Reviiri (Vieraskirja)

Vieraskirjaan kuuluuvat asiat ovat linkinvaihtoa koskevat asiat, kysymykset, ilmoitukset lomasta tai eroamisesta jne., viestit ylläpidolle ja muut tärkeät asiat joille ei löydy parempaa paikkaa. Tänne ei kuulu laittaa mainoksia, spämmejä, ketjuviestejä tai muuta turhaa tai sopimatonta eikä täällä keskustella muiden kanssa, vaan sen voi tehdä ”Klaanikokous”-osiossa tai chatissä. Kiitos!

Linkinvaihdossa olevat

Muita tapoja ottaa yhteyttä: Instagram @ensimmaisetklaanit.skrp

Turhia viestejä poistettu viimeksi: 13.1.2022

Linkinvaihto: Otamme linkinvaihtoon roolipelejä ja blogeja, sekä kaikkea siltä väliltä, eli rohkeasti vain kysymään! Otamme myös aivan uunituoreita sivuja linkinvaihtoon, kuten myös vanhempia sivuja. Ainut ehto on, että sivut ovat aktiiviset ja että niiltä löytyy vieraskirja tai chatti, johon voi ilmoittaa linkinvaihdosta. Sivuilla ei myöskään saa olla mitään sopimatonta sisältöä ja tekijänoikeudet pitää olla näkyvissä.

Y-työhön: Y-työhön otamme toisia sk-roolipelejä, joiden kanssa voimme järjestää yhdessä tapahtumia yms. Laita viestiä mikäli olet kiinnostunut!

Advertisement

124 vastausta artikkeliin “Reviiri (Vieraskirja)

 1. Moi! Taidan ottaa nyt EK:sta vähän lomaa. Loman kestosta en oo varma. Ehkä muutama viikko, mutta palaan varmaan viimeistään maaliskuussa.

  Tykkää

 2. Aattelin et voisin ottaa sellasen noin 1kk loman ja selitykseksi sopii hyvin nämä kolme sanaa laiskuus ja motin puute. Eli tähään sit kun piipahdan taas paikalle.

  Tykkää

 3. Heips, kiitostaisiko linkinvaihto uunituoreen blogini kanssa? Se on uusi ja kaipaa hienosäätöä ja sinne tulee vielä paljon lisäyksiä. Sinne tulee tarinoita ja muutakin.

  Nimenä toimii Kultasydämen blogi.

  Linkki: https://kultasydan.blogaaja.fi/

  Tykkää

 4. Hellou! Tulin vaan ilmottamaan, että aion lyhentää lomani niin, että se loppuu tänään illalla (alkuperäinen suunnitelma olisi kestänyt koko joulukuun)
  Näette mua sitten huomenna taas! (:

  Tykkää

 5. Moii!
  Ilmoitettavaa –>
  Eli siis tuun olemaan täällä tosi vähän, koska öö rajotan siihen et mun puhelimen käyttö on vaan 1½h päivässä

  Tykkää

 6. Nyt loman aikana musta on alkanu tuntua, että mulla ei riitä aikaa. Niinku, että mulla on riittänyt aika paremmin kaikkeen irl juttuihin, ku olin lomalla, joten nyt mä taidan sanoa, et mä haluun erota täältä 😦
  Hyvää jatkoa teille ja valaiskoon Tähtiklaani polkunne! ❤
  Btw jos aiotte tappaa mun hahmoja ni jättäkää pls ainaki Pimme henkiin 😀

  Tykkää

  1. Heippa! Ikävä kuulla mutta ymmärrän hyvin. Ihana kun olit täällä ja olet aina tervetullut takaisin pelaamaan tai vain juttelemaan! Valaiskoon Tähtiklaani polkujasi! ❤

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s