Tarinat

Tänne voitte kirjoittaa tarinat!

Ohjeita tarinoiden kirjoittamiseen

Pisteet

Mestari-oppilas-lista

Klaaneissa tapahtunutta

Palkinnot

Roolichat

Seuranhaku

Peliluola

Seuraavat kokoontumiset:

 • parantajien kokoontuminen 14.1. klo. 13.00-
 • klaanien kokoontuminen 18.2. klo 13.00-

Vuodenaika: lehtikato/joulukuu. Lämpötila on pakkasen puolella ja vesisade on alkanut muuttua lumeksi.

Advertisement

3 301 vastausta artikkeliin “Tarinat

 1. Dream – Huomenklaani

  Kolli nyökkäsi.
  ”Voit kertoa siitä samalla kun olemme ulkona”, Ilvestassu ehdotti ja alkoi tassuttaa ulos. Hän odotti syvään hengittäen kun seisähduin hänen viereen.
  ”No siis…” Hetken ajan tunsin, kuinka olin valinnut oikein. Sitten kävelimme luultavasti päämäärättömästi. ”Olin tosi pieni, siis ihan pikkuruinen. Ja… Äh, em riedä kuinka kerron. Mitä haluat tietää? Kerronko jokaisen asian ensimmäisistä hypyistä tähän vai?” Seisahduin.

  //Ilkka

  Tykkää

 2. Kipinäpentu – Huomenklaani

  ”Niin. Toivottavasti”, Hämpypentu sanoi hiljaa. Tuulisade tuli luoksemme. Hänen lavassaan oli verta vuotava haava. Mäyrää ja muuta partiota ei enää näkynyt. Olivatko soturit voittaneet?
  ”Minun piti jäädä tänne teidän kanssanne ja saattaa teidät kotiin. Muut varmistavat, että mäyrä ei jää tänne leirin lähistölle”, Tuulisade kertoi hiljaa ja lempeästi. ”Mennään!”
  Kotimatkalla ajatukseni laukkasivat. Olimme ehkä joutuneet partion kotiintuomaksi kuin pikkupennut, mutta olimmehan me sentään löytäneet mäyrän, ja varoittaneet siitä partiota. Muuten partiolle olisi voinut käydä huonosti. En kuitenkaan uskaltanut sanoa ajatuksiani ääneen. Tuulisade olisi varmasti silloin sanonut, että kyllä soturit olisivat mäyrän muutenkin huomanneet.
  Leirissä meidät vietiin pentutarhaan. Emomme nukkui, eikä häntä herätetty, jotta olisi kerrottu hänelle, mitä tapahtui.
  ”Nukkukaa nyt”, Tuulisade käski, ”kun emonne herää, hän saa kyllä kuulla tästä, mutta te voitte olla nyt rauhassa, olette varmasti väsyneitä.”

  //Hämypentu jos haluaa

  Tykkää

 3. Hämypentu – Huomenklaanin pentu

  ”Kyllä he sen tekevät, hehän ovat sotureita”, Kipinäpentu rauhoitteli. ”Mutta meidän seikkailumme taisi nyt olla tässä.” Tunsin pientä pettymystä, mutta olin silti helpottunut ettei meidän tarvitse enää juosta henkemme edestä pakoon suuria petoja.
  ”Toivottavasti oppilaaksi pääsyämme ei lykätä tämän takia”, sisareni huokaisi.
  ”Niin. Toivottavasti”, sanoin hiljaa. Tuulisade tuli luoksemme. Hänen lavassaan oli verta vuotava haava. Huomasin mäyrän kadonneen metsikköön loput partiosta perässään.
  ”Minun piti jäädä tänne teidän kanssanne ja saattaa teidät kotiin. Muut varmistavat, että mäyrä ei jää tänne leirin lähistölle”, hän kertoi hiljaa ja lempeästi.
  ”Mennään”, naaras sanoi heilauttaen lyhyehköä häntäänsä. Lähdimme tassuttamaan soturin mukana kohti leiriä.

  //Kipinäpentu

  Tykkää

 4. Kipinäpentu – Huomenklaani

  ”Pysykää te taaempana. Te ette saa taistella”, Viiltokuu sanoi meille, jonka jälkeen hän johti partionsa mäyrän kimppuun.
  ”Toivottavasti he ajavat sen pois”, Hämypentu sanoi.
  ”Kyllä he sen tekevät, hehän ovat sotureita”, rauhoittelin. ”Mutta meidän seikkailumme taisi nyt olla tässä.”
  Tunsin harmia ja pettymystä, meidän oli pitänyt voittaa kaikki ja palata tutkimusretkeltä sankareina, mutta tässä sitä nyt oltiin, katsomassa, kuinka soturit hoitivat puolestamme tämän tehtävän. *Ensi kerralla me voitamme*, ajattelin.
  ”Toivottavasti oppilaaksi pääsyämme ei lykätä tämän takia”, huokaisin.

  //Hämy

  Tykkää

 5. Papu – kotikisu

  ”Emme me halua teille mitään pahaa”, Valkoinen naaras sanoi. Papu huomasi, että Laku jo rentoutui hieman. ”Mietimme vain mitä teette reviirillämme, koska minusta te ette kyllä ole laaksoklaanilaisia”, pienempi naaras jatkoi vielä.
  ”Tulimme tutustumaan teihin!” Laku naukui innostuneena. ”Kotiväkemme on mukava, mutta kaipaamme välillä muutakin seuraa, joten tulimme tänne. Minä olen Laku ja tässä on Papu.”
  ”Minä olen Orvokkikukka”, isompi vaaleanharmaa kertoi. ”Ja minä olen Hiutaletassu. Hauska tavata”, valkoinen naaras esitteli itsensä. ”Noh mistä asti olette tulleet?” hän kysyi. Papu osoitti hännällänsä kaukaisuuteen suuntaan mistä he olivat tulleet. ”Jostain tuolta, mutta sillä ei ole väliä, koska me tulimme tänne, jotta saisimme tietää teidän elämästänne täällä”, kolli kertoi. ”Millaista on elää metsässä? Miten hoidatte itseänne, entä toisianne? Mistä tiedätte mitä saa tehdä ja mitä ei?” Papu kyseli jo innoissaan.

  //orvokki, Laku, hiltsu

  Tykkää

 6. Hiutaletassu – laaksoklaanin oppilas

  ”Tulimme tutustumaan teihin!” vaaleanharmaa kolli naukui innostuneena. ”Kotiväkemme on mukava, mutta kaipaamme välillä muutakin seuraa, joten tulimme tänne. Minä olen Laku ja tässä on Papu.” hän kertoi ”Minä olen Orvokkikukka”, orvokkikukka kertoi. ”Ja minä olen Hiutaletassu. Hauska tavata”, esittelin itseni. Pennut vaikuttivat hieman hassuilta ja todella uteliailta. ”Noh mistä asti olette tulleet?” Kysyin ja mietin missä kaikkialla oli kaksijalanpesiä.

  //jatkan pavulla.

  Tykkää

 7. Orvokkikukka – Laaksoklaanin soturi

  ”Se oli vahinko. Elä tee mitään pahaa meille. Elä ainakaan Papulle, koska hän ei tehnyt mitään. Olkaa kilttejä..”, vaaleanharmaa pentu sanoi nopeasti katsoen minua pelokkaasti sinivihreillä silmillään. ”Niin emme halua mitään pahaa emmekä tajunneet pelästyttävämme saalista pois!” musta kolli naukui pelosta kankeana ja katsoi etutassujaan. Minua huvitti hieman.
  ”Emme me halua teille mitään pahaa”, Hiutaletassu sanoi. Hänkin näytti huvittuneelta. ”Mietimme vain mitä teette reviirillämme, koska minusta te ette kyllä ole laaksoklaanilaisia”, valkea naaras jatkoi.
  ”Tulimme tutustumaan teihin!” toinen kolleista naukui innostuneena. ”Kotiväkemme on mukava, mutta kaipaamme välillä muutakin seuraa, joten tulimme tänne. Minä olen Laku ja tässä on Papu.”
  ”Minä olen Orvokkikukka”, kerroin.

  //Hiutale, Papu, Laku

  Tykkää

 8. Laku – kotikisu

  ”Niin emme halua mitään pahaa emmekä tajunneet pelästyttävämme saalista pois!” Papu naukui pelosta kankeana ja katseli etutassujaan.
  ”Emme me halua teille mitään pahaa”, toinen klaanikissoista sanoi. Rentouduin ja pörröttynyt turkkini sileni hieman. ”Mietimme vain mitä teette reviirillämme, koska minusta te ette kyllä ole laaksoklaanilaisia”, valkea naaras jatkoi.
  ”Tulimme tutustumaan teihin!” naukaisin innostuneena. ”Kotiväkemme on mukava, mutta kaipaamme välillä muutakin seuraa, joten tulimme tänne. Minä olen Laku ja tässä on Papu.”

  //Papu, Orvokki, Hiutale

  Tykkää

 9. Ilvestassu – huomenklaanin oppilas

  ”Joo toki. Haluaisitko muuten kuulla minun entisestä elämästäni? Siis ennen klaanielämää.” Dream vastasi. Ilvestassu nyökkäsi. ”Voit kertoa siitä samalla kun olemme ulkona”, kolli ehdotti ja vastausta odottamatta lähti jo ulos. Ilvestassu hengitti syvään raikasta ulkoilmaa ja jäi sitten odottamaan hetkeksi, kunnes Dream saapui hänen vierelleen.

  //dream?

  Tykkää

 10. Hämypentu – Huomenklaanin pentu

  Juoksin metsässä hätääntyneenä. Mäyrä rymisteli perässä. Kipinäpentu kaatui. Juoksin hänen ohitseen, mutta vilkaisin vielä taakseni varmistaakseni, että hän on kunnossa. *En antaisi itselleni ikinä anteeksi, jos mäyrä saa hänet kiinni, koska en pysähtynyt auttamaan.* Huomasin helpottuneena hänen päässeen ylös.
  Edessä näkyi liikettä ja metsästä tuli esiin Viiltokuu, Tuulisade, Kirsikkatassu ja Karhukynsi. Juoksin partion luokse ja jäin seisomaan heidän luokseen huohottaen.
  ”Hämypentu ja Kipinäpentu, mitä te täällä teette?” Viiltokuu kysyi.
  ”Tuolla on mäyrä!” Kipinäpentu huusi.
  ”Pysykää te taaempana. Te ette saa taistella”, Viiltokuu sanoi meille, jonka jälkeen hän johti partionsa mäyrän kimppuun. Katsoin ihaillen kuinka taidokkaasti soturit ja Kirsikkatassu taistelivat mäyrää vastaan. *Kirsikkatassukin on oppinut paljon. Hänhän oli aika vasta vielä pentutarhassa”, mietin. Tassutin Kipinäpennun viereen istumaan.
  ”Toivottavasti he ajavat sen pois”, sanoin.

  //Kipinäpentu

  Tykkää

 11. Dream – kotikisu

  Uusi ystäväni kohautti lapojaan.
  ”Riippuu päivästä ja omasta roolista klaanissa. Pennuilla se on pääasiassa päivät pitkät leikkimistä ja makoilua, oppilaana se on harjoittelua, partioimista ja muiden kanssa jutustelua, mutta sotureilla se on vähän enemmän ehkäseikkailua ja itsenäistä oleskelua ja parantajilla… Se nyt vain on muiden vahtimista ja parantamista, yrttien etsintää ja merkkien tulkintaa.” Siinäpä vasta oli paljon tietoa. Nyökyttelin ahkerasti.
  ”Mutta parhaiten klaanielämästä ymmärtää, kun on klaanissa elänyt. Tietää, että elämä ei ole vain ruusuilla tanssimista vaan täällä oikeasti taistellaan elämästä ja kuolemasta”, kolli kertoi. ”Mutta muiden klaanien kissojen kanssa on mukavaa jutella kokoontumisissa.” Ensimmäisenä ajattelin uusia tulevia ystäviäni. Toisena sitä, antaisiko Ilvestassu koskaan minulle suunvuoroa.
  ”Ööh, haluatko mennä ulos?” kolli katsoi syvälle silmiini.
  ”Joo toki. Haluaisitko muuten kuulla minun entisestä elämästäni? Siis ennen klaanielämää.”

  //Ilkka

  Tykkää

 12. Käärme – erakko

  ”Voinhan minä lähteä, ei minulla muutakaan tekemistä oikein ole”, Kristallin sirpale vastasi naaraalle. Käärme hymyili ja pesi rivakasti turkkinsa, nousi ylös ja lähti pesästä. Naaraalla oli vauhti päällä ja hän meni rivakasti tuoresaaliskasalle, jossa ei kuitenkaan ollut mitään. ”Joudutaan itse saalistamaan oma aamiaisemme tänään”, naaras sanoi Kristallin sirpaleelle juostessaan takaisin tämän luokse.

  //kristalli

  Tykkää

 13. //Käärmehäntä//

  Kristallin Sirpale – kulkukissa

  Käärme heräsi venytellen ja huomasi sitten että olin jo hereillä. ”Huomenta”, hän kehräsi. ”Haluatko lähteä tänään kanssani ulos vaikka metsälle?” ”Voinhan minä lähteä, ei minulla muutakaan tekemistä oikein ole”, vastasin naaraalle.

  //Käärme

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s