Vihasilmä

Nimet: Vihapentu, Vihatassu, Vihasilmä
Sukupuoli: kolli
Klaani: Metsäklaani
Arvot: pentu, oppilas, soturi
MestariKultatähti
Oppilaat: –
Ropettaja: –

Ulkonäkö: Vihasilmällä on tummanpunertava ehkä hiukan ruskea turkki. Hän on kehonrakenteeltaan lihaksikas ja suurikokoinen. Vihasilmän karvat ovat pitkät. Kollilla on pienet suipot korvat. Vihasilmän häntä on pitkä ja näyttää siltä, kuin se olisi hirveän painava.Vihasilmän turkki on harva, mutta sitä ei näe pitkien karvojen alta. Kollin vasen etutassu on musta. Kollin oranssit silmät hohtavat pimeässä karmivasti, kun muu vartalo ei näy.

Luonne: Vihasilmä on kiltti, avulias ja välittäväinen, mutta ei näytä sitä, koska haluaa antaa vaikutelman murhanhimoisesta, ilkeästä ja helposti suuttuvasta kissasta. Ihastuessaan hän näyttää ihastuksen kohteelleen todellisen itsensä lempeänä kissana. Vihasilmä pitää pennuista, mutta ei yleensä puhu näille.

VanhemmatLiekkisiipi & Yöturkki
SisaruksetToivotuuli, Kynnenvarjo, Pelkosurma, Surutoive, Ilotassu
Kumppani
Pennut

Ystävät: Jääsielu, Surutoive, Rottahäntä, Orkideahäntä, Tillitöyhtö

Taidot:
+Puissa taiturointi
+Osaa käyttää painoaan taistelussa
-Turkki muuttuu märkänä hyvin painavaksi
-UNIKEKO!!!
-Karvat laahaavat maata saalistaessa

Menneisyys: Vihasilmä on purrut Ilotassun häntää pahasti pentuna.

Muuta: Vihasilmä inhoaa veljeään Ilopentua, koska tietää tämän olevan oikeasti kiero ja ilkeä. Kolli on salaa aina huolissaan sisarestan Surutoiveesta. Hän ihailee suuresti Kultatähteä ja vihaa Kalmasydäntä ja Kuolokynttä. Vihasilmä on pentueensa vanhin. Vihasilmä on ihastunut Jääsieluun.

Advertisement