Väreilevä Virta

Nimet: Virta, Väreilevä Virta
Sukupuoli: syntyi kolliksi, mutta ei koe itseään kummaksikaan sukupuoleksi
Klaani: Malvan leiri Kultaheimo
Arvot: pentu, riistanpyytäjäharjoittelija, riistanpyytäjä
Mestari: –
Oppilaat: –
Ropettaja: Tähtikissa
Viimeksi roolittu: –

Ulkonäkö: Väreilevä Virta on kooltaan erittäin pieni. Hän on ruumiinrakenteeltaan sopusuhtainen. Tuon keskipitkä turkki on väriltään puhtaan valkoinen. Hänen toinen vasen silmänsä on sininen ja oikea vihreä. Tällä on harmaat kasvot, korvat, tassut ja häntä.

Luonne: Väreilevä Virta on avulias ja useimmiten ystävällinen kissa. Hän on luonteeltaan hiukan varovainen ja suhtautuu uusiin kissoihin varauksella, mutta kun häneen ystävystyy, hän on hieman hiljainen, mutta aivan mukava. Väreilevä Virta on melko säikky, eikä pidä taistelemisesta. Hänelle on helppoa keskittyä yhteen asiaan kerrallaan, mutta useiden asioiden hallitseminen tuottaa vaikeuksia. Useimmiten Väreilevä Virta ei ajattele pahaa muista, mutta vaikka ajattelisikin, hän ei niitä ääneen paljasta. Hän ei pidä uusista asioista. Väreilevä Virta on tyytyväinen riistanpyytäjän asemaansa, eikä havittele valtaa. Häneen on helppo vaikuttaa, ja kissa järkyttyy helposti.

VanhemmatRuska & Myrsky
SisaruksetValo, Roihu
Kumppani
Pennut

Ystävät:

Taidot: Väreilevä Virta on hyvä uimari ja kalastaja. Taistella hän ei osaa lainkaan, johtuen koulutuksen, innostuksen ja voiman puutteesta. Hänellä on hyvä pimeänäkö. Hän on kelpo saalistaja, mutta ei osaa kiipeillä. Väreilevä Virta on suhteellisen nopea.

Menneisyys: syntyy pieneen erakkoleiriin ja sittemmin liittyy sen mukana Kultaheimoon.

Muuta:

  • Väreilevä Virta on erittäin valikoiva syömäri. Hän rakastaa kalaa, mutta ei suostu syömään mitään turkillista. Lintuja hän syö, mutta ei mielellään. Tämä on ajanut hänet priorisoimaan kalastusta riistanpyytäjän tehtävissään
  • Rakastaa muutenkin vettä
  • Ei ole kiinnostunut pentujen hankkimisesta, mutta voisi mahdollisesti päätyä romanttiseen suhteeseen jonkun kanssa
Advertisement