaanilainen Pöllöviiksi ja vesiklaanilainen Sorasilmä. Nuo olivat rakastuneita, mutta epäonnekseen Sorasilmä päätyi raskaaksi. Sorasilmä ei olisi halunnut edes poikasia ja suutuspäissään pisti välit poikki Pöllöviikseen. Kun tuo pentu, tuleva kaaospentu syntyi, nimesi tuo poikansa ärtyyntyneenä Kaaospennuksi, joka ”tulisi vain aiheuttamaan harmia.” Sorasilmä Kaaospennun aikana pentutarhssa oli kiinnostunut enemmän muiden pennuista, ja joskus ei päästänyt Kaaospentua edes nukkumaan viereensä. Tuo aina tiuski pojalleen ja haukkui tuota ”nulikaksi”. Kasvattuaan hiukan Kaaospentu yritti ottaa etäisyyttä emoonsa, ja tyytyi olemaan yksin piilossa muilta. Kun tuo yritti selittää emonsa käytöstä, kukaan ei uskonut, koska ”Sorasilmähän on oikein herttainen ja varmastikin täydellinen emo sinulle!”. Kaaoskuiskaus janoaa emolle kostoa, ja hän lupaa itselleen maksaa tuon kärsimykset takaisin.

  Muuta: Rakastan Kaaoksen enkunkielistä nimeä (Chaoswhisker), harmi ettei tää oo enkunkielinen rope kräähh..Ja sitä että tää rikkoo mun hienon H-kolmikon.

  Ropettaja: Dodock

  Tykkää

 28. Hahmojen nimet: Kiilutassu (Kiilulehto), Kiilatassu (Kiilaturkki), Kalvotassu (Kalvokirjo)

  Sukupuoli: Kiilutassu on naaras, Kiilatassu ja Kalvotassu ovat kolleja

  Klaani: Huomenklaani

  Arvot: Oppilas (-tassu)

  Tuleva arvo: Soturi

  Vanhat arvot: Pentu (-pentu)

  Mestari: ?

  Ulkonäkö:

  Kiilutassu: Kiilutassulla on hieman punertavan ruskea turkki, joka loistaa auringon valossa. Hänen silmänsä kiiluvat pimeässä pelottavasti täysin valkoisena, vaikka hänen silmänsä ovatkin kellertävät. Kiilutassu on tavallista isompi kissa. Hänen karvapeite on keskipitkä ja karhea, eikä muutu vedessä herkästi painavaksi.

  Kiilatassu: Kiilatassu on harmaa-ruskea turkkinen kolli, jonka karva on keskipitkää ja siistiä. Kiilatassu voisi pärjätä uimisessa, mutta inhoaa vettä niin paljon ettei ole viitsinyt testata. Kiilatassun silmät ovat ruskeanvihreät ja todella kapeat, mutta isot. Kiilatassun korvat ovat aika isot ja tylpät. Hänen häntänsä on taasen lyhyt ja pörröinen.

  Kalvotassu: Kalvotassu on tummanruskea raidallinen, jonka alus väri vaaleampi ruskea. Sillä on meripihkanväriset silmät ja helposti takkuuntuva pitkä karva. Kalvotassu on tavallista pienempi kissa, mutta karvat saavat sen näyttämään isommalta. Pörröisen hännän karvat sojottavat usein minne sattuun.

  Luonne:

  Kiilutassu on ystävällinen, mutta myös itsepäinen ja junkura. Hän osaa olla kohtelias, mutta usein hänen puheensa on määräilevää. Kiilutassu on hieman kunnianhimoinen hyvällä tavalla. Hän rakastaa uimista ja on siinä todella hyvä.

  Kiilatassu rakastaa paljon itsepäisyyttänsä ja se onkin hänen paras luonteenpiirteensä, jos hän saisi valita. Muiden mielestä hänen ystävällisyys ja epäitsekkyys ovat hänen parhaita luonteen piirteitä. Kiilatassu rakastaa kaikkea yksityiskohtia, joten hän onkin “pilkunviilaaja” emonsa ja isänsä mielestä.

  Kalvotassu on hiukan arvaamaton. Yleensä hän on rauhallinen, mutta kiihtyessään itsepäinen. Erittäin pitkävihainen. Saatta vihata jotain jopa vuosia. Hän ylpeilee rohkeuttaan määräillä tositilanteissa. Hän on silti rakastavainen eikä vaihtaisi pentuetovereitaan mihinkään. Toisinaan saattaa lipsauttaa, että toivoisi ettei Kiila- ja Kiilutassu olisi samassa klaanissa.

  Sukulaiset: Äiti: Tuulisade, Isä: Punavarjo, Sisarukset: Kalvotassu, Kiilatassu ja Kiilutassu ovat samasta pentueesta.

  Taidot:

  Kiilutassu:
  +Taistelutaidot
  +Kunnianhimoisuus
  +Uiminen
  -/+Ystävällisyys
  -Määräilevyys
  -Itsepäisyys

  Kiilatassu:
  +Muisti
  +Avuliaisuus
  +/-Saalistus
  -Taisteleminen
  -Kiipeäminen

  Kalvotassu:
  +Rakastavaisuus
  +Saalistaminen
  +/-Määräily
  -Kiihtyvyys
  -Pitkävihaisuus

  Ystävät: –

  Menneisyys: Oppilaiden elämässä ei ole vielä tapahtunut mitään dramaattista.

  Muuta:

  Ropettaja: Umbrella (Kiilutassu), Oona (Kiilatassu), Moonzku (Kalvotassu)

  Tykkää

  1. hyväksytty! Kiilutassun mestari on Ratamoturkki, Kiilatassun Haikaralento ja Kalvotassun Takiaisturkki!

   Tykkää

 29. Hahmon nimet:
  Pääskypentu, Pääskytassu, Pääskysydän

  Sukupuoli:
  Kolli

  Klaani:
  Vesiklaani

  Arvo:
  Pentu

  Tuleva arvo:
  Oppilas, soturi

  Vanhat arvot:

  Mestari:
  Unikkomarja

  Ulkonäkö:
  Vihreäsilmäinen, tummanruskea kolli. Häntänsä päässä on ihan pieni miltei huomaamaton valkoinen piste. Pitkät viikset, jotka ovat kaikki hiukan mutkalla. Hiukan pyöreä pää.

  Luonne:
  Näsäviisas, mutta halutessaa myös kohtelias. Uskollinen klaanilleen. Oikeille ystäville hän uskaltaa viisastella. Jälkiviisaus kuuluu myös hänen tapoihinsa,   

  Sukulaiset:
  Sisaruksia on Tuli- ja Kuoriaispentu. Vanhemmista ei mitään hajua mulla.

  Taidot:
  + Ystävien hankkiminen
  + Saalistus
  – Taistelu
  – Yrttitieto

  Ystävät:
  Pentuetoverit ja muut pennut.

  Menneisyys:
  Syntyi klaaniin.

  Ropettaja:
  Moonzku

  (Adoptoin tän aika vasta, nyt on sitte sivutki sille🤣)

  Tykkää

 30. Nimi Varjokynsi
  Sukupuoli : kolli
  klaani Synkkä Metsä
  Arvo : soturi
  tuleva arvo –
  vanha arvo :oppilas
  mestari –
  Ulkonäkö : varjokynsi on lihaksikas pitkäkarvainen savun musta kolli, jolla on raitoja ja tuuhea ja pitkä häntä
  luonne: varjokynsi on melko tottelematon, hyvin aggressiivinen ja uhkarohkea.
  sukulaiset : syntyi yksin kadonneelle emolle ja isälle.
  ystävät : ei ketään
  taistelu++
  metsästys+
  uskollisuus-
  tottelevaisuus –
  ketteryys+
  keskittyminen+
  menneisyys : Varjokynsi hylättiin noin 6 kuun ikäisenä, päätyi metsään otettiin metsäklaaniin ja kuoli 76 kuisena vakavaan vatsavammaan
  muuta: päätyi synkkään metsään
  ropettaja : varjokynsi

  Tykkää

  1. hyväksytty! kirjoita ensimmäinen tarina kuukauden sisään, sen jälkeen hahmo lisätään sivuille. Tervetuloa!

   Tykkää

 31. Nimi varjokynsi sukupuoli kolli klaani : synkkä metsä (haluun synkkään metsään se on mun lemppari ikä : 76 kuuta, varjokynsi on pitkäkarvainen savun musta kolli, jolla on raitoja ja tuuhea pitkä häntä. yliluonnollisen hyvä taistelemaan, pitkät kynnet (ei yhtä pitkät kuin tiikeritähdellä)ketterä ja nopea mestari: kouluttautui synkässä metsässä ei pidä kenestäkään ei edes ystävänä emo ja isä tuntemattomat jättivät hänet 4kuun ikäisenä. ei tottele ketään : luottaa pettämättömiin taistelu kykyihinsä. uskoo silti synkän metsän kissoihin. ropettaja :varjokynsi

  Tykkää

 32. Nimet: Rottapentu, Rottatassu, Rottahäntä

  Sukupuoli: Naaras

  Klaani: Metsäklaani

  Arvo: Nuori soturi

  Tuleva arvo: ?

  Vanhat arvot: –

  Mestari: –

  Ulkonäkö: Tummanharmaa, hieman ruskehtava turkki. Turkki on keskipitkä, mutta siitä huolimatta usein takussa. Harmaat, usein ilmeettömät silmät ja pitkä laiha häntä. Korvat ovat pienet ja viikset pitkät. Rottahäntä on kitukasvuinen ja siksi muita hieman pienempi.

  Luonne: Hiljainen ja tottelevainen. Puolustaa omiaan, mutta on silti varovainen tuttujen seurassa. Välttelee kontakteja klaanin ulkopuolisiin kissoihin. Mutta osaa pakon edessä puhua sivistyneesti ja hienotunteisesti. On usein keskittynyt ja ajatuksissaan. Erittäin pelokas. Rakastavainen perheejäseniin. Osaisi olla emo.

  Sukulaiset: Emä ja isä hylänneet ja kukaan ei tiedä heitä.

  Ystävät: Ei omista todellista ystävää ja on yksinäinen.

  Taidot:

  +Tottelevaisuus
  +Uskollisuus
  +Keskittyminen
  +Ketteryys

  -Hiljaisuus
  -Pelokkuus
  -Taisteleminen

  Menneisyys: Hylätty ja hänet otettiin Metsäklaaniin. Hänelle annettiin haukkumanimi Rotta ja hän yrittää pärjätä toivottoman elämänsä loppuun.

  Muuta: Haluaisi pentuja

  Ropettaja: Umbrella

  Tykkää

  1. ei hyväksytty
   – Soturinimi varattu Synkkäsielun ja Kostotähden pojalle ja Kettusydämen veljelle Rottahännälle
   – Täällä voi aloittaa vain pennusta tai oppilaasta

   Tykkää

   1. Okei, no voisin alottaa myös oppilaasta ja nimi vois olla Rotkopentu, Rotkotassu, Rotkoturkki🙃

    Tykkää

 33. Hahmon nimet:
  Kaarna (pentu, soturina korva)

  Sukupuoli:
  Naaras.

  Klaani:
  Huomenklaani

  Arvo:
  Kotikisu

  Tuleva arvo:
  Pentu

  Vanhat arvot:

  Mestari:

  Ulkonäkö:
  Valkoinen pitkäturkkinen naaras, jonka silmät ovat siniset. Häntä lähes olematon.

  Luonne:
  Ujo, pelkää kuolemaa, eikä koskaan haluaisi nähdä kenenkään kuolevan. Muuten ystävällinen, mutta vihaiset kissat saavat hänetkin ärtyneeksi.

  Sukulaiset:
  Ei ole.

  Taidot:
  Osaa kiivetä puuhun.

  Ystävät:
  Kaikki jotka ovat kilttejä hänelle.

  Menneisyys:
  Hänen äitinsä kuoli heti hänen synnyttyä. Hän lähti vaeltelemaan ja eksyi.

  Muuta:
  Rotta puraisi hännän melkein kokonaan katki. Sen lisäksi hän on kuuro.

  Ropettaja:
  Moonzku.

  Tykkää

  1. Luonteeseen vielä lisäystä;

   Ujo, pelkää kuolemaa, eikä koskaan haluaisi nähdä kenenkään kuolevan. Muuten ystävällinen, mutta vihaiset kissat saavat hänetkin ärtyneeksi. Kun hän on ärtyinen, häntä ei saa helpolla takaisin omaksi, rauhalliseksi itsekseen. Jos hänelle läheinen kissa kuolee, häneltä menee ruokahalu täysin. Silloin hän haluaa rauhaa, eikä edes päällikön sanat rauhoita tarpeeksi.

   Ps. Ei usko, eikä tule koskaan uskomaankaan Tähtiklaaniin.

   Tykkää

 34. Ainiin tää unohtui tosta Kerkän hakemuksesta, lisää Ulkonäkö -kohtaan: Kerkkäsavun silmät ovat havunvihreät, ja ne ovat hieman tavallista etäämpänä toisistaan.

  Tykkää

 35. Nimet: Kerkkä, Kerkkätassu, Kerkkäsavu
  Sukupuoli: kolli
  Klaani: ensin erakko, sen jälkeen Kultaheimo

  Arvo: erakko, ikä n. 6 kuuta
  Tulevat arvot: parantajaoppilas, parantaja
  Vanhat arvot: –
  (tuleva) mestari: Jääsielu

  Ulkonäkö: Kerkkäsavun lyhyt turkki on pohjaväriltä vaaleanruskea, ja siinä on tummanruskeita läiskiä. Läiskissä taas on vielä tummempia juovia. Kerkkäsavu on keskikokoinen kissa, jolla on pitkä häntä. Kollin pää ja korvat ovat pienet. Kissan naama on tummempi kuin turkki muuten, ja poskissa ja otsassa on pari raitaa. Kissan leuka on tummanruskea. Nenä hänellä on vaaleanpunainen ja sydämenmuotoinen. Kerkkäsavun viikset ovat ohuet ja huomaamattomat.
  Luonne: Kerkkäsavulla on melkolailla ristiriitainen luonne. Hän ihannoi raakaa voimaa ja pahoja kissoja, mutta itse on hiljainen ja auttavainen. Kerkkäsavu ei tykkää olla suuressa porukassa, vaan hänen lempihetkiään ovat sellaiset, joissa hän saa istuskella ja haaveilla itsekseen. Kolli on aina ensimmäisenä auttamassa muita ihan pyytämättäkin. Hän uskoo vahvasti Synkkään Metsään ja aistii pimeyden ja pahuuden kissojen ympärillä. Kerkkäsavu ei ole ollenkaan kunnianhimoinen, mutta hänen mielestään mikään ei ole upeampaa kuin joku sydämetön, ilkeä ja kunnianhimoinen murhaajakissa.

  Sukulaiset:
  Emo: Sokeri, kuollut hirviön alle
  Isä: ei tietoa
  Sisarukset: ei tietoa

  Taidot:
  + yrtit
  + auttavaisuus
  – saalistus
  – taistelu

  Menneisyys: Kerkkä syntyi kaksijalkalan reunassa, ja eli siellä pentuaikansa emonsa kanssa. Kerkän ollessa 5 kuuta vanha, emo kuitenkin kuoli hirviön alle, ja siitä eteenpäin Kerkkä on elättänyt itseään kaksijalkojen ruoalla, sillä häneltä ei suju saalistus kovinkaan hyvin.

  Muuta:
  Tulevaisuus: Kerkkä tuntee aina vetoa pimeyttä kohtaan, ja salaperäinen pimeys tulee johdattamaan hänet Kultaheimoon, jossa hän tuntee pimeyden läsnäolon vahvana. Kerkkä pyytää päästä parantajaoppilaaksi, ja hänestä tulee Kerkkätassu. Hän uskoo eri paikkaan kuin mestarinsa Jääsielu, ja tästä saattaa koitua ongelmia (????).

  Ropettaja: Mistle

  Kuva: https://aijaa.com/fqJXW0 (itseni piirtämä)

  Tykkää

 36. Nimet: Kirsikkapentu, Kirsikkatassu, Kirsikkahäntä
  Sukupuoli: Naaras
  Klaani: Huomenklaani
  Arvot: Pentu, (nykyinen) Oppilas, Soturi
  Ulkonäkö: Hänellä on vaalean kellanpunainen turkki. Hänen silmänsä ovat vihreät. Hänen hampaansa ja kyntensä ovat hyvin terävät. Hänen häntänsä päässä on punainen läikkä, josta hän sai nimensä.
  Luonne: Hän on ystävällinen ja avulias. Häntä ei kannata suututtaa, sillä hän suuttuu kunnolla. Hän noudattaa soturilakia ja jos hän rikkoo sitä, siihen on hyvä syy. Hän on myös hieman unelias.
  Sukulaiset: Emo: ?? Isä: ??
  Taidot:
  Juoksu+
  Uinti-
  Saalistus+
  Taistelu+
  Yrttien keräys-
  Kiipeily+
  Muuta: Hän haluaisi pentuja.

  Tykkää

  1. hyväksytty! ottoemona toimii Ruusuturkki. Kirjoita ensimmäinen tarina kahden viikon sisään, lisätään klaaniin sen jälkeen

   Tykkää

 37. Nimet: Hunajatassu, -loiste

  Skpl: Naaras

  Klaani: Laaksoklaani

  Arvo/Ikä: Oppilas, 7 kuuta

  Tulevat arvot: Soturi

  Mestari: Ei vielä tiedossa/hau’ssa

  Ulkonäkö: keskikokoinen kermanvaalea naaras, jonka selässä on leopardi -kuviota ja ruskeita pisteitä kasvoissa. Keskipaksu turkki, lyhyt, ja tuuhea pitkä häntä. Mustat korvan päät, sekä tummempi kuonon pää.

  Luonne: innokas, mutta ymmärtäväinen ja mukava. Rakastaa metsästää ja juosta ”vapaana”. Ei halua muistutuksia menneestä tai perheestään (vanhemmat murhattu), sillä luonne muuttuu täysin ja sitten Hunajatassu/loiste saattaa olla parikin päivää masentunut ja alakuloinen.

  Perhe: Emo: Sinikukka (kuollut), Isä: Salamahäntä (kuollut), Veli: Raitamyrsky.

  Taidot:

  Juokseminen +
  Kanien metsästys +
  Kiipeily -/+
  Ystävien saanti +
  Nopeus +
  Uiminen –
  Johtaminen (ilman paljoa harjoittelua ja valmistautumista) – – –
  Kalan syönti (Hunajatassun (-loisteen) mielipide on 🤮) –

  Menneisyys: Syntyi veljensä Raitapennun kanssa Sinikukalle ja Salamahännälle. Joutui kokemaan suuren menetyksen ihan oppilasajan alussa, molemmat vanhemmat tapettiin. Sen jälkeen on aina masentunut jos heistä mainitaan mitään.

  Muuta: Ajattelee vähän väliä, miltä tuntuisi elää ei-klaanissa. On suunnitellut kerran (tai pari) karkaamista klaanista, ja alkamista kotikisuksi ja kulkukissaksi.

  Lisään ehkä kuvan, jos sellaisen saan tehtyä!

  Ropettaja: Hunaja

  Tykkää

  1. Hyväksytty! Laaksoklaanissa on ylitäyttä, mutta aina pari kissaa mahtuu 😂 Kirjoita ensimmäinen tarina kahden viikon sisään ja tee veljelle npc-hakemus! Mestari on Heinätuuli

   Tykkää

 38. Hahmon nimet: Sadetassu, Sadetaival

  Sukupuoli: Naaras

  Klaani: Laaksoklaani

  Arvo: Oppilas

  Tuleva arvo: Soturi

  Vanhat arvot: Pentu

  Mestari: –

  Ulkonäkö: Sadetassulla on täysin valkea turkki jossa on mustia täpliä, hänen vasen etukäpälä on musta.
  Hänellä on myös vaaleansiniset silmät. Sadetassu on aika pienikokoinen ja hoikka mutta silti yllättävän vahva.

  Luonne: Sadetassu on itsepäinen, töykeä ja äkkipikainen, tosin ”kovan” kuoren alla on herttainen ja ystävällinen nuori naaras.

  Sukulaiset: –

  Taidot: +Taistelutaidot, +saalistus, +hiipiminen, -uiminen, -parantajan taidot, -kömpelö kiipeämisessä

  Ystävät: –

  Menneisyys: –

  Muuta: –

  Ropettaja: Moonlight

  Tykkää

  1. muuten hyväksytty, mutta Huomenklaanissa on jo Sadetassu, ja täällä mennään sillä periaatteella, että ei olisi kahta täysin samannimistä kissaa. Nimi täytyy siis vaihtaa

   Tykkää

  2. Öömm…. No jos sopii niin laitan uuden nimen vain tähän?
   Nimet : Ihmetassu, Ihmesydän

   Tykkää

 39. Hahmon nimet:Jääpentu(tällä hetkellä)Jäätassu,Jääsydän,Jäätähti
  Sukupuoli:naaras
  Klaani:Laaksoklaani
  Arvo:pentu
  Tulevat arvot: oppilas, soturi, kuningatar, varapäällikkö, päällikkö
  Vanhat arvot:-
  Mestari:Seittijalka
  Ulkonäkö:Valkoinen naaras jolla on eri väriset silmät;toinen silmä on jäänsininen ja toinen on vihreä. Hänellä on pitkä tuuhea häntä ja pitkät jalat. Hän on kooltaan pieni ja solakka ja hänellä on pitkä tuuhea turkki. Lisäksi hänen korviensa päässä on mustat tupsut.
  Luonne:Jääpentu on suhteellisen rauhallinen mutta myös leikkisä. Jääpentu on myös nokkela ja ystävällinen. Osaa olla emo. Hieman äkkipikainen. Uskoo Tähtiklaaniin.
  Sukulaiset:Jääpennun vanhemmat ovat Sydänsade ja Valkokarva. Hänen sisaruksiansa ovat Hiutalepentu ja Hopeapentu. Hänen ottosisaruksiansa ovat Sinipentu,Mustapentu,Keltapentu ja Valkeapentu.
  Ystävät:Hiutalepentu,Hopeapentu, Sinipentu,Mustapentu,Keltapentu ja Valkeapentu.
  Taidot:Saalistaminen 5/5
  Taisteleminen 4/5
  Kiipeäminen 5/5
  Juokseminen 5/5
  Hyppääminen 5/5
  Uiminen 3/5
  Menneisyys:
  Muuta:
  Tuoksu: hunaja ja jää
  Lempiriista: kani
  Ropettaja:Kuu

  Tykkää

   1. Hei! Oon uusi täällä enkä osaa laittaa hakemusta. Osaisko joku auttaa?

    Tykkää

   2. tuu vaan 11linnea11 chatissa kyselemään, vastaillaan siellä 🙂

    Tykkää

 40. Nimet: Mahlatassu, Mahlamyrkky
  Sukupuoli: naaras
  Klaani: Metsäklaani

  Arvo: oppilas
  Tuleva arvo: soturi
  Vanha arvo: pentu
  Mestari: Pelkosurma

  Ulkonäkö: Mahlamyrkyn turkin pohjaväri on valkoinen, ja siinä on mustia ja kellanpunaisia epätasaisia täpliä. Turkki on keskipitkää ja yleensä melko takussa. Mahlamyrkyn silmät ovat meripihkanväriset. Kissa on melko suurikokoinen ja lihaksikas. Häntä on paksu ja lyhyt, mikä meinaa, ettei hänen tasapainonsa ole kauhean hyvä.
  Luonne: Mahlamyrkky on hyvä keskittymään ja oppimaan. Hän on taitava saalistamaan ja taistelemaan, mutta kaikkea muuta kuin sosiaalinen. Hän ei koskaan keksi hyviä puheenaiheita eikä hänellä ole kauheasti ystäviä. Mahlamyrkyn elämän tavoite onkin tulla kunnioitetuksi ja pelottavaksi soturiksi, ei kaikkien rakastamaksi kaveriksi. Mahlamyrkyltä saa paljon todennäköisemmin piikikkään kommentin kuin kannustavan hihkaisun. Hän on melko kriittinen itseään kohtaan. Uskoo Synkkään Metsään.

  Sukulaiset:
  Emo: Sadesydän
  Isä: Kynnenvarjo
  Sisaret: Valkotassu, Liekkitassu & Toivotassu

  Taidot:
  + taistelu
  + saalistus
  + kiipeäminen
  – pisteliäisyys
  – sosiaalisten taitojen puute
  – tasapaino

  Ystävät: –

  Ropettaja: Mistle

  Kuva: en jaksa nyt piirtää, mutta joskus voin xD

  Tykkää

 41. Hahmon nimet: Lilja

  Sukupuoli: naaras

  Klaani: kulkukissa, myöhemmin ehkä liittyy johonkin klaaniin.

  Arvo: kuusikuinen, jos olisi klaanissa, juuri oppilasikäinen

  Tuleva arvo: ehkä oppilas/soturi

  Vanhat arvot: –

  Mestari: –

  Ulkonäkö: vaaleanharmaa naaras, jonka selässä on hopeaisia juovia. Jalat ovat sirot ja valkoiset. Liljan kasvot ja korvat ovat aika suipot. Silmien ympärillä on hieman valkoista. Hänen silmänsä ovat sameanvihreät. Liljalla on hieman lyhyempi häntä kuin normaalisti. Häntä on myös hopeaisenjuovikas. Lilja on pieni, kaunis ja siro kissa.

  Luonne: Lilja on huolellinen ja sitkeä. Mitä hän tekeekään, hän yrittää täysillä. Hän luovuttaa vasta, kun se on parhain vaihtoehto. Lilja ei ole kovinkaan ujo. Rohkeutta ja sitkeyttä lyötyy melkein joka tilanteeseen. Hän on tuntemattomia kohtaan varautuva. Hän ei peittele voimiaan. Vaikka Lilja on rohkea, hän ei halua taistelua turhaan.

  Sukulaiset:

  Emo: Varpu, kadonnut. Muuta ei tiedossa.
  Isä: ei tiedossa
  Sisarukset: ei tiedossa

  Taidot:

  Nopeus +

  Puissa kiipeily –

  Taistelu –

  Metsästys +

  Uiminen –

  Keskittyminen +

  Johtaminen +

  Kalastus –

  Lilja on erityisen hyvä nopeudessa ja saalistuksessa.

  Ystävät: –

  Menneisyys: Lilja on elänyt kahdestaan emonsa kanssa, kunnes tämä on kadonnut.

  Muuta: Lilja rakastaa oravien makua, vaikka ei ole kovin hyvä kiipeilyssä.

  Ropettaja: Perho

  Kuva: saa piirtää 🙂

  Tykkää

  1. vitsi tää oli mennyt roskapostiin XD ei voi mitään, wordpress on mitä on. Tervetuloa, hyväksytty!

   Tykkää

 42. Hahmon nimet:Liekkipentu,Liekkitassu,Liekkiroihu,
  Liekkitähti
  Sukupuoli:naaras
  Klaani:Huomenklaani
  Arvo:pentu
  Tuleva arvo:oppilas,soturi,kuningatar,
  varapäällikkö,päällikkö
  Vanhat arvot:
  Mestari:Ratamoturkki
  Ulkonäkö:Liekinvärinen pitkäkarvainen paksuturkkinen naaras. Vihreät silmät. Aika pieni mutta pitkä häntä. Jalat ovat pitkät ja lihaksikkaat. Muutenkin naaras on lihaksikas.
  Luonne: Liekkiroihu on päättäväinen ja rohkea. Uskoo Tähtilaaniin. Uskollinen nuori naaras joka vaikka kuolisi klaaninsa puolesta. Synnynnäinen johtaja. Osaa olla hyvä emo.
  Sukulaiset:emo:Tuulisade isä:Punavarjo
  vanhemmat sisarukset:Lehtitassu,Sorasilmä,Vesiliito
  Vahvuudet:Liekkiroihu on hyvä saalistaja ja uimari. Naaras on nopea,ketterä ja kestävä.
  Heikkoudet:Liekkiroihu ei ole luotu taistelemaan. Hän on seikkailunhaluinen joten hän joutuu usein hankaluuksiin.
  Ystävät:Saa tulla jutteleen.
  Menneisyys:
  Muuta:
  Ropettaja:Kuu
  Kuva:

  Tykkää

 43. Hahmon nimet*: Yöpentu, Yötassu, Yötuuli

  Sukupuoli*: naaras

  Klaani*: Vesiklaani

  Arvo*: oppilas

  Tuleva arvo: soturi

  Vanhat arvot: pentu

  Mestari: –

  Ulkonäkö*: Yötuuli on melko pieni naaras, jonka turkki on täysin musta. Hänellä on vihreät silmät. Yötuulella on myös pitkä häntä, minkä ansiosta hän on hyvä tasapainoilemaan. Yötuuli on ruumiinrakenteeltaan hoikka.

  Luonne*: Yötuuli on hyvin päättäväinen, ja kun hän on kerran päättänyt tehdä jotain, hän tekee sen myös loppuun asti. Yötuuli puhuu muille paljon kärkevästi ja piikittelevästi, mutta ei useimmiten kuitenkaan tarkoita pahaa. Tämän takia hän saattaa vaikuttaa epäystävälliseltä ja ilkeältä, kun hänet tapaa ensimmäistä kertaa. Yötuuli käyttää myös paljon sarkasmia puheessaan. Hän puhuu tällä tavalla myös itseään korkea-arvoisemmille kissoille. Yötuuli ei varsinkaan nuorella iällä välitä hirveästi joistain omasta mielestään turhista klaanien säännöistä ja osista soturilakia. Hän on silti uskollinen klaanilleen. Yötuuli ei mielellään haluaisi pentuja, sillä ne rajoittaisivat hänen vapauttaan liikaa.

  Sukulaiset*: Emo Unikkomarja, isä Ampiaispisto. Pentuetoverit Tuhkatassu, Leppätassu ja Väretassu.

  Taidot*:
  Vahvuudet:
  + Yötuuli on hyvä saalistamaan pienriistaa maalla.
  + Yötuuli on yksi klaanien parhaista käyttämään nopeutta, ketteryyttä ja tarkkuutta vaativia taisteluliikkeitä.
  + Hänellä on perushyvä vesiklaanilaisen uimataito.

  Heikkoudet:
  + Yötuuli on keskimääräistä vesiklaanilaista hieman huonompi kalojen nappauksessa.
  + Taisteluissa Yötuuli on usein vastustajaa pienikokoisempi ja heikompi.
  + Vaikka Yötuuli onkin hyvä taistelemaan kissoja vastaan, monet hänen osaamistaan liikkeistä eivät ole yhtä tehokkaita muita eläimiä, esim. kettuja vastaan. Näin ollen voiman puute tekee hänestä normaalia huonomman näissä tilanteissa.

  Ystävät: –

  Menneisyys: –

  Muuta: –

  Ropettaja*: Klec

  Kuva: –

  Tykkää

 44. Hahmon nimet:Pihlajapentu,Pihlajatassu,
  Pihlajahäntä
  Sukupuoli:naaras
  Klaani:Vesiklaani
  Arvo:oppilas
  Tuleva arvo:soturi,kuningatar,klaaninvanhin
  Vanhat arvot:pentu
  Mestari:?
  Ulkonäkö:Vaaleanruskea raidallinen naaras jolla on pitkä kellanpunainen häntä ja meripihkan väriset silmät. Hänen pitkät jalkansa ovat lihaksikkaat.
  Luonne:Pihlajahäntä on ystävällinen ja rauhallinen nuori naaras. Joku on kuitenkin välillä unohtanut piikin Pihlajahännän kielen päähän. Osaa olla hyvä emo.
  Sukulaiset:Emo:Järvilaulu isä:Palmukarva
  Sisko: Purotassu/hohde(harmaa naaras jolla on sinivihreät silmät)veli: Tiikeritassu(Tummanruskea kolli jolla on meripihkan väriset silmät.)
  Taidot:Pihlajahäntä on taitava saalitaja ja juoksija. Kiipelijänä ja uimarina hän on todella taitava. Taistelija hän ei ole.
  Ystävät:Tiikeritassu,Purotassu,
  Tuhkatassu,Väretassu,Leppätassu
  Menneisyys:Pihlajatassu syntyy Vesiklaaniin Järvilaululle ja Palmukarvalle ja hänet,Tiikeritassu ja Purotassu nimitetään oppilaiksi.
  Muuta:
  Ropettaja:Kuu
  Kuva:

  Tykkää

 45. Hahmon nimet:Tiikeripentu,Tiikeritassu,Tiikeriraita
  Sukupuoli:kolli
  Klaani:Vesiklaani
  Arvo:oppilas
  Tuleva arvo:soturi,klaaninvanhin
  Vanhat arvot:pentu
  Mestari:?
  Ulkonäkö:Tummanruskea kolli jolla on meripihkan väriset silmät. Kynnet pitkät ja terävät. Pitkä häntä.
  Luonne:Tiikeriraita on aika ystävällinen mutta ratkoo asiat aika usein taistelemalla. Osaisi olla hyvä isä mutta vaikka hänellä on tunteita Paatsamatassua kohtaan niin ei vain uskalla tunnustaa rakkauttaan.
  Sukulaiset: Emo:Järvilaulu isä:Palmukarva
  Siskot:Pihlajatassu/häntä (vaaleanruskea raidallinen naaras jolla on kellanpunainen häntä ja meripihkan väriset silmät)ja Purotassu/hohde(harmaa naaras jolla on sinivihreät silmät)
  Taidot:Tiikeriraita on klaanin parhaita taistelijoita. Saalistajana hän ei ole kovin hyvä mutta uimarina hän on hyvä.
  Ystävät: Paatsamatassu,Pihlajatassu,Purotassu
  Tuhkatassu,Väretassu,Leppätassu
  Menneisyys: Tiikeritassu syntyy Vesiklaaniin Järvilaululle ja Palmukarvalle ja hänet,Pihlajatassu ja Purotassu nimitetään oppilaiksi.
  Muuta:
  Ropettaja:Kuu
  Kuva:

  Tykkää

 46. Henkäysvarjo/ Hän on siis naaras ja hyii toi mun hakeeafjeisjfkwifkekdldk Siis kaikki on kaaoksessa

  Tykkää

 47. [Erakko] Nimi: höyhen
  [Klaani] nimet: Henkäystassu, Henkäysvarjo
  Ikä: 7kk
  Klaani: ??
  Asema: Erakko
  Entiset asemat: Pentu/erakko
  Tulevat arvot: oppilas TAI soturi
  Mestari: Jos pääsee oppilaaksi, Niin ei oo väliä.

  ༄ U l k o n ä k ö ༄
  Henkäysvarjo on sievän näköinen naaras, jolla on keskipitkä kylmän siniharmaa turkki, turkki on pitempää rinnassa ja hännässä. Hän on rakenteeltaan siro mutta hän ei o siltikään mikään kukkakeppi, eli häneltä löytyy myös lihasta vaikkakin se piiloutuu turkin alle.Kissan koossa Henkäysvarjo on tavallisen kokoinen. Kasvot ovat suloisen pyöreän muotoiset, ja hänellä on pienet poskikarvat. Silmät ovat jopa omituisen oranssit, ja niissä on huumaava katse. Korvat ovat pienet ja pienehköt sekä aika pyöreät. Häntä on pörröinen ja paksu, mutta ei kovin pitkä. Viikset ovat vaaleat ja vääntyilevät. Kukaan ei ainakaan ulkonäön perusteella voi epäillä tuosta yhtään mitään pahaa.

  ༄ L u o n n e ༄
  ”Elämän voi ymmärtää vain taaksepäin ja kuitenkin sitä on elettävä eteenpäin. Siksi on tehtävä päätöksiä.”

  Henkäysvarjo saattaa vaikuttaa hyväsydämmiselle kissalle, mutta se on vain harhaa. Naaras on todella manipuloiva ja esittää tahallaan kilttiä saadakseen käskynsä läpi. Hän valehtelee etujensa puolesta. Muiden vahingoittaminen henkisesti ja fyysisesti ei ole mikään ongelma, jos se tukee hänen tavoitteitaan. Naaraas saa hyvän olon pitäessään muita vallassaan , muuten hänen olonsa on pelokas. Siksi hän ottaakin useimmiten jonkun hallitavakseen. Hän ei tunne sääliä, ja hän ei välitä vaikka toinen tuntisikin kipua hänen vieressään. Henkäysvarjon on vaikea luottaa kehenkään, koska uskoo että milteinpä kaikilla on joku häntä vastaan. Jos asiat olisivat tämän elämässä mennyt toisin, hän olisi varmaan aika erilainen kissa. Henkäysvarjo ei usko mihinkään tähtiklaaniin yms. Tällä ei ole oikeastaan kiinnostusta pennuja kohtaan.

  Suku:
  Isä: —Kuollut
  Emo: —kuollut
  Sisar: Untuva – Kuollut

  Ystävät: Untuva

  Taidot: Henkäysvarjo on todella hyvä taistelemaan ja vaikka hänkin on aika pieni, hän voi olla jopa vaarallinen.
  Hän osaa myös uida, ja pitääkin siitä.
  Sen sijaan hän ei ole kovin nopea, ja mielummin vaanii kuin juoksee päättömänä saaliin perässä. Parantaakaan hän ei osaa, mutta ei se häntä kiinnosta. Henkäysvarjo on hyvä vaanimaan. Sen sijaan hän ei osaa ainakaan vielä kiipeillä.

  ༄ M e n n e i s y y s ༄
  Pelkästään jo Henkäysvarjon vanhemmilla oli ongelmia, heidän suhteensa oli todella kaoottinen ja hiukan väkivaltainenkin. Tämä kulkukissapariskunta sai silti pentuja, eli kaksi naaraspentua joiden nimeksi tulivat Höyhen ja Untuva. Emo halusi heistä kilttejä ja hyviä emoja omille pennuilleen, ja siinähän onnistuikin. Höyhenkin [Henkäysvarjo] vaikutti oikein hyvältä kissan alulta, eikä kukaan uskonut että hän tulisi koskaan tekemään mitään pahaa. Mutta niin, eräänä päivänä, Untuvan ja Höyhenen emon kimppuun hyökkäsi kettu. Mitään ei ollut tehtävissä, ja pennut näkivät juoksiessaan karkuun kuinka heidän emonsa revittiin kappaleiksi. Niinpä Untuva ja höyhen jäivät isänsä kanssa, joka alkoi käymään sekavaksi. Tuo hakkasi pentujaan tuon tuosta ja lähti pitkiksikin ajoiksi lätkimään, ja pienet pennut jäivät nälkiintyneinä odottamaan isän paluuta. Vanhempana Henkäysvarjon kuppi alkoi mennä nurin, ja hän teki suunnitelman -Hän tappaisi isänsä. Päätös oli toki raskas, mutta hän halusi suojella heiveröisempää siskoaan.
  Sitten eräänä päivänä, Henkäysvarjo tappoi isänsä tiputtamalla tämän rotkoon. Valitettavasti tämä ei pelastanut Untuvan henkeä, vaan tämä kuoli sairauksiin pian . Henkäysvarjo oli murtunut, ja hän päätti lähteä etsimään parempaa elämää uutena kissana.

  HUOM: Tuo vaihtaa nimensä Henkäysvarjoksi alkaessaan erakoksi

  Muuta:
  ༄ Tappoi oman isänsä
  ༄ Pitää lintujen mausta, Kalatkin on toki ok.
  ༄ Liittyy varmaan joskus johonkin klaaniin
  ༄ lisään kuvan joskus

  Ropettaja: Dodock

  Tykkää

 48. Nimet: Malva, Malvatassu, Malvasydän

  Sukupuoli: naaras

  Klaani: erakko

  Tulevat klaanit: Kultaheimo, Huomenklaani

  Arvo: kahdeksan kuuta

  Tulevat arvot: oppilas, soturi

  Vanhat arvot:-

  Mestari: ei vielä tiedossa

  Ulkonäkö: Malvasydämmen turkki on kilpikonnakuvioinen. Turkin värit ovat valkoinen, musta ja oranssi, jossa on hieman ruskean sävyä. Turkki on siistiä ja melko pitkää. Häntä on pörröinen ja pitkä. Malvasydämmen silmät ovat vaalean harmaanvihreät. Hän on pitkäjalkainen ja solakka. Kynnet ovat vahvat ja terävät. Kuono on musta. Vasen korva on musta. Mustaa ja oranssia on enimmäkseen hännässä, takatassuissa sekä selässä.

  Luonne: Rohkea ja suojelevainen. Tuntemattomien seurassa ystävällinen. Tuttujen seurassa innokas, kekseliäs sekä uhkarohkea. Tykkää tutustua uusiin kissoihin. Uskoo Tähtiklaaniin, josta on kuulut tarinoita, silloin kun oli vielä pieni pentu kaksijalkalassa. Osaisi olla hyvä emo.

  Sukulaiset: emo: Varpu, sisko: Purousva

  Ystävät: Purousva

  Taidot:

  Nopeus+

  Puissa kiipeily+

  Taistelu+

  Metsästys+

  Uiminen+

  Keskittyminen-

  Johtaminen-

  Kalastus-

  Menneisyys: Syntyi siskonsa Puron kanssa emolleen Varpulle. Emo hylkäsi Malvan ja Puron, pelätessään kaksijalkojen vievän heidät.

  Muuta: Rakastaa kiipeilyä ja puissa metsästämistä.

  Ropettaja: Apila

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s