Aamuruusu

Nimet: Aamupentu, Aamutassu, Aamuruusu
Sukupuoli: naaras
Klaani: Laaksoklaani Huomenklaani
Arvot: pentu, oppilas, soturi, varapäällikkö, päällikkö
MestariOmenanlehti
Oppilaat: –
Ropettaja: Tähtikissa
Viimeksi roolittu: 8/22

Ulkonäkö: Aamuruusun pohjaväriä voisi sanoa valkoiseksi, vaikkei naaraassa paljoa valkoista olekaan. Vähän vajaa puolet Aamuruusun kasvoista on vaaleanharmaat: vähän ennen kuonoa väri alkaa kaartamaan sisäänpäin jättäen enemmän tilaa valkoiselle. Naaraan kaikki jalat ovat vaaleanharmaat, ja tassuosat tummanharmaat. Hänen selkänsä ja häntänsä ovat myös vaaleanharmaat. Kasvojen oikean puolen vaaleanharmaa väri jatkuu hieman rintaankin. Aamuruusun silmät ovat vaaleansiniset. Hänen kuononsa ja polkuanturansa ovat vaaleanpunaiset. Naaraan selässä, kasvojen oikealla puolella, etujaloissa, otsassa ja hännässä on tummanharmaita raitoja. Aamuruusun turkki on keskipitkä ja tiheä. Hänellä on voimakkaat takajalat, joiden avulla voi juosta lujaa. Hän on keskikokoinen.

Luonne: Aamuruusu vaikuttaa ulospäin ystävälliseltä, suloiselta ja vähän ujolta soturilta. Hänellä ei oikeastaan ole ystäviä elävien maailmassa, mutta se ei varsinaisesti haittaa häntä. Naaras keskittyy mieluummin tavoitteeseensa tulla jonain päivänä klaanin päälliköksi. Hän ei ole kertonut siitä kenellekään, mutta aikoo saavuttaa sen hinnalla millä hyvänsä. Aamuruusulla on hyvä muisti ja kuulo, joka johtaa siihen, että naaras usein tarkkailee klaanitovereitaan ja painaa mieleen näiden heikkouksia. Naaraan mielestä vain vahvat selviävät, ja hän keskittyy mieluummin taitojensa parantamiseen kuin muiden kanssa sosialisoimiseen. Aamuruusu on koko elämänsä omannut omituisen vahvan suhteen Tähtiklaanin kanssa: hänen päivärytminsä koostuu siitä, että päivät hän viettää yksinäisenä Huomenklaanissa ja yöt Tähtiklaanissa kuolleiden ystäviensä kanssa. Hän ei puhu lähes ollenkaan eläville kissoille. Aamuruusu ei niinkään välitä soturilaista, vaikka ei sitä tähtiklaanilaisystävilleen paljastakaan. Hän noudattaa mieluummin omia monia outoja sääntöjään (listattu alla).

VanhemmatVälkekorva & Synkkämieli
SisaruksetAurinkotassu
Kumppani
Pennut

Ystävät: –

Taidot: tba

Menneisyys: Aamupentu ja Aurinkopentu syntyivät Laaksoklaaniin heidän isänsä juuri kuoltua. He muuttivat Huomenklaaniin emonsa kanssa, mutta hänkin kuoli pian.

Muuta: Aamuruusulla on aina ollut vahva yhteys Tähtiklaaniin, ja hän on vieraillut siellä unissaan pennusta saakka.

Tavat/Säännöt/yms:

  • aina syödessään hänen täytyy kääntää selkänsä auringolle: ei anna itsensä syödä, jos aurinkoa ei näy
  • uhraa syömänsä saaliin vasemman korvan Tähtiklaanille haudaten sen maan alle ensin raadeltuaan sen salassa
  • pelkää vettä suunnattomasti. Juo silmät kiinni, eikä halua tehdä mitään sateella
  • ylempiin kahteen sääntöön liittyen ei suostu syömään tai saalistamaan kalaa: niillä ei ole korvia, ja ne elävät vedessä.
  • ruskeavalkoiset kissat herättävät hänessä suurta epäluuloisuutta
Advertisement