Vesiliito

Nimet: Vesipentu, Vesitassu, Vesiliito
Sukupuoli: kolli
Klaani: Vesiklaani
Arvot: pentu, oppilas, soturi
Mestari: –
OppilaatHohtousko
Ropettaja: –

Ulkonäkö: Vesiliito on siro keskikokoinen kolli, jolla on keskipitkä turkki. Se on väriltään vaaleanruskea pilkullinen, ja kollilla on valkoiset tassut. Hänellä on siniset silmät. Kollilla on suuri arpi lavassa.

Luonne: Vesiliito on useimmiten ystävällinen, vaikkakin hieman ylimielinen. Hän ei pidä ollenkaan erakoista. Kolli on sosiaalinen, positiivinen ja hieman villi. Vesiliito ei tykkää näyttää heikkouksiaan.

VanhemmatTuulisade & Punavarjo
SisaruksetSorasilmä, Lehtitassu, KalvotassuKiilutassuKiilatassu
OttosisaruksetLiljakukka
Kumppani
Pennut

Ystävät: Salamaliekki, Käärmekieli

Taidot: Vesiliito on taidokas uimari ja keskiverto taistelija ja saalistaja. Kolli ei ole kovin voimakas.

Menneisyys: Vesiliito syntyi Vesiklaaniin kahdelle arvostetulle soturille Vesipennun ja Lehtipennun kanssa. Heidän kanssaan kasvatettiin myös erakkosyntyinen Liljapentu. Vesipentu ei ikinä pitänyt naaraasta. Nelikko nimitettiin oppilaiksi tulvan aikaan ja sotureiksi, kun sota oli juuri aluillaan. Lehtitassu hukkui nuorena oppilaana. Sodan aikana kollin vanhemmat muuttivat Huomenklaaniin sodan aikana. Nykyään Vesiliito ei edes pidä suuremmin yhteyttä heihin. Hohtotassusta tuli Vesiliidon ensimmäinen oppilas. Heidän mestari-oppilas-suhteensa ei ollut kaikista ruusuisin, sillä kolli sattui olemaan erakkosyntyinen.

Advertisement